93/3 asker yolu bekleyenler

Kızçeler, bugün hem fiziksel hem de ruhsal yorgunluğum sebebiyle erken ayrılıcam aranızdan.
Ama şafakları attırmadan da ayrılmak istemedim.
12 den önce olacak ama bugünlük affola

Hosgeldin ve Allah kavustursun oncelikle cnm.Bnm erkek arkadasimda acemiligi 75 gundu ama bayrama denk geldigi icin 60gun yapmisti.usta birligi yemin toreninden 2 hafta sonra falan belli olmustu.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok enerjik uyandım ayyy

benimkide geçenlerde oldu denetm paşa geldiinde 5 km yi 10 dk da koşturmuşlar vee tek koşabilecene inandıkları adam bnmki saolsun 1 dediklerini 2 etmeyince hadi aslanım az kaldı hadi bitti diye gazlaya gazlaya bitirmiş millet dio 2 adım attı yerlerde serildi ambulans bekliomuş zaten yanlarında aşkım sende atıverseydn yaa die kızdm ya hayatım dr.war kontrol ediyo düşenleri diyoohey allahm yaa tazı gibi koşturuyolar resmen ne olacaksa bide bayadr olmuyodu hamlaşmş ica kaçgün agrısını çektk öle

Günaydın herkeseee
Dişçiye gittim geldim agzım uyuşuk kaldı offfffff

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok enerjik uyandım ayyy

günaydıınnn canım nabersiiinn

wala canım bizde 75 gün yapmıştık yerine göre degişio işte ege tarafı ve jandarma genelde 75 yapıo sanırım gttiği günün ertesi aradı 75 günmüş acemilik die yıkılmştm çok hazırlamştım kendimi 1 ay snra görcem die tabi ama olmadı bide şoför olanlar 75 yapıo die biliorum :26:
birazcık fena olabilirim cnım

belli canımm belliii fenalık içene işlemiş bizleriinn

aynen tatlım yaa akşam pc nin şarj btti ders çalışııyım die gelemedm tabi çalıştım mi?hayır beceremedm sınawlar yaklaşıo kafayı yicemmm oooffffsonrada bnmki aradı onla çene yapcam die giremedm

o konuda wala ben olsam basmıştım yaygarayı alla alla adam gibi adam koysunlar o zaman seninde başın yanmasın bu ne yaa bölee adamın suçu neyse sanki kendi hatalarnı askerlere atmakta üslerine yok biz sıkıntıdayken kmse gelmez sormaz ama mlletin başı dertte oldu mu ilk bizim başımız agrır en gıcık oldugum şey yaa gelde kızmaa şimdiiiwala seni sakinleştirceme bnde atar yaptm ice akşam buna benzer bi olay yaşadk bizde onada kızdm ice haksızlık wala yaa askerlikte bu yapılan haksııızzzlııııkkk ben başka bişi bilmem:26:

askerde paradan çok sigara işleri yürütüyormuş gerçekten de. :)
eşim de bi torba tütün götürmüştü.
napıcaksın bu kadar tütünü dedim kızdım,
sen bilmiyorsun bu orada altın kadar değerli, arkadaşlara ikram ediyorum herkes peşimden koşuyor demişti.

ahahahha o ne ya, iphone'a 15, nokia 3310 a 5 gün ceza mı var yani haha

eşim nöbetleri yazan yazıcıyla gitmiş konuşmuş.
kendine sabit nöbet yazdırmış.

sabah 6-9
akşam 6-9

geri kalan zamanlarda 10-12 yemek yapıyor
15-17 arası yine yemek yapıyor.

diğer askerler 9 saat + devriye yapıyormuş.
asker az varmış orada.
o yüzden nöbet çok oluyormuş.

ocak gelse de sadece yemekhaneye geçip rahatlasa bari..

günaydn ece geçmiş olsun ...

Teşekkr ederm ecrincim

Aynen öyleymş herkes içiyo ztn burda diyo ama bnmki içmiyo işin garibi o ztn İçmedigi halde yanında sürekli paket taşıyomş Komutanlar fln sigara ikram ediyomş bazen.Onuda alıp cebine koyuyomş lazm olur diye

canım ilçe orası o nöbet illaki olcak fazlasıyla hmde artı bak bu nöbet olayı çook ii bişey yaa kendimden biliyorumm nöbett tutsun die yalwarcaksın hele bi telefon işinz rahatlasın gör bak bide zaten ilçede asker açıgı war saolsun hepsinde öle asker istiolar ama gönderen yok merkezden ocak gelse işinz daha kötü bizler gidecez bizim devre gidince zaten ice asker kalmicaaakkbzm ilçeye torunlardan 1 2 anca yollamışlar onlarda vasıfsız asker ne şoför ne bişi yani siz bu nöbet olayına iii sarılın derim ben nacizane tecrübe ettm çünküasker açısından nöbet açısından hiçbi zaman rahat olmzsnz adamlar asker olmaynca nöbete göndercek adam bulamıo ya RDM gönderio yada kendi rütbeli gidip tutcak nerdeyse yani düşün artk yani

iyiyimmmm canım napıyım mutlu mutlu uyandım saygını aradım sonra o donuk ses tonuyla konustu benımde hevesım kactı
ay gelıyorsun 12 gun beraberız dedım aılemlede olcam dedı sankı ben ona sadece benle gorusceksın eve kılıtlıcem dedım gıbı
gercekten tum heveslerımı bok edıyo ya gelınce kendısı yapsın plan baksın napcaksa hıc ustune dusmucem ıstedıgınde aılesıyle olsun ıstedıgınde benımle valla karısmıyorum yoruldum sacma sapan muhabbet yapıyo ya sankı ben aılesıyle dusmanımda gorusturmuyorum sevmıyorum gıbı 12gunde aılesıyle gecırsın ısterse gerckten cok sınırımı bozdu hıc hevesım kalmadı 1.yılmış bilmemne .

bugun konustuk hangı tarıhte gelırsın falan bılet bakalım dedım.bu 53 gun nasıl gecıcek bı bıtsın sonra bakarız falan dedı gene moralı bozuk.gecıcek falan dedım ama banada kızdı bu sfer

ayy bu erkekleri çözmek gerçekten zorunda üstünde bişi yaa heves kırmakta üslerine yok sen soguk konuşsan kawga sebebi olur destek olmuyon die adam kendi gıcık etmiş amaaann boşver canım yaa takma neye kızdı bakalımda seni tersledi durduk yere allahm yaa:26:sonuçta ailesiyle aynı yerde diil misinz şehr olarak??

emreyle ne zaman tartışşak ben ona küsüp trip atsam aramasam hemen ağzı laf yapmaya başlar yumuşatırdı beni.ama şimdi askerdeyken o ağzı laf yapmaya başlayıp duygusallaşınca duyduklarım mutlu etmenin dışında içimi acıtıp üzüyor.'sevgini taşımak kolay hasretini çekmek zor..! ahh şu günler bi geçse şu askerlik bitseee

gunaydın canım.sende mi? bende dıscıden geldım smdı uyusuk uyusuk .(

rica ederm sorun ne dişlerde cnm??

Çok ilerlememş bi çürügüm vardı dedim ilerlemeden gidiyim dolgu yaptırym Ama şu agzı dudagı hatta burna kadar uyuşturma işini sevmiyorm ya tüm gün uyuşuk gibi geziyorm gülerken agzım çarpılıyo saga sola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…