- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.621
bilmem kii.fazladan almıştı bana verdı .)
bu arada ben gene askeriyeyi aradım saygın gene bu ezgidir demiş açmış hahaha o çıktı
iyice alıştı yakalamaya
oow baya sıkıntılı yaa rütbeliden paşadan geçilmez orası canm yaa
6.hissi baya kuvvetliymiş
sürekli gülü görüyolar karısı falan
şey ama ya onlardada değil her kural geçerli hayatım yaaa gerçekten çok kasıyolar yazık hiç rahatları yok yani bi çocuk teskere alcakmış 7 de çıkıyo 5 7 nöbet vermişler düşünsene geçermi yahu 5 7 öf öf o 2 saat ızdırap yapılmaz yanı son andaki insana çok naletler
ayy baya kötüymüş yaa bende çok isterdm ankara olmasını aman aşkım orası çekilir mi kafayı kaldırarammm sonra aramıyon die kawga eden bnle derdi ii ki çıkmamışş465 gün tuutuyosunuz zaten yaa amma yaptnz vern adam gtsin işte bu askerye ne kıl bi yer yaa
valla kacıncı oluyo bu hahhaabı de tam sey saatı bosluk herkes telefonlarda sıgara ıcıyolar bılmemne orda yanı herkes tam kalabalıkta nasıl yakalıyosa
mantık olayı doğru yani çocuğa balıklar zimmetli yazık görüş yapılan ziyaretçi alanında hep balıkların başında gece 2 de uyanıyom bakıyom ölen var mı diye diyo askerliğim uzar ölürse bi tanesi bile diyo yazık balık yani mantığa bak
ayy allah canınızı almasnbalık ölürse adam yandı deseneee
valla saka gibi dimiyazık ya çocğun aklı çıkıyo orda zavallı asker acıdım ona her gittiğimde aynı çocuk balıklarla bozmuş kafayı
Ustalıktaki ilk gece 3-6 nöbeti var eşimin.
Hayırlı olsun uykusuz gecelere başladııı
sonra da öğlen 12-3 tutacakmış.
cezaevnde mi karakolda mı tutcak cnm
mantık olayı doğru yani çocuğa balıklar zimmetli yazık görüş yapılan ziyaretçi alanında hep balıkların başında gece 2 de uyanıyom bakıyom ölen var mı diye diyo askerliğim uzar ölürse bi tanesi bile diyo yazık balık yani mantığa bak
karakolda gece
gündüz de cezaevinde.
Ustalıktaki ilk gece 3-6 nöbeti var eşimin.
Hayırlı olsun uykusuz gecelere başladııı
sonra da öğlen 12-3 tutacakmış.
bu ne beeeeeeee ahahhahahahah
Aşçılığa geçince kamuflaj da giymicekmiş.
Beyaz önlük giyecekmiş.
Şaka maka askerliği patates soyarak mı geçircek şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?