93/3 asker yolu bekleyenler

oow baya sıkıntılı yaa rütbeliden paşadan geçilmez orası canm yaa

sürekli gülü görüyolar karısı falan
şey ama ya onlardada değil her kural geçerli hayatım yaaa gerçekten çok kasıyolar yazık hiç rahatları yok yani bi çocuk teskere alcakmış 7 de çıkıyo 5 7 nöbet vermişler düşünsene geçermi yahu 5 7 öf öf o 2 saat ızdırap yapılmaz yanı son andaki insana çok naletler

ayy baya kötüymüş yaa bende çok isterdm ankara olmasını aman aşkım orası çekilir mi kafayı kaldırarammm sonra aramıyon die kawga eden bnle derdi ii ki çıkmamışş 465 gün tuutuyosunuz zaten yaa amma yaptnz vern adam gtsin işte bu askerye ne kıl bi yer yaa

mantık olayı doğru yani çocuğa balıklar zimmetli yazık görüş yapılan ziyaretçi alanında hep balıkların başında gece 2 de uyanıyom bakıyom ölen var mı diye diyo askerliğim uzar ölürse bi tanesi bile diyo yazık balık yani mantığa bak

ayy allah canınızı almasn balık ölürse adam yandı deseneee

Ustalıktaki ilk gece 3-6 nöbeti var eşimin.
Hayırlı olsun uykusuz gecelere başladııı

sonra da öğlen 12-3 tutacakmış.

Aşçılığa geçince kamuflaj da giymicekmiş.
Beyaz önlük giyecekmiş.

Şaka maka askerliği patates soyarak mı geçircek şimdi

bu ne beeeeeeee ahahhahahahah

Aşçılığa geçince kamuflaj da giymicekmiş.
Beyaz önlük giyecekmiş.

Şaka maka askerliği patates soyarak mı geçircek şimdi

askerlık anılarınızı dusunemedım suan gecenlerde bı dolma yaptım askım bı kerede sunu yaptım falan ıyı ıyı ıste alısır evdede 3 ogun ohhhh yaşadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…