93/3 asker yolu bekleyenler

blmyrmki cnm ya 75 dedi işte of off

Bizim şöyle oldu 27 Eylül akşamı haberini verdi bana bugün yerler belli oldu diye, dağıtım iznine 11 Ekim'de geldi yani bir 15 gün öncesinde ancak belli oluyor canım, hayırlısını dile, en önemlisi bu

Bizim şöyle oldu 27 Eylül akşamı haberini verdi bana bugün yerler belli oldu diye, dağıtım iznine 11 Ekim'de geldi yani bir 15 gün öncesinde ancak belli oluyor canım, hayırlısını dile, en önemlisi bu

sagl cnm ya sn çok yardmcı olysun bana :) ne güzl günleride azltysun bzm kine baksana geçermi bu günler 1 gün oldu nasl özledim nasl alışılıyo ki ya

Çünkü alışıyosunn..BEnimki geçen hafta hiç aramadı ya hafta içi hiç konuşmadık şaka gibi

Hadi yaaa Seninkinin üşengeçligine düzeltememşler mi askerde yahuu ondan mı arayamamış yoksa yogunluktan mı

Hadi yaaa Seninkinin üşengeçligine düzeltememşler mi askerde yahuu ondan mı arayamamış yoksa yogunluktan mı

Her ikiside şimdi geceye geçti dedim ya uyku düzenini oturtamadı daha o uyanıkken ben uyuyorum e ben gndz uyanığım ama o uyuyo falan
Bi de gece uyandırıp spor falan yaotıryolarmış baya yorulmuştu neyse atlattık ben alıştım az konuşmaya artık haftasonu konuşuyoruz ya bol bol hafta içini pek sorun yapmıyorumm

Haftasonunu iple cekiyosndr eminim neyseki haftasonlarına gasp etmiyolar

sagl cnm ya sn çok yardmcı olysun bana :) ne güzl günleride azltysun bzm kine baksana geçermi bu günler 1 gün oldu nasl özledim nasl alışılıyo ki ya

Rica ederim ne demek, zevkle attırıyorum ben o şafakları moral oluyor bana da bir sürü kişiyi bir gün daha sevdiklerine yaklaştırıyorum

Alışacaksın ama duruma, özlemeye değil. Ki zaten özlemeye alışırsan bence sıkıntı orada olur. Düşünsene sevgilin senin uzağında ve sen artık durumu öyle bir kabullenmişsin ki gelse de gitse de bir önemi yok, bence bu olmamalı zaten bu olursa sevmiyorsun demektir. Duruma alışacaksın sadece, çalmayan telefonunun, gelmeyen mesajlar o kadar canını yakmayacak ama bir gram kaybetmeyeceksin içindeki özlem duygusunu. Bizim bugün askeriyede 84. günümüz, sevkle birlikte 86. Alıştın mı dersen, pek sayılmaz. Uykularım hala bölük pörçük, gece kaç kere uyanıyorum ben bile sayamıyorum, kafam sürekli onda, ders dinlerken, yemek yerken, müzik dinlerken, otobüsteyken, arkadaşlarımlayken, ailemleyken bir an geliyor kendimi onu, anılarımızı düşünürken buluyorum. Arayamadığı günler içim hala yangın yeri, tıpkı ilk günkü gibi. Ama dedim ya durumu kabulleniyorsun bir süre sonra, başta inanamıyordum hiç askerde olduğuna. Buradaki arkadaşlar bilir, 16 Ağustos bizim teslim tarihimiz, ayın 23 leri de bizim ay dönümlerimiz oluyor işte. 22 Ağustos gecesi 12den evvel uyuya kalmışım öyle koltukta, sonra bir uyandım 00.10 falan saat 23 ü olmuş yani, salak salak triplere girdim bir 10-15 dk falan şuna bak ya ne aramış ne de güzel bir mesaj atmış unuttu ay dönümümüzü diye çocuğa demediğimi bırakmadım gece gece, sonra aklıma geldi askerde oluşu, yat salak yat diye kendime saydırdım bu sefer Böyle saçmalıkların da olacak yani, duruma alışma sürecinde.

Haftasonunu iple cekiyosndr eminim neyseki haftasonlarına gasp etmiyolar

Kız çekiyorumda bide o var aahh benm kadar dertli insan yok şurda şimdi denetmele için yapılan sporda dakika ile koşu yapıyolar 3,5 km 13 dkkdad koşturyo bnmkisi 17 dakkada koşmuştu demişki komutan cumartesi sabah böyle olursan çarşıyı unut o hafta bişi yapmamıştı..Bakalım bu hafta ne olceekk

Sanki sporcu yetiştiriyolar yaaa Töbeee insanı çileden cıkartırlar wallahi Yakasınlar düşün şu askerlerimizin

Sanki sporcu yetiştiriyolar yaaa Töbeee insanı çileden cıkartırlar wallahi Yakasınlar düşün şu askerlerimizin

Kız sorma ya sanki atletizm yarışlarına katılcaaak ay şu denetm geçsede kurtulsa yavrum ya bide denetim beğenilmezse 1 ay sonra bidaha olcakmış

Kızçeler, bugün hem fiziksel hem de ruhsal yorgunluğum sebebiyle erken ayrılıcam aranızdan.
Ama şafakları attırmadan da ayrılmak istemedim.
12 den önce olacak ama bugünlük affola

Kız sorma ya sanki atletizm yarışlarına katılcaaak ay şu denetm geçsede kurtulsa yavrum ya bide denetim beğenilmezse 1 ay sonra bidaha olcakmış

Ayyy ne bitmeyen çilesi varmş sevgilinin Sen yoksa spor akademisine mülakatlara fln mı yolladın sevgilini Allahım ya 13 dk da deglde 17dk da koşuyo diye çarşı kitleniyo sacmalıga bak

Kızçeler, bugün hem fiziksel hem de ruhsal yorgunluğum sebebiyle erken ayrılıcam aranızdan.
Ama şafakları attırmadan da ayrılmak istemedim.
12 den önce olacak ama bugünlük affola

Canım yaaa affettim gitti senden önemli mi lafı bile olmaz azalt gitsin şakatlarımızı peh

Ayyy ne bitmeyen çilesi varmş sevgilinin Sen yoksa spor akademisine mülakatlara fln mı yolladın sevgilini Allahım ya 13 dk da deglde 17dk da koşuyo diye çarşı kitleniyo sacmalıga bak

Ne çetin be aşkım diyrum hep zaten vallahi çok çekti kıyamam ona acemide de ustada da bitirsede rahatlasak toptan

Canımm sana iyi gcelr diliyorumm okulumun erkenden olması dolayısı ilee yatışa geçiyorum artık beeeenn öpüldün kocamaaann sohbetin için de çoook teşekkür ederimm

Bitirince ztn bidaha ömrü boyunca koşmaz ztn bna göre
İyi geceler sanada bnde öptüm görşmek üzere

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 08. KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... asi_genc ... 55 : SAMSUN'A SELAM YOLA DEVAM

... qizem7 ... 55 : SAMSUN'A SELAM YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... mystery1643 ... 83

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 154

... ezgisaygin ... 176

... yuppisi ... 179

... Snt55 ... 199

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 253

... zeytinagaci ... 262

... KUBB88 ... 276

... hnf25 ... 277

... Kanaryam35 ... 278

... blss ... 279

... KorEc ... 279

... nira87 ... 279

... mystery123 ... 280

... yunay ... 280

... ARAZIM ... 282

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... tuqbaCadi ... 360

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…