- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.161
5 dakikayı bekleye bekleye sinir oldum valla ya
O arada bnde okuyamadıgım yazıları okuyorm 5dk gecsin diye
Oku oku bitmez valla ben iki gün girmedim 10 sayfayı geçik atmış okuyamadım
Kızçeler, bugün hem fiziksel hem de ruhsal yorgunluğum sebebiyle erken ayrılıcam aranızdan.
Ama şafakları attırmadan da ayrılmak istemedim.
12 den önce olacak ama bugünlük affola
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 08. KASIM. 2013 :92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... asi_genc ... 55 : SAMSUN'A SELAM YOLA DEVAM
... qizem7 ... 55 : SAMSUN'A SELAM YOLA DEVAM
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... mystery1643 ... 83
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... seros08 ... 154
... ezgisaygin ... 176
... yuppisi ... 179
... Snt55 ... 199
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... apple2 ... 253
... zeytinagaci ... 262
... KUBB88 ... 276
... hnf25 ... 277
... Kanaryam35 ... 278
... blss ... 279
... KorEc ... 279
... nira87 ... 279
... mystery123 ... 280
... yunay ... 280
... ARAZIM ... 282
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
... tuqbaCadi ... 360
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
kzlar askerm aradı bugn beni :) 2 dkka konştk sesi çok güzl gelydu tek bişeye üzülmş acemlği 75 gün yapçakms yaa nasl olcak ki. usta birliği ne zamn belli olur kimler uzun yapıyo byle acemiliği bilgsi olan var mı ???
Kız çekiyorumda bide o var aahh benm kadar dertli insan yok şurda şimdi denetmele için yapılan sporda dakika ile koşu yapıyolar 3,5 km 13 dkkdad koşturyo bnmkisi 17 dakkada koşmuştu demişki komutan cumartesi sabah böyle olursan çarşıyı unut o hafta bişi yapmamıştı..Bakalım bu hafta ne olceekk
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok enerjik uyandım ayyy
kzlar askerm aradı bugn beni :) 2 dkka konştk sesi çok güzl gelydu tek bişeye üzülmş acemlği 75 gün yapçakms yaa nasl olcak ki. usta birliği ne zamn belli olur kimler uzun yapıyo byle acemiliği bilgsi olan var mı ???
birazcık fena olabilirim cnım
orda en yetkılı kısı oldugu ıcın ne olsa onun basına kalıyor.sorumlu tutuluyor.hem ısı olmayan seylerı yaptırtıyolar.yemek yapan adamı santrale koyuyorlar adam yok dıye.oda ısı bılmıyor herseyı maf edıp bırakıyor.sonra şu neden boyle oldu bu neden boyle.kımse sormuyor derdın var mı sorun varmı.bizim ülkemiz ucuza çalışacak insanlar ve ölmeye hazır askerler bekliyor bizden..
Bi başladın mı gerisi gelr merak etme
Ustalıgın acemisindeler şuan ve hala daha dedeleri gitmemş diye diger ustalar pek bi iş veremiyomş bunlara cünkü dedeler koruyo bizi diyoduMesela içeri girerken içligini fln sokmamşlar emate almşlar buda gitmş depodaki askere 2 paket sigara vermş almş eşyalarını Diyorm hemen çözmşsn işi Oda diyo burda işler sigarayla yürüyomş bnde ortama uyum sagladm diyo
E bi askeriyede 70 asker 90 komutan olunca böyle oluyo canımcım
Evet ya acemide telefonu vardı çok iyiydi hemen geçip gitmişti bakalım şimdi olmasa bile üst devrelerin hepsi gidince inşAllah olur bide telefonu yakalayınca modeline göre uzatıyolarmış eski telfonlarda 5 gün yeni modellerde 10 15 flan ne saçma mantıkları var yarabbiiim
Günaydın herkeseee
Dişçiye gittim geldim agzım uyuşuk kaldı offfffff
günaydn ece geçmiş olsun ...
askerde paradan çok sigara işleri yürütüyormuş gerçekten de. :)
eşim de bi torba tütün götürmüştü.
napıcaksın bu kadar tütünü dedim kızdım,
sen bilmiyorsun bu orada altın kadar değerli, arkadaşlara ikram ediyorum herkes peşimden koşuyor demişti.
askerde paradan çok sigara işleri yürütüyormuş gerçekten de. :)
eşim de bi torba tütün götürmüştü.
napıcaksın bu kadar tütünü dedim kızdım,
sen bilmiyorsun bu orada altın kadar değerli, arkadaşlara ikram ediyorum herkes peşimden koşuyor demişti.
ahahahha o ne ya, iphone'a 15, nokia 3310 a 5 gün ceza mı var yani haha
eşim nöbetleri yazan yazıcıyla gitmiş konuşmuş.
kendine sabit nöbet yazdırmış.
sabah 6-9
akşam 6-9
geri kalan zamanlarda 10-12 yemek yapıyor
15-17 arası yine yemek yapıyor.
diğer askerler 9 saat + devriye yapıyormuş.
asker az varmış orada.
o yüzden nöbet çok oluyormuş.
ocak gelse de sadece yemekhaneye geçip rahatlasa bari..
Günaydın herkeseee
Dişçiye gittim geldim agzım uyuşuk kaldı offfffff
günaydıınnn canım nabersiiinn
wala canım bizde 75 gün yapmıştık yerine göre degişio işte ege tarafı ve jandarma genelde 75 yapıo sanırım gttiği günün ertesi aradı 75 günmüş acemilik die yıkılmştm çok hazırlamştım kendimi 1 ay snra görcem die tabi ama olmadı bide şoför olanlar 75 yapıo die biliorum :26:
belli canımm belliii fenalık içene işlemiş bizleriinn
aynen tatlım yaa akşam pc nin şarj btti ders çalışııyım die gelemedm tabi çalıştım mi?hayır beceremedm sınawlar yaklaşıo kafayı yicemmm oooffffsonrada bnmki aradı onla çene yapcam die giremedm
o konuda wala ben olsam basmıştım yaygarayı alla alla adam gibi adam koysunlar o zaman seninde başın yanmasın bu ne yaa bölee adamın suçu neyse sanki kendi hatalarnı askerlere atmakta üslerine yok biz sıkıntıdayken kmse gelmez sormaz ama mlletin başı dertte oldu mu ilk bizim başımız agrır en gıcık oldugum şey yaa gelde kızmaa şimdiiiwala seni sakinleştirceme bnde atar yaptm ice akşam buna benzer bi olay yaşadk bizde onada kızdm ice haksızlık wala yaa askerlikte bu yapılan haksııızzzlııııkkk ben başka bişi bilmem:26:
Teşekkr ederm ecrincim
Aynen öyleymş herkes içiyo ztn burda diyo ama bnmki içmiyo işin garibi o ztnİçmedigi halde yanında sürekli paket taşıyomş Komutanlar fln sigara ikram ediyomş bazen.Onuda alıp cebine koyuyomş lazm olur diye
günaydıınnn canım nabersiiinn
wala canım bizde 75 gün yapmıştık yerine göre degişio işte ege tarafı ve jandarma genelde 75 yapıo sanırım gttiği günün ertesi aradı 75 günmüş acemilik die yıkılmştm çok hazırlamştım kendimi 1 ay snra görcem die tabi ama olmadı bide şoför olanlar 75 yapıo die biliorum :26:
belli canımm belliii fenalık içene işlemiş bizleriinn
aynen tatlım yaa akşam pc nin şarj btti ders çalışııyım die gelemedm tabi çalıştım mi?hayır beceremedm sınawlar yaklaşıo kafayı yicemmm oooffffsonrada bnmki aradı onla çene yapcam die giremedm
o konuda wala ben olsam basmıştım yaygarayı alla alla adam gibi adam koysunlar o zaman seninde başın yanmasın bu ne yaa bölee adamın suçu neyse sanki kendi hatalarnı askerlere atmakta üslerine yok biz sıkıntıdayken kmse gelmez sormaz ama mlletin başı dertte oldu mu ilk bizim başımız agrır en gıcık oldugum şey yaa gelde kızmaa şimdiiiwala seni sakinleştirceme bnde atar yaptm ice akşam buna benzer bi olay yaşadk bizde onada kızdm ice haksızlık wala yaa askerlikte bu yapılan haksııızzzlııııkkk ben başka bişi bilmem:26:
iyiyimmmm canım napıyım mutlu mutlu uyandım saygını aradım sonra o donuk ses tonuyla konustu benımde hevesım kactı
ay gelıyorsun 12 gun beraberız dedım aılemlede olcam dedı sankı ben ona sadece benle gorusceksın eve kılıtlıcem dedım gıbı
gercekten tum heveslerımı bok edıyo ya gelınce kendısı yapsın plan baksın napcaksa hıc ustune dusmucem ıstedıgınde aılesıyle olsun ıstedıgınde benımle valla karısmıyorum yoruldum sacma sapan muhabbet yapıyo ya sankı ben aılesıyle dusmanımda gorusturmuyorum sevmıyorum gıbı 12gunde aılesıyle gecırsın ısterse gerckten cok sınırımı bozdu hıc hevesım kalmadı 1.yılmış bilmemne .
gunaydın canım.sende mi? bende dıscıden geldım smdı uyusuk uyusuk .(
rica ederm sorun ne dişlerde cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?