- 14 Ağustos 2013
- 3.264
- 916
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.141
Alalah yeni gidenler 60 gün yapcak diye biliyodm bn acemiligi ama niye öyle olmş ki :26: Bizim dönemdekiler hep 56 57 gün fln yaptı acemiliklerini bayrama denk geldigi için.Gidicekleri yerlerde gelmelerine 1 2 hafta kala acıklanmştı :26:
vlla noldgnu tam konşamkki cnm yaa sadece 75 gün yapçam o kesnleşti dedi nasl oldgnu faln konstk asl hangi koğşta kalcgm bgn belli olck dedi. ama ustası ne zmn belli olcak ya. ne gzl 1 ay snra gelck diyoduk . gerçi dediğin gibi 2.5 ay ankrada olması iyi bişey yinede
Ah ahNeyse bunlar da geçeceeeeekk
Geçcek tabisi yaaaaaaaaaaaBugün aramamasına ragmen keyfim yerinde niyeyse Aşırı pozitifim maşallah
Bizim şöyle oldu 27 Eylül akşamı haberini verdi bana bugün yerler belli oldu diye, dağıtım iznine 11 Ekim'de geldi yani bir 15 gün öncesinde ancak belli oluyor canım, hayırlısını dile, en önemlisi bu
Çünkü alışıyosunn..BEnimki geçen hafta hiç aramadı ya hafta içi hiç konuşmadık şaka gibi
Hadi yaaaSeninkinin üşengeçligine düzeltememşler mi askerde yahuu ondan mı arayamamış yoksa yogunluktan mı
Her ikiside şimdi geceye geçti dedim ya uyku düzenini oturtamadı daha o uyanıkken ben uyuyorum e ben gndz uyanığım ama o uyuyo falan
Bi de gece uyandırıp spor falan yaotıryolarmış baya yorulmuştu neyse atlattık ben alıştım az konuşmaya artık haftasonu konuşuyoruz ya bol bol hafta içini pek sorun yapmıyorumm
sagl cnm ya sn çok yardmcı olysun bana :) ne güzl günleride azltysun bzm kine baksana geçermi bu günler 1 gün oldu nasl özledim nasl alışılıyo ki ya
Haftasonunu iple cekiyosndr eminim neyseki haftasonlarına gasp etmiyolar
Kız çekiyorumda bide o var aahh benm kadar dertli insan yok şurda şimdi denetmele için yapılan sporda dakika ile koşu yapıyolar 3,5 km 13 dkkdad koşturyo bnmkisi 17 dakkada koşmuştu demişki komutan cumartesi sabah böyle olursan çarşıyı unut o hafta bişi yapmamıştı..Bakalım bu hafta ne olceekk
Sanki sporcu yetiştiriyolar yaaaTöbeee insanı çileden cıkartırlar wallahi Yakasınlar düşün şu askerlerimizin
Kız sorma ya sanki atletizm yarışlarına katılcaaak ay şu denetm geçsede kurtulsa yavrum ya bide denetim beğenilmezse 1 ay sonra bidaha olcakmış
Kızçeler, bugün hem fiziksel hem de ruhsal yorgunluğum sebebiyle erken ayrılıcam aranızdan.
Ama şafakları attırmadan da ayrılmak istemedim.
12 den önce olacak ama bugünlük affola
Kızçeler, bugün hem fiziksel hem de ruhsal yorgunluğum sebebiyle erken ayrılıcam aranızdan.
Ama şafakları attırmadan da ayrılmak istemedim.
12 den önce olacak ama bugünlük affola
Ayyy ne bitmeyen çilesi varmş sevgilininSen yoksa spor akademisine mülakatlara fln mı yolladın sevgilini Allahım ya 13 dk da deglde 17dk da koşuyo diye çarşı kitleniyo sacmalıga bak
Ne çetin be aşkım diyrum hep zaten vallahi çok çekti kıyamam ona acemide de ustada da bitirsede rahatlasak toptan
Canımm sana iyi gcelr diliyorumm okulumun erkenden olması dolayısı ilee yatışa geçiyorum artık beeeenn öpüldün kocamaaann sohbetin için de çoook teşekkür ederimm
Bitirince ztn bidaha ömrü boyunca koşmaz ztn bna göre
İyi geceler sanada bnde öptüm görşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?