- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.961
ne güzel bi şafak öyleeee
inş cnm benm seninde şafak hiçbirşey anlamadan göz açıp kapayıncaya kadar geçer
Kızlaar hepinize selamm olsunnn
Kaç gündür giremiyorum teyzem rahatsızlanmış orda kalıyorm.Özledim valla hepiniziii
Yenig gelennler var sanıyorum aramıza hosgeldiniizz diyim onlaradaa
Hepinizi öpüyorummm
günaydın kızlaaarr herkese musmutlu ve güzel günler
gizemm naberr nasılsın canımmm??
iyiym cnm sen nasılsın dicem amayazdıklarını okudum geçmiş olsun tatlım inş bi an önce iyileşir askerin dediklerini okuyunca insanın haliyle canı sıkılır zor ama sen sıkma canını cnm benm :44:
Kızlaar hepinize selamm olsunnn
Kaç gündür giremiyorum teyzem rahatsızlanmış orda kalıyorm.Özledim valla hepiniziii
Yenig gelennler var sanıyorum aramıza hosgeldiniizz diyim onlaradaa
Hepinizi öpüyorummm
selam kızlar....canım sıkkın bugün:26: yine mi kawga ettin diyo gibisinz şükür askerimle iyiyizbu arada(bu topikte adım çıkacak kawgacı die)...
neesee yaa askerim çavuş olmuştu bildiniz üzere kalan 50 günümüzü bari rahat geçircek die sevinirken
komutanı demiş kısa dönemler geldi ya bizim torunlarr onları rahat ettirmek için çavuşluga onlardan geçireceklermiş ....
bide şoför eksiği warmış buda şoför olunca sırf dewriyelere gece gündüz bnmkiini yollayacaklarmış...zaten o lanet olası devriyeler yüzünden neler yaşadık:26 oofff yaaa 2 gün rahat yüzü görmicekmiyz yaa konuşmamızı da geçtm yarası yeni iyileşio ameliyat olalı şurda 15 gün olmuş bu kadar düşüncesz olunmaz yaa adamlar o olay senin bu olay bnm koşturup durcaklar yaa kendide bende hiç istemioruz eger olursa o iş kalan 50 günü zehir edecekler bize
yaa ii ama ama el insaf canım yaa adam daha kendini toplamamış yeni dikişlerini aldrdı daha adamların yaptıgına yaa kendi çocuklarına yapılsa naparlar bakalım reva mı bu şimdi ne olduysa o devriyelerden oldu zaten adamı sakatlayıp gönderecekler artk dertleri o yaagelde can sıkma işte yine bi sıkıntı çıktı bize işte allahm beterini vermesn yaa :26:
aksilikler sizi buldu bu ara hadi bakalım inş hayırlısı olsun ve çok çok geçmiş olsun çok kötü olursa söyler yahu ameliyatlı yani sonuçta bişey diyemezler
allah daha betirinden korusun cnm benim haklısın valla ne desen haklısın askere mi nazi kampına mı gidiyolar bilemedim demişler ya önce can diye kendi çocukları olsa daha farklı olur durum sıkma sen canını allah'ın izniyle sağ salim hiç birşey olmadan sağlıklı bir şekilde gelir
ay inş kuzum yaa şu çavuşlunu almasınlarda başka bişi istemioz zaten:26:sen neler yapıon bakıyımm
alırlar mı almazlar mı bilmiyorum ama felaket tellalcısı olucam şimdi biliyorum ama alabilirler ama inş almazlarda rahat edersiniz biter bu aksiliklernabiim öyleee evdeee boooş boooş oturuyorum sen nbysn cnm
selam kızlar....canım sıkkın bugün:26: yine mi kawga ettin diyo gibisinz şükür askerimle iyiyizbu arada(bu topikte adım çıkacak kawgacı die)...
neesee yaa askerim çavuş olmuştu bildiniz üzere kalan 50 günümüzü bari rahat geçircek die sevinirken
komutanı demiş kısa dönemler geldi ya bizim torunlarr onları rahat ettirmek için çavuşluga onlardan geçireceklermiş ....
bide şoför eksiği warmış buda şoför olunca sırf dewriyelere gece gündüz bnmkiini yollayacaklarmış...zaten o lanet olası devriyeler yüzünden neler yaşadık:26 oofff yaaa 2 gün rahat yüzü görmicekmiyz yaa konuşmamızı da geçtm yarası yeni iyileşio ameliyat olalı şurda 15 gün olmuş bu kadar düşüncesz olunmaz yaa adamlar o olay senin bu olay bnm koşturup durcaklar yaa kendide bende hiç istemioruz eger olursa o iş kalan 50 günü zehir edecekler bize
umuyorum ki almasınlar aynen bende öle oturuyorum yemek yapcam da ne yapsam die düşünüomm:26:
yemek yapmaktan anlamayan birisi olarak birşey diyemedim vallaabir bayan olmama rağmen yemek yapmayı beceremeyen insanlardanım
asker yolu beklemek zordur bende yıllardır bekledım onu ve evlendım sımdı bakıyorum ne zaman gecmıs yıllar :) benım esımde rutbeli asker. nerede görev yapıyor suan .. . 50 gün hemen gecer allahtan hayırlısınız dileyinn sağsağlım gelsınde daha gec gelsın hıc onemli değil..
bnde bilmemde annem yok geç gelicek o yüzden bende o iş ama daha çıt yook bendendee
wala o rütbeliler askerlerin halinden bi anlasalar bazende anlıyolar ama ellerinde bişi gelmio...ama yapcak bişi yook malesef umarım istedimiz gbi olr herşey bi aksilik daha yaşamak istemiorum:26:denizlide ilçede sizin eşiniz nerde peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?