- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.181
bugun konustuk hangı tarıhte gelırsın falan bılet bakalım dedım.bu 53 gun nasıl gecıcek bı bıtsın sonra bakarız falan dedı gene moralı bozuk.gecıcek falan dedım ama banada kızdı bu sfer
iyiyimmmm canım napıyım mutlu mutlu uyandım saygını aradım sonra o donuk ses tonuyla konustu benımde hevesım kactı
ay gelıyorsun 12 gun beraberız dedım aılemlede olcam dedı sankı ben ona sadece benle gorusceksın eve kılıtlıcem dedım gıbı
gercekten tum heveslerımı bok edıyo ya gelınce kendısı yapsın plan baksın napcaksa hıc ustune dusmucem ıstedıgınde aılesıyle olsun ıstedıgınde benımle valla karısmıyorum yoruldum sacma sapan muhabbet yapıyo ya sankı ben aılesıyle dusmanımda gorusturmuyorum sevmıyorum gıbı 12gunde aılesıyle gecırsın ısterse gerckten cok sınırımı bozdu hıc hevesım kalmadı 1.yılmış bilmemne .
buyur burdan yaakkya bu son günler sıkıştırcak artk da böle yapmasalar ne war yaa ...canım sende acele etme bilet konusunda bırak kendi alsın hele bi yaklaşsın son bi hafta kala alırsın şimdi ona dalga geçer gibi gelir senin bilet alalım demen hani çünkü az buz diil yani 55 gün dile kolay biz burda hadi az kaldı diyoruz ama onlara öle diil iştee hani sende hevesleniosun daha ii olcak die ama onlar ters anlarlar işte :26:
Çok ilerlememş bi çürügüm vardı dedim ilerlemeden gidiyim dolgu yaptırymAma şu agzı dudagı hatta burna kadar uyuşturma işini sevmiyorm ya tüm gün uyuşuk gibi geziyorm gülerken agzım çarpılıyo saga sola
Ne mutlu size kızlar 55-53 rakamlarını bızde gorurmuyuz acaba cok uzakmıs gibi gelıyor
askerde paradan çok sigara işleri yürütüyormuş gerçekten de. :)
eşim de bi torba tütün götürmüştü.
napıcaksın bu kadar tütünü dedim kızdım,
sen bilmiyorsun bu orada altın kadar değerli, arkadaşlara ikram ediyorum herkes peşimden koşuyor demişti.
ahahahha o ne ya, iphone'a 15, nokia 3310 a 5 gün ceza mı var yani haha
eşim nöbetleri yazan yazıcıyla gitmiş konuşmuş.
kendine sabit nöbet yazdırmış.
sabah 6-9
akşam 6-9
geri kalan zamanlarda 10-12 yemek yapıyor
15-17 arası yine yemek yapıyor.
diğer askerler 9 saat + devriye yapıyormuş.
asker az varmış orada.
o yüzden nöbet çok oluyormuş.
ocak gelse de sadece yemekhaneye geçip rahatlasa bari..
hmm geçmiiş olsun canım diş olayını bilmem ben pek ama gtmeye kalksam bnde aynı durum warecee bugün herkes kopmuş yine yaa moraller yerlerde bi el atalım hunilerni geçirelin kızların kafaya yaa
ayy bu erkekleri çözmek gerçekten zorunda üstünde bişi yaa heves kırmakta üslerine yok sen soguk konuşsan kawga sebebi olur destek olmuyon die adam kendi gıcık etmiş amaaann boşver canım yaa takma neye kızdı bakalımda seni tersledi durduk yere allahm yaa:26:sonuçta ailesiyle aynı yerde diil misinz şehr olarak??
emreyle ne zaman tartışşak ben ona küsüp trip atsam aramasam hemen ağzı laf yapmaya başlar yumuşatırdı beni.ama şimdi askerdeyken o ağzı laf yapmaya başlayıp duygusallaşınca duyduklarım mutlu etmenin dışında içimi acıtıp üzüyor.'sevgini taşımak kolay hasretini çekmek zor..! ahh şu günler bi geçse şu askerlik bitseee
Çok ilerlememş bi çürügüm vardı dedim ilerlemeden gidiyim dolgu yaptırymAma şu agzı dudagı hatta burna kadar uyuşturma işini sevmiyorm ya tüm gün uyuşuk gibi geziyorm gülerken agzım çarpılıyo saga sola
ya aynı yerdeyız zaten yok ya gercekten ıstedıgını yaapbılır ben plan program yapyıorumda hıc gerek yok yanı ıstedıgını yapsın ugrasmıcam bu kadar aılesıyle gorusmek ıstıyorsa orda kalır ne diyim
inş canımm wala keşke bizde kısa dönem olsaydk şimdiye çoktan btmişti amaa işte bzm dewletimiz çifte standartlara bayılır herkes ister 6 ay yapmayı orda geçen 1 gün zarar onlara ama işte şartlar aynı olmuyo:26:inşallah canımmm ya:26:
Daha günün başındayız yahu ne kopması kendinize gelin bakiyimAlınganlık yapmayın ne dediklerini bilmiyolar boşverin.Sanki normalde cok mu ince düşünüyolarda askerde incelik bekliyosnz erkeklerin dogası bu Tamam nasıl istersen diyip gecin
takmaa o yine gönlünü alır senin tabiki illaki senle wakt geçircek sonuçta ailesine o kadar düşkün degldir senin için gelcek yine canım sıkma kendinii
inş canımm wala keşke bizde kısa dönem olsaydk şimdiye çoktan btmişti amaa işte bzm dewletimiz çifte standartlara bayılır herkes ister 6 ay yapmayı orda geçen 1 gün zarar onlara ama işte şartlar aynı olmuyo:26:
aynen yaa nedense bugün bende bi pozitifim şeytan kulana kurşun
dişle ilgili sanırım bütün operasyonları geçirdim. canım acısada artık alıştım. dolgu 2 tane diş ameliyatı ve ortodonti tedavisi görüyorum. görünüşte bişey varmı hayır yok. ama filmler tomografiler çekilince sorunlarda su üstüne çıkmaya başladı. 2 senedir her ay düzenli olarak dişçideyim. artık benimsedim korkmuyorum alıştım:) şimdide diş etiyle dudağı birbirine bağlayan et için ameliyat olucam... çok geçmiş olsun o uyuşukluğu çok iyi bilirm. ameliyatlardan sonra 12 saat sağ yada sol tarafım kulağıma kdr uyuşuk gezerdim.
Aman canımcım nazar degmesin sanaZtn sen genelde akşamları tribe baglıyosn gündüz bşy olmaz
Cok gecmş olsun canım bnmki küçük bşy sana göre yani ondan yakınmamam gerektigini anladm şuan yani
Diş meseleleri zor.Benm kardesimde 1,5 sene diş teli taktık şimdi 2 senede damaklık takıyo arada dişlerde çürük oldu fln sürekli dişcide bnmde kardesim yani zor walla hastalıgın her türlüsü
takmaa o yine gönlünü alır senin tabiki illaki senle wakt geçircek sonuçta ailesine o kadar düşkün degldir senin için gelcek yine canım sıkma kendinii
inş canımm wala keşke bizde kısa dönem olsaydk şimdiye çoktan btmişti amaa işte bzm dewletimiz çifte standartlara bayılır herkes ister 6 ay yapmayı orda geçen 1 gün zarar onlara ama işte şartlar aynı olmuyo:26:
yok aradıgıma aradıgıma gercekten pısman oldum ya arıyım bı dedım yanı salaklık bende ne arıyosun kı zaten
Evettt.. Daha 2.gün yaşadığımız İzinde kullanmıycaz bakalım :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?