93/3 asker yolu bekleyenler

bzde superonlıne na geçmeyi dusunuyoruz bakalım neler olacak

Ben fena muzdaribim tt net ten, aralıkta taahhütümüz bitecek de inşallah değiştireceğiz
Vallahi bende bilemedim canım, gece bir yatıyorum ben de ertesi gün gelebildğimde 10 sayfa atmış oluyor yani ben bile zorlanıyorum

bzde superonlıne na geçmeyi dusunuyoruz bakalım neler olacak

İyi olur inş sizi süründürmeden baglatırlar

Ya bnm netin kesilmesinden yada yavaşlıgından yana hiç şikayetim olmadı ama baglanırken cok aksilik yaşadık görüldügü gibi :44:
Bende yavaştan okiyim anca biter 50 sayfa var dilekolay

sonundaaaaaaaaaaaaaaaa oley hahaha

Aynen sonunda yani

eciiişşş nerelerdesin yaa şükür hunulimiz gelebildi biz huni halkı olRAK özledk ya seennn???canımmm hoşşgeldnnn

saol canım benım.bı gelsın bakcam ben ona :/ bensızlık onu yoran orda askerlık deıl zaten ...

ayy canımm bilirim bnde o durumu bnmkide agrırdı hep nefes alamazdı kaç yattı hastaneye bnm yanımda olmadı ama hastaneye götürdüm hep bişi yok dediler ama şükür geçti bzm kalple diildi ...offf nası kötü olmuştur ben kötü oldm burda be aklına getrme öle şeyler kuzumm sen bakarsın tabi yaa asıl yoran o oluyo biz olmaynca şaşırıp kalıolar ama az kaldııı gelince ellerinle beslersn sen onuuu

hiii bi gelsindee :/ 2 ocaga bılet almayı dusunyorum 1'indede var gerçi.bi an önce alıp kesinleştrmek istiyorum artıkkk

Helee şüküüüür Hosgeldin kuzum

Şükür kavuşturana yahuuu Hoşbuldm Hazalcım nasıl oldun en son seni hasta bırakmştm kahve içtin mi

eciiişşş nerelerdesin yaa şükür hunulimiz gelebildi biz huni halkı olRAK özledk ya seennn???canımmm hoşşgeldnnn

Ayyyy sorma yaaa geldim ama annemle kavga ediyodm sürekli hobi olarak net olmayınca Ev işleri bitmiyo ztn biri bitse annem başka bi iş buluyo hemen ama sorsan anneme bn hiç bi iş yapmamş oluyorm Walla kac gündür hunimi takcak zamanımda netimde yoktu ama bugün hunimide aldm geldim

Bol bol içtim diyebilirim ama o günden sonra idaha öyle çok kötü olmadım herkeste oluyo ya teyzemdede olmus gittim onun bebeğine baktım işte iki gündürde ordaydımm :26: Dikkat et sende yani :26: Sennn nelerr yaptııınnnn kaç günlerdir nasılsıın

aa o olmazlardan biri zaten canım bende sürekli kawga edioz annemle gelin kaynana gbi olduuuk icee naptn bakalımm özett geçç

hiii bi gelsindee :/ 2 ocaga bılet almayı dusunyorum 1'indede var gerçi.bi an önce alıp kesinleştrmek istiyorum artıkkk

ayy daha erken bee amaa 1 inde çıksalar 2sinde bnm yanımda zaten gece bincekmiş allah izin ver,irsee sabahh karşılarım tabii o zamana kadar rahat görüşebilcek bi pozisyon ayarlamam lazm malum annem

Geçmş olsn canımcım tekrardan

Ayyyy sıkıntıdan patladm yaa kitap fln okuyodm boş kaldıkca Annemle bol bol kavga ettim hobi gibi oldu bize ztn
Evide yerleştirdik ufak tefek işler kaldı ama her şeyimiz mi aksi olur yani uyduda sorun vardı su tesisatında sorun vardı dogalgazımız bi türlü baglanmadı net desen malum kac gündür giremiyorm öyle bi aksilikler peşimizi bırakmadı :26:

Sağol hayatım
Doğrudur bizde yazın tasınmıstık evler karsı karsıya olnca pek sıkıntı yasamadık biz sanırım ama insanın beyni o karmasıklıktan bile yoruluyo hiiççççç sevmem tasınmyaı :26: Önemli olna doğalgaz ve net zaten Net gelmis sıra doğalgazda

gizooşş 5 dk dolmadan cwp veremiomuşuz bnde burdan yaziyim dedimbilmem ki wala canım artk ilerde dökünürüz kurşun tabi o zamana kadar nazardan gözden küt diip gtmezsekkk

Dahada taşınmayız ztn yeter bizim ömrümüz taşınmakla gecti Babam asker oldugu için bi cok kez taşınmşlıgımız var ama bu sondu yani ev aldık annemle babamın yaşıda genc degl dahada otursunlar taşınmasınlar bi zahmet Yarında dogalgaz baglanıyo inş

demii taşıın taşın nereye kadar

iyi akşamlar arkadaşlarrrrrrr nasılsınız görüşmeyeli, inşallah keyifler yerindedirrr

ooo hayırlı olsun canım güzel günlerde oturunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…