93/3 asker yolu bekleyenler

iyi akşamlar arkadaşlarrrrrrr nasılsınız görüşmeyeli, inşallah keyifler yerindedirrr

İyi akşamlar Ben bugün iyi netim geldi ama daha askerim aramadı tabi o yüzden süperim diyemiyorm Sen nasılsın askerin nasıl

ooo hayırlı olsun canım güzel günlerde oturunn

Teşekkr ederim canım darısı sizin başınıza olsun inş

nie sen taşınmıcan mı kaç gt korayın yanına en iyiysi

Kursum bitince bn iş hayatına atılıcam inş Bnm iş alanımda mersinde pek yok ondan ailemin yanında kalamicam
İstanbul Ankara İZmir bni bekler diyorum ve inş İstanbul olurda Koray askerden geldiginde ben karşılarım ohh mis olur

şükür iyiyiz canım hoşgeldn nerelerdesn sen nasılsınn?

nie sen taşınmıcan mı kaç gt korayın yanına en iyiysi

hoşbuldummmm canımmmmm erkek arkadaşım gelmişti de 5 gündür onunla vakit gçiriyordum o yüzdeb buraya uğramaya zaman olmdı d

korayla aaynı yerde diil misinz canım normalde

İyi akşamlar Ben bugün iyi netim geldi ama daha askerim aramadı tabi o yüzden süperim diyemiyorm Sen nasılsın askerin nasıl

Teşekkr ederim canım darısı sizin başınıza olsun inş

net gidince büyük bir boşluk yaşıyoruz kesinlikle canımm seni çok iyi anlıyorum yoğundur belki canım o yüzden arayamamış olabilir inşallah yatmadan önce ara seni.
ben de çok iyiyim cnım sagolasın beş gündür askerim ynımda idi o yüzden moraller süper şimdi de ailesinin yanına gitti oradan da artık esas birliğine gidecek hayırlısı ile

hoşbuldummmm canımmmmm erkek arkadaşım gelmişti de 5 gündür onunla vakit gçiriyordum o yüzdeb buraya uğramaya zaman olmdı d

ay ay gözün aydınn canım nası ii gelmiştr yaa şimdi sizee askerin nasıl en son aranız bozuk muydu ben mi yanlış hatırlıorumm:26:
onu bende farkettim cnm benm aman aman allah korusun gözü olanın gözü çıksııınnn

aynen aynen gözü olanın iki gözü çıksıın hmdee askernle konuşabiliomusunz bari sizz

şimdi konuştum bende askerimle çok şükür iimş onun sesini duymak gibisi yok valla yarın kısmetse gidecekmiş gataya işte günde 2 yada 3 sefer arıyo ankesörlüden çok şükür sen konuşabildin mi bugn???

çok sağol canım benim evet çok çok iyi geldi bize en yakın zamanda da darısı size olsun inşallah canımmm.
evet şekerim doğru hatırlıyorsun ben kötü olduğunu düşünüyordum ama bana sürpriz yapmak içinmiş yanıma geleceğini duyunca düşündüklerimden çok utandım yvni

korayla aaynı yerde diil misinz canım normalde

Hayır o istanbulda yaşıyo

Evet ya hemde büyük bi boşluk ama annem saolsun o boşlugu işle güçle doldurdu
Cok iyi gelmştir ikinizede o 5 gün ilaç misali Hayırlşısı ile gider birliginede inş

ayy sizlerin böle mutlu olması ne güzell yaaa bide kadınlara şeytan derler onlarda az diil haa

ne güzel tatlımm umarım sıkıntı çıkarmaz hastalıgıdaabenmki yok daha yarım saati war canım dewralmasına nöbeti beklemedym bi yandanda korku içindeym kötü haber vercek diee off çok taktm o işe ben hadi hayırlısı yaa:26:

aaaaa kadınların neresi şeytanmış canımm

ewet cvnım gerçekten dolu dolu geçen beş gün oldu ama çok dv çabuk geçti anlamadık hiç amin cnım inşallh hayırlısıyla gidip gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…