93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen canım ya adam oluyolar diye boşuna demiyolar..Ahh haberleşmemiz biraz yoğunluktan biraz benimkinin kalpazanlığından işte böyle böyle bitircez heralde biz askerliği

Aynen canım ya adam oluyolar diye boşuna demiyolar..Ahh haberleşmemiz biraz yoğunluktan biraz benimkinin kalpazanlığından işte böyle böyle bitircez heralde biz askerliği

Elinin altında telefon olsa üşenmesinede gerek kalmazdı da zamanla olur Bi an önce bitsinde nasıl bitiyosa bitsin diyo insan ztn bi yerden snra

cnım benim alla sizin yüzünüzü her zaman güldürsün inşallah

Elinin altında telefon olsa üşenmesinede gerek kalmazdı da zamanla olur Bi an önce bitsinde nasıl bitiyosa bitsin diyo insan ztn bi yerden snra

Aynen canımm..İnşallah telefon olayımız çok sıkıntılı az sayıda kişi kullanıyo bide o dıt dıt öten cihaz vardıya adını hatırlayamadım şuan
onunla arama yapıyolarmış sürekli biraz ortam sakinleşsin alck telefon o zaman rahatlarım bende inşş ve zaman daha çabuk geçer

Ayyy o ne öyle yaa komutanların araması yetmiyomş gibi bide cihazla arıyolar töbeeeee Telefonla haberleşirsenz tabikide daha cabuk gecer umarım en kısa zamanda olr

Ayyy o ne öyle yaa komutanların araması yetmiyomş gibi bide cihazla arıyolar töbeeeee Telefonla haberleşirsenz tabikide daha cabuk gecer umarım en kısa zamanda olr

E bi askeriyede 70 asker 90 komutan olunca böyle oluyo canımcım

Evet ya acemide telefonu vardı çok iyiydi hemen geçip gitmişti bakalım şimdi olmasa bile üst devrelerin hepsi gidince inşAllah olur bide telefonu yakalayınca modeline göre uzatıyolarmış eski telfonlarda 5 gün yeni modellerde 10 15 flan ne saçma mantıkları var yarabbiiim

Ya o sacma bi mantık ama o model olayı şeyden hani kamerası neti fln filan olan telefonlar risk teşkil ediyo sinyalden bşy yapabilirler diye cezasıda fazla sanırım :26:

Ya o sacma bi mantık ama o model olayı şeyden hani kamerası neti fln filan olan telefonlar risk teşkil ediyo sinyalden bşy yapabilirler diye cezasıda fazla sanırım :26:

Yani öyle tabi de şimdi benimki tehlikeli bölgede değil tehlkeli bölgelerde taksınlar mümkünse sinyal olayına..
Zatn ben bu telefon yasaklamanın mantığını anlamıyorum sanki askerden kaçcaklar serbest olsa daha iyi olur bence

kzlar askerm aradı bugn beni :) 2 dkka konştk sesi çok güzl gelydu tek bişeye üzülmş acemlği 75 gün yapçakms yaa nasl olcak ki. usta birliği ne zamn belli olur kimler uzun yapıyo byle acemiliği bilgsi olan var mı ???

Ahhh ah ztn serbest olsa biz bu kadar sorun yapmayız bi görüp sarılamicaz yanında olamicaz o kısmı var ama en azından konusmak iyi oldugunu bilmek sesni duymak bile özlemini dindiriyo insanın ama bizi anlayamazlar işte

Alalah yeni gidenler 60 gün yapcak diye biliyodm bn acemiligi ama niye öyle olmş ki :26: Bizim dönemdekiler hep 56 57 gün fln yaptı acemiliklerini bayrama denk geldigi için.Gidicekleri yerlerde gelmelerine 1 2 hafta kala acıklanmştı :26:

Evet canım ya ama yok anlamıyolar bizi

Ahhh Ahh nasıl çok özledmm 3 bucuk ay olck nerdyse görmeyeli

Acemilik 30,60 75 gün olmak üzere üç çeşit canım.
Yerine bağlı iyi mi oldu kötü mü oldu kısmı ama Ankara'da sonuçta 2,5 ay için yeri açısından bari içiniz rahat eder böyle düşün
Acemilik süresi meselesi de gittiği birimle alakalı mesela, jandarma komanda olan arkadaşımın 75 gündü acemiliği, sevgilim ise ulaştırma eriydi 60 gün yaptı ki bayram falan davalarına 56-57 gün falan yaptı yani. Dediğim gibi tamamen birimiyle alakalı

Son düzenleme:

vlla noldgnu tam konşamkki cnm yaa sadece 75 gün yapçam o kesnleşti dedi nasl oldgnu faln konstk asl hangi koğşta kalcgm bgn belli olck dedi. ama ustası ne zmn belli olcak ya. ne gzl 1 ay snra gelck diyoduk . gerçi dediğin gibi 2.5 ay ankrada olması iyi bişey yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…