- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.061
ayy sizlerin böle mutlu olması ne güzell yaaa bide kadınlara şeytan derler onlarda az diil haa
ne güzel tatlımm umarım sıkıntı çıkarmaz hastalıgıdaabenmki yok daha yarım saati war canım dewralmasına nöbeti beklemedym bi yandanda korku içindeym kötü haber vercek diee off çok taktm o işe ben hadi hayırlısı yaa:26:
kızlaarrr bu arada tekirdğda askeri olan var mıydıııı
ewet cvnım gerçekten dolu dolu geçen beş gün oldu ama çok dv çabuk geçti anlamadık hiçamin cnım inşallh hayırlısıyla gidip gelir..
Ahh ahh cok cabuk geciyo yanımızda olduklarında ama keşke olmadıklarındada gecse öyle ama nerdeeeeeeeeeee
Hepimizi Allah kavuştrsı-un hayrlısıyla tez zamanda inş
malesef yok galibaaa
iyi düşün iyi olsun bebeğim inş çıkmaz tatlım iyi düşünmeye çalışıyorum sende iyi düşün iyi olsunaz kalmış az kalmış konuşcan sevdiinle
hayırlısııı canımİnş bakalım zaman gectikce görcez neler olck
yok canım bizden geri kalmazlalar hatta daha mı fena deyip bütün suçlalrı onların üzerine atsak
Dahada taşınmayız ztn yeter bizim ömrümüz taşınmakla gectiBabam asker oldugu için bi cok kez taşınmşlıgımız var ama bu sondu yani ev aldık annemle babamın yaşıda genc degl dahada otursunlar taşınmasınlar bi zahmet Yarında dogalgaz baglanıyo inş
inş canım inş yaa polyanna olamadm bi bende yaa sizin gbii
hayırlısııı canım
aynen en mantıklısı o bnmkide bnm dogum günümde süpriz yapacakmış ama birden karşına çıkarım düşer bayılırsn die korktm demiştihakkaten çook fenalarrr
Kusura bakma canım ya selman aradı. Valla bencede kalsınlar artık orda güle gülee oturuunn canım benim
Ne kusuru Hazalcım bn kacmıyorm artk burdayım merk etme
Teşekkr ederiz buarada
İyimi askercigin aranız nasıl bakiyim görşmeyeli
ha ha bu gerçekten komikti cnımdüşüp bayılırsn diye sürpriz yapmamış demek ki
sevgilimle ben de sürpriz özürlüyüzben de kolay kolay yapamam o da söyleriz hemen birbirimize
Bencedee gitme artık bi yere :)
Valla iyi desem değil kötü desem oda değil mutlu değilim pek.
Sizin nasıl aranıız konusmalarınız düzene oturdumu artık ?
O nasıl bi ilişki durumudur kafam karıştı sorun ne özlemden kaynaklı bşy mi :26:
Ya genelde akşamları konusuyoruz ama bugün aramadı ilk defa belki yogundur cünkü denetleme olck diyodu bakalm arayabilcek mi :26:
normalde bizde yapmayız zaten yaaama dogum günüm die habersz gelcekmş hakkaten amaa olmadı aslında isterm habersz çıkp gelmesini böle birden karşıma dikilse ne yapardm blmem düşüp bayılırdm heralde oda sölemişti artk hiç gelme olayı yoktu ortada birden dedi şok oldum kekeleye kekeleye bi hoş olmuştm oturdm agladm bidee
O nasıl bi ilişki durumudur kafam karıştı sorun ne özlemden kaynaklı bşy mi :26:
Ya genelde akşamları konusuyoruz ama bugün aramadı ilk defa belki yogundur cünkü denetleme olck diyodu bakalm arayabilcek mi :26:
Hala telefon duzenimiz oturmadi.cok nadir cikariyo telefonunu.hatta karakola bile sokmuyor nobet yerine sakliyoo nobete gttignde cikarabilirse ariyoo.kac gndr gunde 1 kere bikac dakika knusabiliyorz.bikac haftaya terhis olcak ustler ck kalabalikmis suan.
Olabilir canım arar belki daha erken çünkü.
Valla bende anlamıyorum artık kuzum bosver :)
cnım taklma kafanı arar inşallah bak denetlmesi var diyorsun kesin yoğunluktur... sen de numara falan varsa ara istersen
Aramazsada bna trip atcak iş cıkar kendisi bilir
Moralin mi bozuk hazalcım pek iyi görmedim seni bşy olmşta sanki anlatmaya halin yokmş gibisin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?