- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.081
aslında sürpriiz yapmayı da yapılmasını severim amma aşkımla bu durum olmuyor
ama doğum günün de gelse en büyük hediye olurdu vallahi senin için seni bilmem ama cnım ben düşüp kesin bayılırdım ya da hüngür hüngür ağlardım
Durumumu tam anlamıyla ifade ettin valla ececimİçimde büsürü bişi birikti birikti ne anlatasım var ne içimde tutasım tepkisiz bi surat ifadesi :26:
Aramazsa kendisi bilir tripli eceyi bulur yarın karşısındaTrip atmamı cok seviyomş öyle diyo madem görsün bakalm
Numara olarak aradıgı ankesörlülerin numaraları var ama arasamda ordan nasıl ulaşıcam :26:
Durumumu tam anlamıyla ifade ettin valla ececimİçimde büsürü bişi birikti birikti ne anlatasım var ne içimde tutasım tepkisiz bi surat ifadesi :26:
hazall canım noldu böle sana yaa anlat biraz rahatlarsın bu topikte askeriyle sorunlu bi ben varm sanırdm sürekli didişip duranama sende ölesn sanırım hayrdr??
evt ya şu 92-2 lerden bir kısım kalanlar varmış ve 92-3 lerin gitme zamanı yaklaşmış gitseler artık
yaaa kalp kapakçılarından biri normal insana göre daha küçük birde gevşeklik varmış sanırım biraz normal hayatta bir sorun teşkil etmiyo ama mesela bir futbolcu olamaz o yüzden askerliin şartlarıda malum bi sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı endişesi şu ekg sonuçlarını doktara bir göstereydi eyiydi içim rahatlardı :18:
geldi zaten canım dogum günümde hmdee aramış konuşuoz filan kaç gün önceden ayarlamış yarn sana hediye göndercm falan dedi ya ne hediyesi derken ayıcık gelcek ona sarıl uyu falan yapıo böle sonunda söledi ertesi günde geldi dogum günüm oldugu gün karşıladm artk en büyük hediyeydi o ertesi günde pasta falan almış öle kutlamıştıık
canım önce bir sor soruştur daha sonra bak duruma göre tripli ece moduna gir
şekerim biz ilk zamanlar ankesörlüden konuşuyorduk. bazılarında dışarıdan arama yapılıyordu ama sizinki nasıl bilmiyorum ben:26::26:
Yok canım bebişi varda ona da bulaşmasın diye bebeğe bakmaya gittimYoksa ciddi bi rahatsızlığı yok sağol :)
Neler yaptıın nasıl aytaçla nasılsınızz neler olduuu
Yok tatlım sürekli didisip durmak değil bizimki. Özlemin verdiği gerginlik diyelim kavgalı da değiliz ama benim içim sıkıntılı :26: Geçer birazdan canım
Hepinize iyi akşamlar kızlar nasılsınızz bakalımm umarım herkesin keyfi yerindedir
evt ya şu 92-2 lerden bir kısım kalanlar varmış ve 92-3 lerin gitme zamanı yaklaşmış gitseler artık
oo yapma amaa yaa wala senn yapma şimdiden daha zaman war böle yaparsan zaman geçmeezzz canım topla kendini onada destek olcak adam lazım sen böle koyverirsen bak bizlern bitio ama neliklerle bitio yani özlem hasret olcak heleki uzun zaman geçince görmeden en son ne zaman gördün izinler btti mi sizinde?
Heh iyi bari canım sevindim
İyi ben de ne yapayım, okul falan uğraşıyorum işte vizeler var pazartesi gün
Aytaçım da iyi hatta fazlasıyla iyi çok şükür, 2 gündür iyi konuşuyorduk da bugün arayamadı nedense :26:
Sen ne yapıyorsun, Selman asker nasıl
ayyy canım çok güzelmiş busöylemeseymiş sana ne kadar büyük sürpriz olurmuşş iyi düşünmüş her şeyi ama sonunda bizim gibi dayanamamış
Yok ya bnm tiribimde şakadan olck ztn sormadan direk tribe baglicam ztn gülüyorm öyle yaparkendeArayamamasının sebebi vardır ztn biliyorum yoksa dört gözle bekliyo bni aramayı akşam senle konuscam diye heycan yapıyorm diyo hep Benle konusurken yüzü hep gülüyomş ayaklarıda oynuyomş ankesörlünün başında Arkadsları diyomş yine mi sevgilinle konustn Kavga cıkarmam yani bunun için
Bizimkide geri aranıyo ztn akşmları aradıgında bn geri arıyodm onu öyle konusuyoduk ama şimdi arasam kim cıkar kim bilr korayı tanır mı tanımaz mı ondan muhattap olmama gerek yok :26:
ayy daha erken bee amaa1 inde çıksalar 2sinde bnm yanımda zaten gece bincekmiş allah izin ver,irsee sabahh karşılarım tabii o zamana kadar rahat görüşebilcek bi pozisyon ayarlamam lazm malum annem
110 gün önce gördüm canım. İzne gelmedi. Gelicekmiş ama bilet bulamamıs o yüzden kaldı. Desteklik bi durum değil ya geçici ya bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?