- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.941
Ezgi yaaa bi alemsin kız sen valla, güldürdün gece gece
neyse yaptırıyım ıcımde kaldı ısıramadımbı daha ısırcam dişçim diyo noldu bu dişe kırılmış çarptın mı yok dedim sevgilimi ısırdım hey allahım askerde değilmiydi diyo her zaman gidiyorum biliyo adam beni saygını falan bak sapıklıga bak dişçiye gidiyom saygını anlatıyom artık kafayı ne kadar yediğimi düşün dedim evet gidiyom yanına iyi dedi hemn bitiriymde git ısır
hahaahahaaalemsin yaaaa cnm skılıyodu şu andan itibaren geçti allah iilini versin hiç güleceim yoktu güldürdün beni de gece gece
ezgi ben burayada geldim bişey sorucaktımda size
Bizim 4 kasım sülüs tarihi ya şafağımız 362 oldu ama burda 363 yazıyor ben mı yanlış hesapladım acaba:44:
hahahaha ay valla ya sımdı soguk sıcak yıyıp ıcemıyomcok kotu acıyo bıtsınde hemenn ahhh atarım fotosunu
tmm dır merak ettim bak şimdigeçmiş olsun bu arada cnm benim
hayır bebeğim şafaklar burda 00.00 da atmıyo eskiden atıyodu ertesi gün sabah olunca falan girince görceksin düşcek şafağın kafa karıştırıyo o konuda haklısın ayrıca istediğin zaman sorabilirsin soruuu
atarım yavrum tabıkıde haha ay tesekkurler sakarlık ıste
oh şükür anladım teşekkür ettim bebeğmm
oh şükür anladım teşekkür ettim bebeğmm
oluyo öyle bazeneminim aynısı olmasada herkesin başına geliyodur böyle şeyler misal ben sürekli tökezliyordum habire tolga da beni tutmaya ugraşıyodu nedense hepte onun yanında
kızım benim saygının yanında yaptıklarım ben aşırı sakarım artık hatta sen ölüzmsüzsün hani saçma sapan bi şekilde ölcen falan diyolar ben aşırı düşen bi insanım kotuktan düştüm burnumun üstüne kanlar içinde kaldım saygın çok kötü oldum diye duşa sokmuş 8 kere düşmüşüm 5 ni tutmuş duşakabin kırık falan 3nü tutamamış salakkırmışım heryeri merdivenlerden düşüyom yatağa yatçam yatağın yan tarafındaki boşluğa düşüyom dolabın üstünden nevresim takımı indirirken düştüm dolabın abahtarı popomu kesti popomda yarık var kocaman falan saygınla kaza yaptık 3 takla attık arabayla falan .. bunları son 1 senede yaptık tabı daha oho bunlar en cok gulduklerımızdı sadece
oooooyyyy kıyamam ben sana hepsi aşktan bunların elin ayağına dolaşıyookaza için geçmiş olsun tatlım dikkatli kullanın arabayı olmasın bi daha öyle :26:
o artık kesınlıkle ya allah korudu hıcbısey olmadan cıktık ters arabadan valla
gerçekten allah korumuş allah korusun hep sizi
ahh hepimizi hayatımmm hepimizi korusun allahımmm
Bende bir huy var kızınca böyle kitlenir kalırım tek kelime edemem. Tıkanıp kalıyorum böyle durumda ve sinirle alakasız bir şey söylemeyeyim diye susup kalıyorum.
Kırmayım diyorum aslında kimseyi, ne oluyorsa ondan oluyor zaten, kendim paramparçayım
selam kızlaaarr nasılsınız ne var ne yok???
Ağustos'u bekliyoruz.
Bu şarkı bize gelsin...
[video=youtube;u9JELJRHJcI]http://www.youtube.com/watch?v=u9JELJRHJcI[/video]
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 07. KASIM. 2013 :92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... asi_genc ... 56 : SİİRT'E SELAM YOLA DEVAM
... qizem7 ... 56 : SİİRT'E SELAM YOLA DEVAM
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... mystery1643 ... 84
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... seros08 ... 155
... ezgisaygin ... 177
... yuppisi ... 180
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Snt55 ... 200
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... apple2 ... 254
... zeytinagaci ... 263
... KUBB88 ... 277
... hnf25 ... 278
... Kanaryam35 ... 279
... blss ... 280
... KorEc ... 280
... nira87 ... 280
... mystery123 ... 281
... yunay ... 281
... ARAZIM ... 283
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
... tuqbaCadi ... 361
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
ezgi ben burayada geldim bişey sorucaktımda size
Bizim 4 kasım sülüs tarihi ya şafağımız 362 oldu ama burda 363 yazıyor ben mı yanlış hesapladım acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?