93/3 asker yolu bekleyenler

İşte ben de tam da bunu diyorum Hande'cim, yanlış anlaşılmasında senin eşin diğer arkadaşlarımızın sevgilileri nişanlıları benim sevgilim hepsi abaza sapık nefsine hakim olamayan tipler o zaman bu mantığa göre. Yapan yok mu evet dediğin gibi var ama genellemek ne kadar doğru ? Canımı sıkıyorlar benim kafama takıyorum böyle şeyleri, şimdi bu çocuk hafta sonu çarşıya çıkacak internete girecek belli bir süre ama bütün günü de nette geçiremez, alacağı şeyler var sonra yemek yer dolaşır biraz nefes alır iki değişik insan yüzü görür ama beni böyle sıkıntıya soktukları için ben acaba diye kurucam da kurucam belki de kafamda yani netten çıktıktan sonra ne gerek vardı şimdi benim içimi bozmaya, bir daha söylüyorum daha önceden bir vukuatı olsa gam yemicem, milletin benimle bu konuda uğraştıklarını birinci ayımız yeni dolduğu sırada duymuştu, duyduğu an face msn vs ne şifresi varsa hepsini dk sında gönderip ( istemediğim halde ) sende dursun istediğin gibi incele kafanı bulandırmışlardır eminim demişti. Hatta ertesi günü buluştuk, al telefonumu dedi bilerek hiç bir şeyi silmedim bak istediğin yere istiyorsan avea bayiye gidip konuşma geçmişi çıkaralım benim korkacak bir şeyim yok dedi, sonra da eklemeden edemedi şimdi sen bunlardan bahsedersin onlara silmiştir canım ne var derler kesin onlara de ki sene 2013 ama henüz uzay çağına geçemedik biriyle aldatmak için öncelikle haberleşme adına bunlardan birine ihtiyaç var diye. Daha ne desin ne yapsın ki

sen güveniyosun sevgiline, ki güvenmeden ilişki yaşayanları zaten anlamıyorum.
o da senden bir şey gizlemiyor ki alnı açık bak.
bence hiç için bulanmasın bu kendini bilmezlerin söyledikleri yüzünden.

sen güveniyosun sevgiline, ki güvenmeden ilişki yaşayanları zaten anlamıyorum.
o da senden bir şey gizlemiyor ki alnı açık bak.
bence hiç için bulanmasın bu kendini bilmezlerin söyledikleri yüzünden.

Ciddi ciddi salak salak konuşup bir günümü daha zehir ettiler yaa, daha öncede yakınmıştım bu muhabbetten bayramın birinci günü yani dağıtım izninde, en son da buluşmamız oydu biliyor musun bugüne kadar. Bu o günden sonraki ilk buluşmamız ve nasıl bir yetenekse ben yine moralsiz hatta sinirden ağlayarak geldim evime yani. Konusu açılmasın desem mümkün değil ki ya yanlarındayken sevgilim arıyor aramasa bile soruyorlar nasıl iyi mi diye, laf söylemek için sanki konusunu açıyor gibiler. Sözde kafa dağıtmaya arkadaşlarımla buluşuyorum ama canım sıkkın şekilde eve dönüyorum. Ne hoş değil mi ?

Takmamayı hiç beceremiyorum ben yaa. Ama kafama takılan da şu bu sefer, hak edecek bir şey yapmadığı halde niye inatla böyle söylemlere 5,5 aydır maruz kalıyor bu çocuk ? Anlayamadım, galiba anlayamayacağım da

biliyorum çokta haklısın ama bende artık yoruldum acıklama yapmıyorum dusunmuyorumda ben ne oldugunu bılıyomuyum evet bılıyorum herkes zaten mukemmelmıs gıbı davranıyor hepımızın sorunları var zaten asker beklıyoruz mantık olsa kusura bakma arkadasların ama banada aılem bıle dıyo ay ıcımız dısımız saygın oldu dıye cunku onu anlatcaksın tabıkı annem her sanıye butun anılarımızı bastan dınlıyo ezberlemıs durumda mesela bunlar cok normal seyler ama arkadaslarına anlatamıyosun neden cunku anlamıyolar . bu yuzdende bu cok gercekcı bı arkadaslıkta degıl acıkcası bence . arkadasın dedıgın yanındadır sana destek olandır. bırak dıgerlerını sen bak mutluluguna . kısı kendınden bılır ısı kı bu kadar konusuyolar bu sekılde. onların sevgılılıerı gıtse demek kı oyle olcak kı bunu dusunuyo ıclerı ondan sen sen ol hııc bır sekılde oyle ınsanlarla muhattap olma canım . bak bnm cevremde suan arkadasım dıye sevdgım gorustugum 4 kısı var . bak sadece 4 he vardı 60 70 kısı en az nerdeyse ama askerlıkte anlıyosun kımn ne oldugunu kımın yanında oldugunu kımın yanında olmadıgını . ondan bu bızede b ders aslında kotu gununde yanında olanları senın hakkında aytac hakkında ne dusunduklerını bılmen acısından falan ondan bu sekılde bı test gıbı dusun ve yoluna bak sen aytac sana guvenıyo sen ona guvenıyosun bırak onlar ılıskıyı organ ve kalp arasındakı farkı anlamadan yasasınlar sen askına sevgıne sabrına bak

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 07. KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... asi_genc ... 56 : SİİRT'E SELAM YOLA DEVAM

... qizem7 ... 56 : SİİRT'E SELAM YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... mystery1643 ... 84

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 155

... ezgisaygin ... 177

... yuppisi ... 180

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 200

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 254

... zeytinagaci ... 263

... KUBB88 ... 277

... hnf25 ... 278

... Kanaryam35 ... 279

... blss ... 280

... KorEc ... 280

... nira87 ... 280

... mystery123 ... 281

... yunay ... 281

... ARAZIM ... 283

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... tuqbaCadi ... 361

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Özellikle bu cümlene bayıldım be Ezgi'cim ne de güzel söylemişsin öyle. Teşekkür ederim gerçekten bir nebze de olsa içimi rahatlattınız valla. Ben de son 3-4 sene içerisinde çevremden birçok kişiyi uzaklaştırdım canım, kimin dost kimin düşman olduğunu anlayabileceğim askerlik dışında olaylar da oldu. Çevremde en yakınım diye tabir edebileceğim 4 kişi var benim de, 3 ü kız 1 i erkek olmak koşulu ile. İşte bu söylemlerde bulunan bu kızlardan biri olunca insanın ister istemez zoruna gidiyor, en yakınım dediğin insan böyle yapınca kaldırması güç geliyor. Belki kendince iyilik yapmaya çalışıyor, hani uyarıyor aklınca ama kırıp döküyor onun farkında değil. Hani fazla bağlanmamam körü körüne güvenmemem için sözde bunlar ama böyle yapıp kendinden ittikçe ve sevgilimin de yanlışı olmadığını gördükçe ben daha da çok ona gidiyorum bunu ne yapıcaz peki ?
Ben güveniyorum, hem iyi bir insan, temiz bir insan olduğuna inandığım için hem de güvenimi sarsacak en ufak bir şeyini görmediğim için. Ama insanlar bunu kabul etmek istemiyor bir türlü. Diğer bir arkadaşım da dedi bugün, birlikte gitmiştik zaten diğer arkadaşımın yanına da. Ne uğraş ne de üz kendini Çağla, aynı durum ablamın eşine karşı da var biliyorsun. Aytaç ağzıyla kuş tutsa da yaranamaz, bulurlar diyecek bir şey illa diye. Ve durumun özeti de bu sanırım, ne yapsak olmayacak

ya amaaan onlara yaranması cokta onemlı degıl benımde cok yakın bı kız arkadasım bızım olaylı bı ılıskımız var bılıyosun bu yuzden hıcbırsekılde ıstemıyodu sımdı dıyo oo ne zaman gelıyo edıyo dıye mesela alısmak zorundalar hayatım senın ıyılıgını dusunebılırler ama bı yere kadar herkesın herseyın sınırı var . ondan bosver sen amaaan sen onu takma kafana atmıs safaklarrrrr pırttt mıllet ne derse desınnn nesenı kacırmalarına ızın verme aytacında nesesı kacmasın boyle mutlu mesut oh ohh

Artık o da meselenin ve de benim canımın sıkıldığının o kadar farkında ki telefondan konuşurken nerdesin diye sorduğunda söyledim işte arkadaştayım diye bir anda sesi düştü gibi geldi böyle. Hani belki de ben bu mevzularla ilgili abuk sabuk sorgulasam onu ya da ne bileyim bir gerginlik çıkarsam yine ne dediler sana yaa diye çıkışırdı belki de. Çok şükür ki en azından şimdiye kadar onun bunun gazına gelip de ilişkime yansıtmadım bu durumu. Korkum ileride özlemin de verdiği etkiyle saçmalar mıyım bu sözleri kaale alıp da. Yapmamak için baya uğraşıyorum bakalım , ne yalan söyleyeyim gerekirse telefon falan dışında görüşmemeyi düşünüyorum canımı sıkanlarla içimi daha da bozmasınlar diye

Anlamıyorlar canım anlamıyorlar, abuk sabuk konuşup konuşup da bir de canımı sıkıyorlar işte böyle

Kusurabakma ama bnm aklima direk bnu diyen insan cekemez icinde iyilik olamaz bnu diyen insanda.yani bu yapilcak yorum degil.oyle olsada olmasada bu ilgilendrmez kmseyi ayrica.tıka kulaklarini he de gec.baktin susmuyolar ver cevabi diyemesnler bi daha.

Bende bir huy var kızınca böyle kitlenir kalırım tek kelime edemem. Tıkanıp kalıyorum böyle durumda ve sinirle alakasız bir şey söylemeyeyim diye susup kalıyorum.
Kırmayım diyorum aslında kimseyi, ne oluyorsa ondan oluyor zaten, kendim paramparçayım

bencede hayatım yanı yogunum de bıseyler de ama pıskolojını bozucak ınsanlardan uzak durman senın yararına olur dıye dusunuyorum.. en azından aytac gelene kadar o gelınce zaten laf soylemeye kımse curret edemez e bı zahmet zaten ondan sen bence cok gorusme dıger arkadaslarınla okulunla falan oyalan cunku oyle bı zaman gelıyo kı bunalıyosun hep kotu sozler kotu dusuncelerı dusunuyosun ve o an yanında oyle ınsanların olmaması gerekıyor kı kendı kendıne sacmaladıgının farkına var :)

Aynen canım vizeler derken şimdi ayın 22 si gelecek ee ondan sonra da 13 Aralık'a ödev yetiştirmem gerekiyor, bunlar derken 1 ayı yer hiç değilse bu kadar bari sıkıntısız geçiririm.
Söylerler canım bunlar söylerler, bu sefer de abaza ya bizimkiler bu kadar ay askeriyedeydi İzmir'e gelince gözü dışarıda olur onca güzel kız var derler adım gibi eminim yani, hey gidi arkadaşlarım heeeyyy
Gülüyorum artık şu dakikadan itibaren yani, elle tutabileceğim bir yanı kalmadı meselenin yani

amaaaaaaaaaaaan hahahah he tmm tmm de gec

Cevap vermesem en iyisi de ya öyle yapıcam zaten ya da en sonunda patlıcam yeter diye hadi hayırlısı

şey de yada evet ben oyle sevıyom de D: askerde abazalık yapan aldatan boyle ohh tarzım bu bu hareketlerı yuzunden aytaca asık oldum de hahaha tovbe yarabbım ya gece gece ondan sonrada ıyı cocuk derler belkı ıyı dıyınce kotuluyolar ya

SAYGINI ISIRDIM DİŞİM KIRILDI HAHAHAHAHHAHAHA şiimdi yarında gidiyorum dişçiye ve yeni dişlerimi size atacağım arkadaşlar napalım bende böyleyim eskiden watsapptan saygına atardım şuan o olmadığına göre günah keçisi kk
buraya atcam mecbuuurrrr

Ezgi yaaa bi alemsin kız sen valla, güldürdün gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…