- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.981
sende benim gibi yap o zmn yemek işi bana kalınca bi menemen bi makarna
menemen malzemesi yook makarnayıda yemezler o yüzden müracaat anneme arayıp sormak sanırımm
buda mantıklıymış cnm
aynen canım askerin nasılmış bakalım nerdeydi bu arada?
iyi sayılır cnm kalbinde biraz problem var onun sonuçları göstermek için gataya gitmesi gerekiyo ama sürekli erteliyolar inş bir sıkıntı çıkmaz istanbul kartalda benm asker
ayy hayırdr canm ne sıkıntısı war geçmiş olsn
hazaalll ece kayboldu sende kayboldun yaa ...geçmiş olsun teyzene canımm:26:nasılsın bakalım kaç gündürrr??
geçmiş olsun hayatım
menemen malzemesi yook makarnayıda yemezler o yüzden müracaat anneme arayıp sormak sanırımm
Canımm şu etıketlerı nasıl yapıosnnz kızz cocuga kavusuyo sıtesıne gırıyorumm ama buraya nasıl eklıyceem bılmıorm yardm edermsn
offff bugün de geçsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkk
yaaa kalp kapakçılarından biri normal insana göre daha küçük birde gevşeklik varmış sanırım biraz normal hayatta bir sorun teşkil etmiyo ama mesela bir futbolcu olamaz o yüzden askerliin şartlarıda malum bi sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı endişesi şu ekg sonuçlarını doktara bir göstereydi eyiydi içim rahatlardı :18:
yaaa kalp kapakçılarından biri normal insana göre daha küçük birde gevşeklik varmış sanırım biraz normal hayatta bir sorun teşkil etmiyo ama mesela bir futbolcu olamaz o yüzden askerliin şartlarıda malum bi sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı endişesi şu ekg sonuçlarını doktara bir göstereydi eyiydi içim rahatlardı :18:
Yok kız kaybolmadım burdayımmSağol tatlım.İiyim bildiğin gibi değişen biişi yok safak saymaya devam Sen napıyosun canım
Canımm şu etıketlerı nasıl yapıosnnz kızz cocuga kavusuyo sıtesıne gırıyorumm ama buraya nasıl eklıyceem bılmıorm yardm edermsn
geçmiş olsun canım bi sıkıntı çıkmaz inş yaa takmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?