- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.021
Ayyyy var ya deli ettiler bni bi geldiler yanlış baglamşlar ondan kac gündür telefonsuz netsiz kalmşzBidaha geldiler bu sefer bagladlar ama onay gelmesi gerekiyomş netin acılması için 2 gündür o lanet onayı bekliyorz en son babam işten cıkışta gitmş kavga etmş son anda bagladılar netimi Yürü be baba kim tutar seniii
Çene çalmklada iyi yapmşsnz ama nasıl okicam okdr yazıyı bilemedim şimdi
HoşbuldmBugünde gelmeseydi isyaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn moduna tam giriş yapıyodm ztn
Ayyyy var ya deli ettiler bni bi geldiler yanlış baglamşlar ondan kac gündür telefonsuz netsiz kalmşzBidaha geldiler bu sefer bagladlar ama onay gelmesi gerekiyomş netin acılması için 2 gündür o lanet onayı bekliyorz en son babam işten cıkışta gitmş kavga etmş son anda bagladılar netimi Yürü be baba kim tutar seniii
Çene çalmklada iyi yapmşsnz ama nasıl okicam okdr yazıyı bilemedim şimdi
bzde superonlıne na geçmeyi dusunuyoruz bakalım neler olacak
Ben fena muzdaribim tt net ten, aralıkta taahhütümüz bitecek de inşallah değiştireceğiz
Vallahi bende bilemedim canım, gece bir yatıyorum ben de ertesi gün gelebildğimde 10 sayfa atmış oluyor yani ben bile zorlanıyorum
sonundaaaaaaaaaaaaaaaa oley hahaha
İyi olur inş sizi süründürmeden baglatırlar
Ya bnm netin kesilmesinden yada yavaşlıgından yana hiç şikayetim olmadı ama baglanırken cok aksilik yaşadık görüldügü gibi :44:
Bende yavaştan okiyim anca biter50 sayfa var dilekolay
Aynen sonunda yani
saol canım benım.bı gelsın bakcam ben ona :/ bensızlık onu yoran orda askerlık deıl zaten ...
o raporu alınca ıs yerlerınde calısmak sıkıntı olur dedı cart dedı curt dedı.bana kalsa hıc ıstemedım gıtmesınıkac kere gozumun onunde krız gecırdıde zor dayandım.bır defasında ıstanbuldaydık unıversıteden arkadası falan vardı.cok guzel bır gundu gulduk eglendık.gece 11 gıbı falan taksim meydanında tam küt dedi dustu ellerime.yanındaydım zaten hemen.tuttuk ettık 15 dk kendıne gelemedı.herkes basımıza toplandı.o anda onu kaybettıgımı dusundum.smdı bunları yazarken yenıden aglıyorum.her aklıma geldıgınde :/ dedıgın gıbı tez zamanda daha ıyı olur ınsallah.zaten bu hastalık omur boyu onemlı olan kısa zamanda olsa kaliteli yasamak...
Çok çok geçmiş olsun canım, umarım ciddi bir sorun değildir :26:
Öperim ben de
Selaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
Gelebildim sonundaaaa oh beeeeeeeeeeeeee
Ne baglanmaz netim varmş sinirden kriz gecircektim wallahi
Yazılarınızın hepsini okuyamadm tabiki ama okicam inş bi sürü birikmş
ayy canımm bilirim bnde o durumu bnmkide agrırdı hep nefes alamazdı kaç yattı hastaneye bnm yanımda olmadı ama hastaneye götürdüm hep bişi yok dediler ama şükür geçti bzm kalple diildi ...offf nası kötü olmuştur ben kötü oldm burda be aklına getrme öle şeyler kuzumm sen bakarsın tabi yaa asıl yoran o oluyo biz olmaynca şaşırıp kalıolar ama az kaldıııgelince ellerinle beslersn sen onuuu
Helee şüküüüürHosgeldin kuzum
eciiişşş nerelerdesin yaa şükür hunulimiz gelebildi biz huni halkı olRAK özledk ya seennn???canımmm hoşşgeldnnn
Şükür kavuşturana yahuuuHoşbuldm Hazalcım nasıl oldun en son seni hasta bırakmştm kahve içtin mi
Ayyyy sorma yaaa geldim ama annemle kavga ediyodm sürekli hobi olarak net olmayıncaEv işleri bitmiyo ztn biri bitse annem başka bi iş buluyo hemen ama sorsan anneme bn hiç bi iş yapmamş oluyorm Walla kac gündür hunimi takcak zamanımda netimde yoktu ama bugün hunimide aldm geldim
Şükür kavuşturana yahuuuHoşbuldm Hazalcım nasıl oldun en son seni hasta bırakmştm kahve içtin mi
Ayyyy sorma yaaa geldim ama annemle kavga ediyodm sürekli hobi olarak net olmayıncaEv işleri bitmiyo ztn biri bitse annem başka bi iş buluyo hemen ama sorsan anneme bn hiç bi iş yapmamş oluyorm Walla kac gündür hunimi takcak zamanımda netimde yoktu ama bugün hunimide aldm geldim
hiii bi gelsindee :/ 2 ocaga bılet almayı dusunyorum 1'indede var gerçi.bi an önce alıp kesinleştrmek istiyorum artıkkk
Bol bol içtim diyebilirim ama o günden sonra idaha öyle çok kötü olmadım herkeste oluyo ya teyzemdede olmus gittim onun bebeğine baktım işte iki gündürde ordaydımm :26: Dikkat et sende yani :26: Sennn nelerr yaptııınnnn kaç günlerdir nasılsıın
Geçmş olsn canımcım tekrardan
Ayyyy sıkıntıdan patladm yaa kitap fln okuyodm boş kaldıkcaAnnemle bol bol kavga ettim hobi gibi oldu bize ztn
Evide yerleştirdik ufak tefek işler kaldı ama her şeyimiz mi aksi olur yani uyduda sorun vardı su tesisatında sorun vardı dogalgazımız bi türlü baglanmadı net desen malum kac gündür giremiyorm öyle bi aksilikler peşimizi bırakmadı :26:
inan sen anlattıkça bende üzüldüm burda cız etti içim aslınd bildiğim kadarıyla bir sıkıntı olmuyo işe girerken ama yanlış biliyoda olabilirim biraz daha sabret tatlım az kalmış sizin allah korusun hep sizi gerçekten zor bir durum :26: inş gelecek sağ salim
Sağol hayatım
Doğrudur bizde yazın tasınmıstık evler karsı karsıya olnca pek sıkıntı yasamadık biz sanırım ama insanın beyni o karmasıklıktan bile yoruluyo hiiççççç sevmem tasınmyaı :26: Önemli olna doğalgaz ve net zatenNet gelmis sıra doğalgazda
Dahada taşınmayız ztn yeter bizim ömrümüz taşınmakla gectiBabam asker oldugu için bi cok kez taşınmşlıgımız var ama bu sondu yani ev aldık annemle babamın yaşıda genc degl dahada otursunlar taşınmasınlar bi zahmet Yarında dogalgaz baglanıyo inş
Dahada taşınmayız ztn yeter bizim ömrümüz taşınmakla gectiBabam asker oldugu için bi cok kez taşınmşlıgımız var ama bu sondu yani ev aldık annemle babamın yaşıda genc degl dahada otursunlar taşınmasınlar bi zahmet Yarında dogalgaz baglanıyo inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?