93/3 asker yolu bekleyenler

ayy hayırdr canm ne sıkıntısı war geçmiş olsn

yaaa kalp kapakçılarından biri normal insana göre daha küçük birde gevşeklik varmış sanırım biraz normal hayatta bir sorun teşkil etmiyo ama mesela bir futbolcu olamaz o yüzden askerliin şartlarıda malum bi sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı endişesi şu ekg sonuçlarını doktara bir göstereydi eyiydi içim rahatlardı :18:

Şu 250'yi bi göreydim iyiydi..........

7 aralıkta eşimin yanında olmak gibi bir niyetim var bir aksilik olmaz ise.
daha eşime söylemedim gerçi :)

Canımm şu etıketlerı nasıl yapıosnnz kızz cocuga kavusuyo sıtesıne gırıyorumm ama buraya nasıl eklıyceem bılmıorm yardm edermsn

şu tickerlardan bahsediyorsan eğer tickerı oluşturduktan sonra hemen alt kısmında For Websites: var oradan image url ye tıklıyorsun sonrada kendi profilinde çizelge bölümüne yapıştırıyorsun

geçmiş olsun canım bi sıkıntı çıkmaz inş yaa takmaa

Yok kız kaybolmadım burdayımm Sağol tatlım.İiyim bildiğin gibi değişen biişi yok safak saymaya devam Sen napıyosun canım

ayy aynı canım yaa saymaya dewammm damara bagladımmbendee

Geçmiş olsun canım.gata da adama adam gibi bakmıyorlar ama inş iyi olur canım askerin.kalpte sıkıntı çok zor.bizimde var o sıkıntımız.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…