93/3 asker yolu bekleyenler

bizimde kalp kapakcıklarından bırısı dıgerıne gore farlı.ritim bozuklugu var.3 aya kadar beloc ıcırıyordu duzenlı olarak.cunku duzenlı olarak kriz geçiriyorudu :/ heycanlanması yasak.adrenalin yasak.heycana baglı her sey yasak anlıyacagın....stresten uzak durması lazım katiyen.yorulmaması lazım.duzenlı bır hayat ve spor yapması lazım.bırde sıgara ıcıyor tuz bıber.bızımkı cok ılerı duzeyde yani.kac kere amelıyatda oldu.askerden gelınce ınsallah daha ıyı bır hayatı olucak benımle.ozaman yenicez bu hastalıgı.ölene kadar ilaç kullanması lazım öngörülen bu ama artık o bıraktı ılacı.yenicem bu hastalıgı dedı.ınsallah ole olur :/ bızımkının askerlık yapmasıda sakat zaten.normalde çürük alabiliyordu ama istemedi.yıllardır askere gitmeyi bekliyor ve asla kendine bunu yediremez yani.smdi orda bir cok saglıklı ınsanın yapamadıgı koşuları ve sporları yapıyor gık demeden.bır kac kez de askeriyede kriz geçirdi o yuzden cok yormamaya calısıyorlar komutanlarda ama işte pek mumkun olmuyor orda.... anlıcagın muaf olması gerekırken bıde orda onun ne halde oldugunu dusunerek beklıyorum her gun ....

orasını bilmiyorum ama inş adam gibi bakarlar :18: inş cnm inş geçmiş olsun inş cnm benm sizde ne gibi bir sıkıntı var peki???

:26: geçmiş olsun tatlım kıyamam sana zor bir durum gerçekten dediğin gibi sizinki ileri düzeyde baya bi inş yener bu hastalığı inş bir an önce atlatır aslında gitmemesi gerekirdi haklısın ama çoğu erkek için çürük ropuru almak onur kırıcı oluyo o yüzden gitmek istemiştir allah şifasını verir inş tez zamanda

gizooşş kuzumm geçmiş olsun yaa inş çabucak atlatır sen yanındayken ii bakarsın bişicik olmaz allah şifa versin tatlım yaa:26:

Bu topiğin adı boşuna Huni Cumhuriyeti değil şekerim, dişçiye de anlatılır burada, kasiyere de hocaya da her bir şeye de
Yaptır yaptır da mehtapta sağlam bir ısır çocuğu

Kızlaar hepinize selamm olsunnn
Kaç gündür giremiyorum teyzem rahatsızlanmış orda kalıyorm.Özledim valla hepiniziii
Yenig gelennler var sanıyorum aramıza hosgeldiniizz diyim onlaradaa
Hepinizi öpüyorummm

Çok çok geçmiş olsun canım, umarım ciddi bir sorun değildir :26:
Öperim ben de

o raporu alınca ıs yerlerınde calısmak sıkıntı olur dedı cart dedı curt dedı.bana kalsa hıc ıstemedım gıtmesını kac kere gozumun onunde krız gecırdıde zor dayandım.bır defasında ıstanbuldaydık unıversıteden arkadası falan vardı.cok guzel bır gundu gulduk eglendık.gece 11 gıbı falan taksim meydanında tam küt dedi dustu ellerime.yanındaydım zaten hemen.tuttuk ettık 15 dk kendıne gelemedı.herkes basımıza toplandı.o anda onu kaybettıgımı dusundum.smdı bunları yazarken yenıden aglıyorum.her aklıma geldıgınde :/ dedıgın gıbı tez zamanda daha ıyı olur ınsallah.zaten bu hastalık omur boyu onemlı olan kısa zamanda olsa kaliteli yasamak...

inan sen anlattıkça bende üzüldüm burda cız etti içim aslınd bildiğim kadarıyla bir sıkıntı olmuyo işe girerken ama yanlış biliyoda olabilirim biraz daha sabret tatlım az kalmış sizin allah korusun hep sizi gerçekten zor bir durum :26: inş gelecek sağ salim

güzel dileklerin icin cok sagol canım.inşallah.. Allah hastalık vermesin kimseye zor..

Allah yardımcın olsun. Çok zor bir durum yaa ( Allah güç kuvvet sabır versin.

Selaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
Gelebildim sonundaaaa oh beeeeeeeeeeeeee
Ne baglanmaz netim varmş sinirden kriz gecircektim wallahi
Yazılarınızın hepsini okuyamadm tabiki ama okicam inş bi sürü birikmş

Evet işte sonunda beklenen o an geldi. Pollyanna yuvasına geri döndü
Hoş geldin, Ecetoş, gözümüz yollarda kaldı vallahi. Tt net bu yapar demiştim demi ben
Çok çene çaldık evet sen yokken

Evet işte sonunda beklenen o an geldi. Pollyanna yuvasına geri döndü
Hoş geldin, Ecetoş, gözümüz yollarda kaldı vallahi. Tt net bu yapar demiştim demi ben
Çok çene çaldık evet sen yokken

Ayyyy var ya deli ettiler bni bi geldiler yanlış baglamşlar ondan kac gündür telefonsuz netsiz kalmşz Bidaha geldiler bu sefer bagladlar ama onay gelmesi gerekiyomş netin acılması için 2 gündür o lanet onayı bekliyorz en son babam işten cıkışta gitmş kavga etmş son anda bagladılar netimi Yürü be baba kim tutar seniii

Çene çalmklada iyi yapmşsnz ama nasıl okicam okdr yazıyı bilemedim şimdi

hosgeldın canımm .) o ınternetsızlık başa bela zaten

Hoşbuldm Bugünde gelmeseydi isyaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn moduna tam giriş yapıyodm ztn

sonundaaaaaaaaaaaaaaaa oley hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…