93/3 asker yolu bekleyenler

iyi düşün iyi olsun bebeğim inş çıkmaz tatlım iyi düşünmeye çalışıyorum sende iyi düşün iyi olsun az kalmış az kalmış konuşcan sevdiinle

ewet cvnım gerçekten dolu dolu geçen beş gün oldu ama çok dv çabuk geçti anlamadık hiç amin cnım inşallh hayırlısıyla gidip gelir..

Ahh ahh cok cabuk geciyo yanımızda olduklarında ama keşke olmadıklarındada gecse öyle ama nerdeeeeeeeeeee
Hepimizi Allah kavuştrsı-un hayrlısıyla tez zamanda inş

Ahh ahh cok cabuk geciyo yanımızda olduklarında ama keşke olmadıklarındada gecse öyle ama nerdeeeeeeeeeee
Hepimizi Allah kavuştrsı-un hayrlısıyla tez zamanda inş

evet uzakta iken çok yavaş geçiyorrrr

amin canım inşallah bütün askerlerimiz hayırlısıyla gelirrr

iyi düşün iyi olsun bebeğim inş çıkmaz tatlım iyi düşünmeye çalışıyorum sende iyi düşün iyi olsun az kalmış az kalmış konuşcan sevdiinle

inş canım inş yaa polyanna olamadm bi bende yaa sizin gbii

İnş bakalım zaman gectikce görcez neler olck
hayırlısııı canım

yok canım bizden geri kalmazlalar hatta daha mı fena deyip bütün suçlalrı onların üzerine atsak

aynen en mantıklısı o bnmkide bnm dogum günümde süpriz yapacakmış ama birden karşına çıkarım düşer bayılırsn die korktm demişti hakkaten çook fenalarrr

Kusura bakma canım ya selman aradı. Valla bencede kalsınlar artık orda güle gülee oturuunn canım benim

ha ha bu gerçekten komikti cnım düşüp bayılırsn diye sürpriz yapmamış demek ki
sevgilimle ben de sürpriz özürlüyüz ben de kolay kolay yapamam o da söyleriz hemen birbirimize

Kusura bakma canım ya selman aradı. Valla bencede kalsınlar artık orda güle gülee oturuunn canım benim

Ne kusuru Hazalcım bn kacmıyorm artk burdayım merk etme
Teşekkr ederiz buarada
İyimi askercigin aranız nasıl bakiyim görşmeyeli

Ne kusuru Hazalcım bn kacmıyorm artk burdayım merk etme
Teşekkr ederiz buarada
İyimi askercigin aranız nasıl bakiyim görşmeyeli

Bencedee gitme artık bi yere :)
Valla iyi desem değil kötü desem oda değil mutlu değilim pek.
Sizin nasıl aranıız konusmalarınız düzene oturdumu artık ?

ha ha bu gerçekten komikti cnım düşüp bayılırsn diye sürpriz yapmamış demek ki
sevgilimle ben de sürpriz özürlüyüz ben de kolay kolay yapamam o da söyleriz hemen birbirimize

normalde bizde yapmayız zaten yaa ama dogum günüm die habersz gelcekmş hakkaten amaa olmadı aslında isterm habersz çıkp gelmesini böle birden karşıma dikilse ne yapardm blmem düşüp bayılırdm heraldeoda sölemişti artk hiç gelme olayı yoktu ortada birden dedi şok oldum kekeleye kekeleye bi hoş olmuştm oturdm agladm bidee

Bencedee gitme artık bi yere :)
Valla iyi desem değil kötü desem oda değil mutlu değilim pek.
Sizin nasıl aranıız konusmalarınız düzene oturdumu artık ?

O nasıl bi ilişki durumudur kafam karıştı sorun ne özlemden kaynaklı bşy mi :26:
Ya genelde akşamları konusuyoruz ama bugün aramadı ilk defa belki yogundur cünkü denetleme olck diyodu bakalm arayabilcek mi :26:

Olabilir canım arar belki daha erken çünkü.
Valla bende anlamıyorum artık kuzum bosver :)

aslında sürpriiz yapmayı da yapılmasını severim amma aşkımla bu durum olmuyor
ama doğum günün de gelse en büyük hediye olurdu vallahi senin için seni bilmem ama cnım ben düşüp kesin bayılırdım ya da hüngür hüngür ağlardım

cnım taklma kafanı arar inşallah bak denetlmesi var diyorsun kesin yoğunluktur... sen de numara falan varsa ara istersen

Hala telefon duzenimiz oturmadi.cok nadir cikariyo telefonunu.hatta karakola bile sokmuyor nobet yerine sakliyoo nobete gttignde cikarabilirse ariyoo.kac gndr gunde 1 kere bikac dakika knusabiliyorz.bikac haftaya terhis olcak ustler ck kalabalikmis suan.

evt ya şu 92-2 lerden bir kısım kalanlar varmış ve 92-3 lerin gitme zamanı yaklaşmış gitseler artık

Olabilir canım arar belki daha erken çünkü.
Valla bende anlamıyorum artık kuzum bosver :)

Aramazsada bna trip atcak iş cıkar kendisi bilir
Moralin mi bozuk hazalcım pek iyi görmedim seni bşy olmşta sanki anlatmaya halin yokmş gibisin :26:

cnım taklma kafanı arar inşallah bak denetlmesi var diyorsun kesin yoğunluktur... sen de numara falan varsa ara istersen

Aramazsa kendisi bilir tripli eceyi bulur yarın karşısında Trip atmamı cok seviyomş öyle diyo madem görsün bakalm
Numara olarak aradıgı ankesörlülerin numaraları var ama arasamda ordan nasıl ulaşıcam :26:

Aramazsada bna trip atcak iş cıkar kendisi bilir
Moralin mi bozuk hazalcım pek iyi görmedim seni bşy olmşta sanki anlatmaya halin yokmş gibisin :26:

Durumumu tam anlamıyla ifade ettin valla ececim İçimde büsürü bişi birikti birikti ne anlatasım var ne içimde tutasım tepkisiz bi surat ifadesi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…