- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.641
tel kullanmaya başlasa cezaevnde süper olur sizin açınızdan
olsun olsun ascıya gecınce tutmucak bunlarda tek anısı olsun mutfaktan oncekı :)
askerlık anılarınızı dusunemedım suan gecenlerde bı dolma yaptım askım bı kerede sunu yaptım falan ıyı ıyı ıste alısır evdede 3 ogun ohhhh yaşadın
Ecee hala yok mu ortalarda yahu özletti valla :100:
Kızlaaaaaaaağğğğr hadi bana bir plan yapalım beynim sulandı benim, devrelerim yandı artık yaaaa
Ne olduuu çağla hayırdır
Ankara'ya kaçış planımı yapamadım yaa bir türlü, 3-5 gün içerisinde o kadar çok yer değiştiricem ki kafam karıştı artık nereden nereye gidicem diye
Ankara'ya kaçış planımı yapamadım yaa bir türlü, 3-5 gün içerisinde o kadar çok yer değiştiricem ki kafam karıştı artık nereden nereye gidicem diye
canım nerde oturuyorsun? bıraz bılgı ver dusunelım bırseyler .)
izmirden ankaraya gidecek ama babası izin vermiyor
bende geçen sene bu donemlerde gittim ankaraya.Yemin törenine gitmiştim .) izmirden ankaraya gttik bizde.arabayla gittik biz.yaklasık 8 saat suruyor.tabı bız hızlı gıttık daha cabuk orda olmustuk.Bır arkadasında kalmasına ızın verıyormu babası? ne yalan solucegı daha bellı deıl dmı??
ucakla gıtmeyı dusunuyorsa gunu bırlık pegasustan bak derım ben.baya ucuz oluyor.Ben hep pegasus'u tercıh ederım.persembe gunu ıcın sabah 7 aksam 16:45 ııcn var mesela.177 tl
uçakla gitse gidip dönebilir bile bence.
kalma durumu olacak mı bilmiyorum, yazar şimdi kendisi
e hadi yapalım.
ne zaman gitmek istiyorsun?
Hmmm detaylıca bi plan yapmak gerekiyo :26: Ezgiiye danısmalıyız bence ankara yolları ondan sorulur nede olsa
çağlacım bugün arkadaşım bandırma-ankara uçak bileti aldı gidiş dönüş 194 tl toplam
Şimdi kızçeler ben size yapmak istediğim ya da zorunda olduğum şeyi anlatayım öncelikle, acayip riskli ama daha iyisini bulamadım daha :26:
Şimdi öncelikle gerekli bilgileri vereyim, Çanakkale'de okuyan bir arkadaşım var benim, uzaktan da akrabayız aynı zamanda, çocukluk hatta bebeklik arkadaşıyız yani o kadar eski dostluğumuz, o zaten bizi çağırıp duruyordu, ailemin de gitmeme ses etmeyeceği bir kimse yani.
Aslında aklıma öncelikle direk Çanakkale'ye diye çıkıp da Ankara'ya gitmek geldi fakat Ankara'ya uğramayacak olsam dahi ailem durumdan işkillenecek, altında bir şey arayacak yani. O sebeple kesinlikle önce Çanakkale'ye bir gitmem gerekiyor benim, hani evi arıcam sonra vardık biz falan gibi bir şeyler diyicem ee arkadaşımın arkadan gelen sesini falan duydular mı ikna olacaklar zaten. İlk planım bunu düşünerek şu şekildeydi; bir arkadaşımla beraber cuma akşamı ( ocak ayında bir gün diye düşünüyordum ben ) İzmir'den Çanakkale'ye doğru yola çıkıcaz, cumartesi sabahı oradayız zaten. Sabah biraz dinleniriz sonra çıkar gezeriz fotoğraf falan çekiniriz ki elimde belge olsunSonra cumartesi gecesi ben yola çıkıcam Ankara'ya doğru, pazar sabah oradayım, gün içinde çarşısı olursa dışarıda olmazsa askeriyeye girip sevdiceğimi görürüm, pazar gece de yola çıkarım İzmir'e doğru. Mesafe farkından dolayı da benden 1-2 saat sonra olan bir otobüsle Çanakkale'ye beraber gittiğimiz arkadaşım oradan İzmir'e doğru yola çıkar, otogarda buluşur sanki birlikteymişiz gibi döneriz.
Yollarda telef olucam gibi ama ilk plan buydu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?