93/3 asker yolu bekleyenler

nöbetten eşim nefret ediyor. yoksa bence tutsun yani, bana zararı yok.
nöbetteyken ders çalışamıyor diye istemiyormuş.

neden asker göndermiyorlar şu ilçelere ya? asker kıtlığı var sanki.
denizli merkezde de asker o kadar çokmuş ki kalacak yer yokmuş.
93-4 lerden bir arkadaşın nişanlısı bile cezaevinde boş bir koğuş varmış orada kalacaklarmış yemin törenine kadar.

sıkma canını, saçmalamış.
bence hiiiiç karışma.
sorma ne yapıcaz nerde kalıcaksın falan diye.
annesine gitse nolucak sanki, 1 günde sıkılır sana koşar.

işte ne çok yaa..
zaten bugün arayamadı eşim daha bu nöbetler yüzünden.
nöbet - yemekhane - nöbet şeklinde gidiyor adamın mesaisi

kendı alamaz zaten ordan gene bakcam.nese daha var bekleyelım

geçmiş olsun canım.bende yemek yemek ıcın beklıyorum 1 saatımın dolmasını .)

Walla bna beklemene gerek yok istedigin zaman yiyebilrsin dedi ama dikkat et yanagını ısırma dedi Brzdan yicem bnde acıktım ztn yaaa

wala ewt bazen öle oluyo amaa gündüzlerde bu kadar pozitif olamıyordum hayırdr inş akşam yne kavgamı warfırtına öncesi sessizlk mi acaba bu canım yaa

Aman nazar degmesin canımcım hep pozitif ol inş Sabhta akşamda...
Walla sizde kavga hobi gibi oldugundan akşam olmazsa şaşırrm hrhlde ama olmasın yaa güzel güzel uslu uslu konusun

1 ay önce çektirmiştim ben de dişimi ve daha yeni iyileşti resmen.
dişçiden soğudum valla.
geçmiş olsun ikinize de.
resmen yanağın hissiz oluyor ya çok ilginç

saçmalık yaa işte hayır topu topu silahlı adam akıllı 10 tane ancadr yaa gerisi ya şoför ya rdm ohh o adamlar yatsın bizimkiler kop da koppphem nöbet tuttu bnm için 8 saat hem devriyeye gitti hemde böl.komutanının şoförlünü yaptı paşamızın sag kolu oldu :26:3 4 saat uyuyamazdı yaa eee adam yokmuş bakalee ulen arkadaş banane asker yoksa demi yaa biz nie böle sıkıntı çekioz

kıbrıs yazısını gorunce gozlerım acılıyor.hıc aklıma gelmezdı kıbrısla bu kadar alakalı olacagım ah ahhh.. kısa donem oldugunuz ıcın ızın kullamasada olur.ama uzun olsaydın gorurdum ben seni.) biz butun ızınlerımızı kullandık.7 gun dagıtım 2 kere ızne geldı.2 kere ben gttım.3. yü gidicem şimdi.daha da yok -bitti- yeni yıllll -the end- MUTLU SON .)))

Kesin dayanamıycaz ama mecbur be cnm daha erken yapsın gelsin dagıtıma bilee gelmiycek direk vınnn Kıbrısssssss

Kıbrısta nerede senınkisi Uzun olsa zor olurdu sanırım yaa ama kısa gelmesi cok gerekmez napalım erken gelmesi için sabredicezz

kıyamam sana yaaa :26:akşamm sende aynısını yaparsın ona rahatlarsıın bnce üzme kendini canımcımm

ay yok ya yapmıcam bısey yanı gercekten ben onu hanı mutluluk anlamında ızmırde 12 gun ayy 12 gun beraberız falan dedım mutlu mutlu salaklık bende ay cıdden sınırlerım cok bozuldu ya aramıcamda kendı ararsa arar zaten aradıgımdada yemekten cıkmıslar bos vakıte oturuyormus yanı ben aramasam kendı arıcagıda yoktu belkıde bu yuzden aramıycam 4te nobete gıdıcekmıs 7 de glıcekmıs normalde 7de gelınce 7.30 gıbı arıyo benı bakalım ararsa arar aramazsada oraya buraya saldırıp ulasmaya calısmıcam sadece ben caba harcıyorum gıbı gelmeye basladı canımı sıkıyo bu durum bu yuzden .

Kesin dayanamıycaz ama mecbur be cnm daha erken yapsın gelsin dagıtıma bilee gelmiycek direk vınnn Kıbrısssssss

yaa erken tabi yaa ama bi kaçıp gelse 2 ay sonra filan ilaaç olr size ilaaççç ahh ahh

he yaa wala nazar degmesinama uzatmama kararı aldk artıkın kızsakta hemen geçio yaa sen yokken çok kötüydüm ben hergün bişi bulup bi trıpler bi atarlar bi görecen yaa psikoya baglamıştım amaa geçtii çok şükürrher konuşmamızda tatlı sert illaki bi çekişirz ama o kadar olsuunn
kendı alamaz zaten ordan gene bakcam.nese daha var bekleyelım

bekle bekleee az kaldıııı

ya yok cıdden ben butun hevesımı kırdıktan sonra benım bı onemı yok yanı . annemde evdeydı duydu oyle olunca kusura bakmasında sen kalkıp gelıcek dıye bu kadar hazırlık yapıyosun planlar yapıyosun bırak kalsın annesıyle o zaman 2 haftada bır yanına gıdıyosun ıstıyo cagrıyo dıye falan bı ton laf soyledı

İlaç gibi gelırde 2.kez yollması zor olur gelmesin gelmesn dayanamam Elbet zordur değilmi

nası kendini ii hissedeceksen öle yap arama o arasın canım takma arar akşam hatasını anlayıp bnce

Kızlar Yemin Törenine giderken annenizi nasıl ikna ettniiz :2: İzin vermez die cok korkuyorum Dagıtım ıznınede gelmıycek dırek gıtmeyı dusunuyor oradan Nasıl lafa başlıyımm ıkna etmek ıcın

Okudum ben yokken neler yazmşsnz diye evet baya huniliye baglamşsn Ya ztn kavga etmek degl sorun,hemen halledebilmekte
Kısa sürüyosa uzamıyosa öyle kavgaya can kurban tabi kalp kırmadan Öyle çekişmeler ilişkinin tuzu biberi boşver

İlaç gibi gelırde 2.kez yollması zor olur gelmesin gelmesn dayanamam Elbet zordur değilmi

Sar başa gibi bşy oluyo
İlk gönderiyosun tam o duruma alışıyo gibi oluyosun snra dagıtım iznine geliyo mutlu huzurlu özlem dolu 7 gün geciyo snra yine gönderiyosn yine agla özle başa sar yani bide kısa sizin başlamşken bitsin bi an önce dayanabiliyosanız derim ben :26:

canım ben onun aılesıyle bırlıkte gıtmıstım.annem bılıyordu zaten boyle seylerı coktan aştık 5 yılda o yuzden smdı sana ne desem havada kalır.annenı ılıskınıze bakıs acısını falan hıc bılmıyoruzkı.tatlı tatlı konus bence.insan bir kere askere gidiyor bu olay bı kere olcak falan dıye ıkna etmeye calıs.onun ıcın onemlı bır gunde yanında olmak ıstıyorum falan de.cok katı bırı degılse ızın verır bnce

Kızlar Yemin Törenine giderken annenizi nasıl ikna ettniiz :2: İzin vermez die cok korkuyorum Dagıtım ıznınede gelmıycek dırek gıtmeyı dusunuyor oradan Nasıl lafa başlıyımm ıkna etmek ıcın

Canım ben 2 gun yazlıga gıdınce bılle homurdanıyordumm kendı kendıme geelsın dıe bı bakıodm akşam sprz yapıp arıodu arabnın kornasına baıp baak aşagıya bı dıe ozledgndn dayanamyp gelıodu Ama şimdi bambaşkaa hemen btmesı ıcın yapmamız gerekıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…