93/3 asker yolu bekleyenler

bugun konustuk hangı tarıhte gelırsın falan bılet bakalım dedım.bu 53 gun nasıl gecıcek bı bıtsın sonra bakarız falan dedı gene moralı bozuk.gecıcek falan dedım ama banada kızdı bu sfer

buyur burdan yaakkya bu son günler sıkıştırcak artk da böle yapmasalar ne war yaa ...canım sende acele etme bilet konusunda bırak kendi alsın hele bi yaklaşsın son bi hafta kala alırsın şimdi ona dalga geçer gibi gelir senin bilet alalım demen hani çünkü az buz diil yani 55 gün dile kolay biz burda hadi az kaldı diyoruz ama onlara öle diil iştee hani sende hevesleniosun daha ii olcak die ama onlar ters anlarlar işte :26:

sinir olma be tatlım erkekler işte bazen düşünmeden laf söyluyolar sen o kadr özlem ıcındesn o anda oyle demiş ztn senınlede sık sık vakıt gecırcektır hevessin lütfnn kırılmasınn

Ne mutlu size kızlar 55-53 rakamlarını bızde gorurmuyuz acaba cok uzakmıs gibi gelıyor

hmm geçmiiş olsun canım diş olayını bilmem ben pek ama gtmeye kalksam bnde aynı durum war ecee bugün herkes kopmuş yine yaa moraller yerlerde bi el atalım hunilerni geçirelin kızların kafaya yaa

yaa benim erkek arkadaşımda çok fazla nöbet tutuyor. 2 ay akşam 5 sabah 5..sonra 1 ay sabah 5 akşam 5 .toplam 12 saat hergün nöbette.sonrada ztn karakola geliyor silah temzliği kahvaltı ve yat var. sonra öğlen 4 de kalkıyor yemek nöbet hazırlığı fln tekrardan nöbete gidiyor. kalan bütün ayları bu şekilde geçecek

hmm geçmiiş olsun canım diş olayını bilmem ben pek ama gtmeye kalksam bnde aynı durum war ecee bugün herkes kopmuş yine yaa moraller yerlerde bi el atalım hunilerni geçirelin kızların kafaya yaa

Daha günün başındayız yahu ne kopması kendinize gelin bakiyim Alınganlık yapmayın ne dediklerini bilmiyolar boşverin.Sanki normalde cok mu ince düşünüyolarda askerde incelik bekliyosnz erkeklerin dogası bu Tamam nasıl istersen diyip gecin

ya aynı yerdeyız zaten yok ya gercekten ıstedıgını yaapbılır ben plan program yapyıorumda hıc gerek yok yanı ıstedıgını yapsın ugrasmıcam bu kadar aılesıyle gorusmek ıstıyorsa orda kalır ne diyim

üzülmee onlarda orda duygusala baglıyoo biz destek olcaz bizden başka kimseleri yok tripte atsak küste olsak biz olcaz onların yanındaaa canım geçecek emin ol buna bizlerde geçmicek gibi gelirdi ben en zor günlerimi başlarda onsuz yalnız geçirdm ama şimdi burada tanımasan bile anlıyo insanlar teselli edio ama kendi arkadaşlarn en azndan kendi adıma söyliyim anlamadılar beni dinlemediler sıkıntm oldugu anda ii günde herkes nasılsın der asıl iş kötü gününü yakalayp destek olmak bnm sevdiğimden başka destekçim yok onunda benden başka yok malesefonun için duygusala baglama sende

dişle ilgili sanırım bütün operasyonları geçirdim. canım acısada artık alıştım. dolgu 2 tane diş ameliyatı ve ortodonti tedavisi görüyorum. görünüşte bişey varmı hayır yok. ama filmler tomografiler çekilince sorunlarda su üstüne çıkmaya başladı. 2 senedir her ay düzenli olarak dişçideyim. artık benimsedim korkmuyorum alıştım:) şimdide diş etiyle dudağı birbirine bağlayan et için ameliyat olucam... çok geçmiş olsun o uyuşukluğu çok iyi bilirm. ameliyatlardan sonra 12 saat sağ yada sol tarafım kulağıma kdr uyuşuk gezerdim.

takmaa o yine gönlünü alır senin tabiki illaki senle wakt geçircek sonuçta ailesine o kadar düşkün degldir senin için gelcek yine canım sıkma kendinii
inşallah canımmm ya :26:
inş canımm wala keşke bizde kısa dönem olsaydk şimdiye çoktan btmişti amaa işte bzm dewletimiz çifte standartlara bayılır herkes ister 6 ay yapmayı orda geçen 1 gün zarar onlara ama işte şartlar aynı olmuyo:26:

aynen yaa nedense bugün bende bi pozitifim şeytan kulana kurşun

Evettt.. Daha 2.gün yaşadığımız İzinde kullanmıycaz bakalım :44::44::44:

aynen yaa nedense bugün bende bi pozitifim şeytan kulana kurşun

Aman canımcım nazar degmesin sana Ztn sen genelde akşamları tribe baglıyosn gündüz bşy olmaz

Cok gecmş olsun canım bnmki küçük bşy sana göre yani ondan yakınmamam gerektigini anladm şuan yani
Diş meseleleri zor.Benm kardesimde 1,5 sene diş teli taktık şimdi 2 senede damaklık takıyo arada dişlerde çürük oldu fln sürekli dişcide bnmde kardesim yani zor walla hastalıgın her türlüsü

wala ewt bazen öle oluyo amaa gündüzlerde bu kadar pozitif olamıyordum hayırdr inş akşam yne kavgamı warfırtına öncesi sessizlk mi acaba bu canım yaa

yok aradıgıma aradıgıma gercekten pısman oldum ya arıyım bı dedım yanı salaklık bende ne arıyosun kı zaten

geçmiş olsun canım.bende yemek yemek ıcın beklıyorum 1 saatımın dolmasını .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…