- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.041
demii taşıın taşın nereye kadar
iyi akşamlar arkadaşlarrrrrrrnasılsınız görüşmeyeli, inşallah keyifler yerindedirrr
ooo hayırlı olsun canım güzel günlerde oturunn
iyi akşamlar arkadaşlarrrrrrrnasılsınız görüşmeyeli, inşallah keyifler yerindedirrr
Ztn kursumun bitmesine 4 ay kaldı snra taşınıyolarsada bnlik bi durum yok
nie sen taşınmıcan mı kaç gt korayın yanına en iyiysi
şükür iyiyiz canım hoşgeldn nerelerdesn sen nasılsınn?
nie sen taşınmıcan mı kaç gt korayın yanına en iyiysi
gizooşş 5 dk dolmadan cwp veremiomuşuz bnde burdan yaziyim dedimbilmem ki wala canım artk ilerde dökünürüz kurşun tabi o zamana kadar nazardan gözden küt diip gtmezsekkk
Kursum bitince bn iş hayatına atılıcam inşBnm iş alanımda mersinde pek yok ondan ailemin yanında kalamicam
İstanbul Ankara İZmir bni bekler diyorum ve inş İstanbul olurda Koray askerden geldiginde ben karşılarım ohh mis olur
İyi akşamlarBen bugün iyi netim geldi ama daha askerim aramadı tabi o yüzden süperim diyemiyorm Sen nasılsın askerin nasıl
Teşekkr ederim canım darısı sizin başınıza olsun inş
hoşbuldummmm canımmmmmerkek arkadaşım gelmişti de 5 gündür onunla vakit gçiriyordum o yüzdeb buraya uğramaya zaman olmdı d
onu bende farkettim cnm benmaman aman allah korusun gözü olanın gözü çıksııınnn
ay ay gözün aydınn canım nası ii gelmiştr yaa şimdi sizee askerin nasıl en son aranız bozuk muydu ben mi yanlış hatırlıorumm:26:
aynen aynen gözü olanın iki gözü çıksıın hmdee askernle konuşabiliomusunz bari sizz
ay ay gözün aydınn canım nası ii gelmiştr yaa şimdi sizee askerin nasıl en son aranız bozuk muydu ben mi yanlış hatırlıorumm:26:
aynen aynen gözü olanın iki gözü çıksıın hmdee askernle konuşabiliomusunz bari sizz
korayla aaynı yerde diil misinz canım normalde
net gidince büyük bir boşluk yaşıyoruz kesinlikle canımm seni çok iyi anlıyorumyoğundur belki canım o yüzden arayamamış olabilir inşallah yatmadan önce ara seni.
ben de çok iyiyim cnım sagolasın beş gündür askerim ynımda idi o yüzden moraller süperşimdi de ailesinin yanına gitti oradan da artık esas birliğine gidecek hayırlısı ile
çok sağol canım benim evet çok çok iyi geldi bizeen yakın zamanda da darısı size olsun inşallah canımmm.
evet şekerim doğru hatırlıyorsunben kötü olduğunu düşünüyordum ama bana sürpriz yapmak içinmiş yanıma geleceğini duyunca düşündüklerimden çok utandım yvni
şimdi konuştum bende askerimle çok şükür iimş onun sesini duymak gibisi yok valla yarın kısmetse gidecekmiş gataya iştegünde 2 yada 3 sefer arıyo ankesörlüden çok şükür sen konuşabildin mi bugn???
ayy sizlerin böle mutlu olması ne güzell yaaa bide kadınlara şeytan derler onlarda az diil haa
ne güzel tatlımm umarım sıkıntı çıkarmaz hastalıgıdaabenmki yok daha yarım saati war canım dewralmasına nöbeti beklemedym bi yandanda korku içindeym kötü haber vercek diee off çok taktm o işe ben hadi hayırlısı yaa:26:
Hayır o istanbulda yaşıyo
Evet ya hemde büyük bi boşluk ama annem saolsun o boşlugu işle güçle doldurdu
Cok iyi gelmştir ikinizede o 5 gün ilaç misaliHayırlşısı ile gider birliginede inş
Hayır o istanbulda yaşıyo
Evet ya hemde büyük bi boşluk ama annem saolsun o boşlugu işle güçle doldurdu
Cok iyi gelmştir ikinizede o 5 gün ilaç misaliHayırlşısı ile gider birliginede inş
aaaaa kadınların neresi şeytanmış canımm
bnm paşa öle derdi sen az şeytan degilsin dieegıcık deli deliyi görünce çomagını saklarmış işte onlardan bzden kalmazlar yaniii
anladım canım istediğin gbi olur inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?