93/3 asker yolu bekleyenler

İyi akşamlar hoşgeldin
Benm bugün keyfim iyi gibi cünkü kac günden snra netim baglandı sıkıntıdan patlamktan kurtuldm
Sen nasılsın bakalm

Hoş bulduk canııımm

iyiyim şükür bende canım vizelerim başlıcak 18. de ama smdden stres yapmaya başladım
:26:
Evinizde güle güle oturun canım bu arada

Sen nasılsın bakalım askerin nasıl alıştınız mı ustaya

o nie kitletio canım çarşısını yaa onluk neymiş olay kii :26 zaman bi sıkıntı olmaz yaa bnde askerlere gıcıgm insan gbi dawranmıyolar hç yaa warya sinir ediolar onuda benidee

ha ha kendi sürprizimizi istiyoruzzzz frkında mısın

farkındaymm canımm yaa ama kadın diil miyiz hepimizin kanında waarr
Takcak bisi illa çıkıyo canım da büyük büyük sıkıntılar yok şükür sağol canım benim :)

şükür büyük bişi olmasnda canım yardmcı olamadk amaa:26:

sevgilin askerde tam bir liseli aşık olmuş desene cnımmm hımmm yok öyle ise arama cnım bizde birz frkli oluyordu da ben ondan ara demiştim:26:

Sorma ya ikimizde öyleyiz bn telefonu kapatıyorm ya yüzümde gülücükler sacılıyo annem diyo şuna bak cocuk gibi seviniyo diyo ama sınırlı konusma süresi olunca insanın ve özleyince böyle oluyo bide biz birbiriyle gülmeyi seven bi çiftiz bn telefonu kapattıgımda gülmekten çenem agrıyo artk o derece
Aynen ondan durup durrken aricagm bi numara yok daha henüz :26:

Ayyy ayyy o vizeler adamı sinir krizine sokar :18: Bide üst üste geldi mi tamamdır ztn kendimi aşagı atasım gelrdi
Teşekkr ederm darısı olmayanlara olsun ev inş
Bende idare ediyorm işte şu bi haftayı hiç anlamadm nasıl gecti ev taşı iş yap derken Bi yandanda iyi oldu cabuk gecti diyorm.Askerimde iyi alışmş ustaya ama burası cok sıkıcı diyip duruyo sacma sapan işler yaptırıyolarmş ondan şikayetci Normalde hiç yakınmamştı şimdiye kadar ama artk isyanlara başladı Bide rüşvetçilige başlamş birisine bi işini yaptırmk için cebimde iki paket sigara taşıyorm işimi yapsınlar diye sigara veriyorm diyo

ooff evet sorma ya sınav süresi 7 gün ve benm 10 tane sınavım var nerden başlasam ne çalışsam bilemiyorumm

Tabi canım bişilerle meşgul olunca zaman hemen geçiyo

Alışmasa da alışmaya başlamıştır ustalığın ilk zamanları öyle ya saçma sapan seylerle uğraştıryolar bizim 3,5 ay oldu nerdeyse ama henüz bi düzene oturmaya başladı konuşmalarımız hala çok düzensz bide denetimleri var 1 ay sonra pfff çok derdim var çoook modundayım bende

Vay senikde hemen işleri ilerletmiş kız haha

Bi başladın mı gerisi gelr merak etme
Ustalıgın acemisindeler şuan ve hala daha dedeleri gitmemş diye diger ustalar pek bi iş veremiyomş bunlara cünkü dedeler koruyo bizi diyodu Mesela içeri girerken içligini fln sokmamşlar emate almşlar buda gitmş depodaki askere 2 paket sigara vermş almş eşyalarını Diyorm hemen çözmşsn işi Oda diyo burda işler sigarayla yürüyomş bnde ortama uyum sagladm diyo

Başlayabilirsem inşallah gelcek
off bizde de devrecilik var yaaa benmkisi şimdi çok uğraştı gece görevine geçmek için bir haftadır şükür gecede gündüz hep yatış gece de sadece nöbetçileri nöbet yerlerine götürüp getiriyo uyanması gerekenleri uyandırıyo falan hep üst devrelerle takılıyo tek altta bu üst devrelerden geçmek isteyip geçemeyenler varmış hep peşindeler açığını arıyolar bizimkide geçen gün tartışmış biriyle bnmle uğraşma diye diyorum başına iş açıcaksııın ama dinlemiyo

orda en yetkılı kısı oldugu ıcın ne olsa onun basına kalıyor.sorumlu tutuluyor.hem ısı olmayan seylerı yaptırtıyolar.yemek yapan adamı santrale koyuyorlar adam yok dıye.oda ısı bılmıyor herseyı maf edıp bırakıyor.sonra şu neden boyle oldu bu neden boyle.kımse sormuyor derdın var mı sorun varmı.bizim ülkemiz ucuza çalışacak insanlar ve ölmeye hazır askerler bekliyor bizden..

o nie kitletio canım çarşısını yaa onluk neymiş olay kii :26 zaman bi sıkıntı olmaz yaa bnde askerlere gıcıgm insan gbi dawranmıyolar hç yaa warya sinir ediolar onuda benidee

Ayyyy dişini sıksın ya kavga fln etmesin boş yere ne diyolarsa desinler :26: Sende de walla bn cıkış tarihini hesapladm son anda ceza almştm cıkamıyorm dersen acısını cok fena cıkarırm diye Ben öyle diyorm yoksa bnmkide şimdiye coktan olay cıkarrdı Diyo ztn sen olmasaydın askerlik uzuyomş kısalıyomş hiç umrumda olmazdı tüm gıcık olduklarıma çatardm diye

Kız demez miyim 2 ay daha sabret diyorum 1 ocakta bütün üst devreler gidiyo en üst bizimkiler kalıcak şükür hem şimdi denetleme olucak ocakta rahatlarsın diyorum bakalım şimdilik sakin inşallah bir sorun çıkmaz bu işi çok güzel çünkü nöbet falan tutmuyo rahat sabah akşam spora katılıyo sadece
Kız şafağımda yanlış sanırım izin süresi azaltlmış 7 gün falan arttırmam lazım

Daha ne istiyo aaaa sabretsin az Ama o sürece gelmk için cok cekti seninki sanırım öyle hatrlıyorm ondanda sinirleri gerilmştr son noktadadır
Şimdiden arttır ki sonlara yaklştkca daha zor olur arttırması bnce :26:

Ahh canım sabretmeyi hiç bilmez hep şikayetçi çok nazlıyızdır..Annesi diyoki onu komutan yapsan gene memnun olmaz valla kadın haklı..Ama şimdi memnun şükür ki bakalım yerinin değişme olasılığı var her zaman için...Hemde ne çekti be ben neler çektim hala da çekiyoruz çok disiplinli bir yer ya komutanlar falan hep kendini kanıtlama çabasında bide benm nazlı yarm hemen yorulur sıkılır çok üşenir aramaya beni deli ederr..
Yani şuan böyle sabırlı olmasına hayranım

Askerlik böyle işte nelere gögüs geriyo insan ama onu normalde yap deseler hayatta yapmazdı Sabreden derviş muradına ermş derler onun içinde öyle olur inş Haberleşmenizde bi düzene girse sende rahatlarsn ama böylesi sna daha zor geciyodur eminim neyseki okulun var oyalancak bşyler var en azından Herşey düzelir eninde sonunda inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…