- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.201
canım ilçe orası o nöbet illaki olcak fazlasıyla hmde artı bak bu nöbet olayı çook ii bişey yaa kendimden biliyorumm nöbett tutsun die yalwarcaksın hele bi telefon işinz rahatlasın gör bak bide zaten ilçede asker açıgı war saolsun hepsinde öle asker istiolar ama gönderen yok merkezden ocak gelse işinz daha kötü bizler gidecez bizim devre gidince zaten ice asker kalmicaaakkbzm ilçeye torunlardan 1 2 anca yollamışlar onlarda vasıfsız asker ne şoför ne bişi yani siz bu nöbet olayına iii sarılın derim ben nacizane tecrübe ettm çünkü asker açısından nöbet açısından hiçbi zaman rahat olmzsnz adamlar asker olmaynca nöbete göndercek adam bulamıo ya RDM gönderio yada kendi rütbeli gidip tutcak nerdeyse yani düşün artk yani
iyiyimmmm canım napıyım mutlu mutlu uyandım saygını aradım sonra o donuk ses tonuyla konustu benımde hevesım kactı
ay gelıyorsun 12 gun beraberız dedım aılemlede olcam dedı sankı ben ona sadece benle gorusceksın eve kılıtlıcem dedım gıbı
gercekten tum heveslerımı bok edıyo ya gelınce kendısı yapsın plan baksın napcaksa hıc ustune dusmucem ıstedıgınde aılesıyle olsun ıstedıgınde benımle valla karısmıyorum yoruldum sacma sapan muhabbet yapıyo ya sankı ben aılesıyle dusmanımda gorusturmuyorum sevmıyorum gıbı 12gunde aılesıyle gecırsın ısterse gerckten cok sınırımı bozdu hıc hevesım kalmadı 1.yılmış bilmemne .
yaa benim erkek arkadaşımda çok fazla nöbet tutuyor. 2 ay akşam 5 sabah 5..sonra 1 ay sabah 5 akşam 5 .toplam 12 saat hergün nöbette.sonrada ztn karakola geliyor silah temzliği kahvaltı ve yat var. sonra öğlen 4 de kalkıyor yemek nöbet hazırlığı fln tekrardan nöbete gidiyor. kalan bütün ayları bu şekilde geçecek
buyur burdan yaakkya bu son günler sıkıştırcak artk da böle yapmasalar ne war yaa ...canım sende acele etme bilet konusunda bırak kendi alsın hele bi yaklaşsın son bi hafta kala alırsın şimdi ona dalga geçer gibi gelir senin bilet alalım demen hani çünkü az buz diil yani 55 gün dile kolay biz burda hadi az kaldı diyoruz ama onlara öle diil iştee hani sende hevesleniosun daha ii olcak die ama onlar ters anlarlar işte :26:
geçmiş olsun canım.bende yemek yemek ıcın beklıyorum 1 saatımın dolmasını .)
wala ewt bazen öle oluyo amaa gündüzlerde bu kadar pozitif olamıyordum hayırdr inş akşam yne kavgamı warfırtına öncesi sessizlk mi acaba bu canım yaa
kullanılmasada olur ama dayanamazsınız canım yaa zor yanibiz mecburiyetten 6 ayy kullanamadk hani nası geçti ama bide bana sor
nöbetten eşim nefret ediyor.yoksa bence tutsun yani, bana zararı yok.
nöbetteyken ders çalışamıyor diye istemiyormuş.
neden asker göndermiyorlar şu ilçelere ya? asker kıtlığı var sanki.
denizli merkezde de asker o kadar çokmuş ki kalacak yer yokmuş.
93-4 lerden bir arkadaşın nişanlısı bile cezaevinde boş bir koğuş varmış orada kalacaklarmış yemin törenine kadar.
sıkma canını, saçmalamış.
bence hiiiiç karışma.
sorma ne yapıcaz nerde kalıcaksın falan diye.
annesine gitse nolucak sanki, 1 günde sıkılır sana koşar.
işte ne çok yaa..
zaten bugün arayamadı eşim daha bu nöbetler yüzünden.
nöbet - yemekhane - nöbet şeklinde gidiyor adamın mesaisi
Kesin dayanamıycaz ama mecbur be cnm daha erken yapsın gelsin dagıtıma bilee gelmiycek direk vınnn Kıbrısssssss
kıbrıs yazısını gorunce gozlerım acılıyor.hıc aklıma gelmezdı kıbrısla bu kadar alakalı olacagım ah ahhh.. kısa donem oldugunuz ıcın ızın kullamasada olur.ama uzun olsaydın gorurdum ben seni.) biz butun ızınlerımızı kullandık.7 gun dagıtım 2 kere ızne geldı.2 kere ben gttım.3. yü gidicem şimdi.daha da yok -bitti- yeni yıllll -the end- MUTLU SON .)))
kıyamam sana yaaa :26:akşamm sende aynısını yaparsın ona rahatlarsıın bnce üzme kendini canımcımm
Kesin dayanamıycaz ama mecbur be cnm daha erken yapsın gelsin dagıtıma bilee gelmiycek direk vınnn Kıbrısssssss
Walla bna beklemene gerek yok istedigin zaman yiyebilrsin dedi ama dikkat et yanagını ısırma dediBrzdan yicem bnde acıktım ztn yaaa
Aman nazar degmesin canımcım hep pozitif ol inşSabhta akşamda...
Walla sizde kavga hobi gibi oldugundan akşam olmazsa şaşırrm hrhlde ama olmasın yaa güzel güzel uslu uslu konusun
kendı alamaz zaten ordan gene bakcam.nese daha var bekleyelım
Kıbrısta nerede senınkisiUzun olsa zor olurdu sanırım yaa ama kısa gelmesi cok gerekmez napalım erken gelmesi için sabredicezz
nöbetten eşim nefret ediyor.yoksa bence tutsun yani, bana zararı yok.
nöbetteyken ders çalışamıyor diye istemiyormuş.
neden asker göndermiyorlar şu ilçelere ya? asker kıtlığı var sanki.
denizli merkezde de asker o kadar çokmuş ki kalacak yer yokmuş.
93-4 lerden bir arkadaşın nişanlısı bile cezaevinde boş bir koğuş varmış orada kalacaklarmış yemin törenine kadar.
sıkma canını, saçmalamış.
bence hiiiiç karışma.
sorma ne yapıcaz nerde kalıcaksın falan diye.
annesine gitse nolucak sanki, 1 günde sıkılır sana koşar.
işte ne çok yaa..
zaten bugün arayamadı eşim daha bu nöbetler yüzünden.
nöbet - yemekhane - nöbet şeklinde gidiyor adamın mesaisi
yaa erken tabi yaa ama bi kaçıp gelse 2 ay sonra filan ilaaç olr size ilaaçççahh ahh
he yaa wala nazar degmesinama uzatmama kararı aldk artıkın kızsakta hemen geçio yaa sen yokken çok kötüydüm ben hergün bişi bulup bi trıpler bi atarlar bi görecen yaa psikoya baglamıştım amaa geçtii çok şükürr her konuşmamızda tatlı sert illaki bi çekişirz ama o kadar olsuunn
bekle bekleee az kaldıııı
ay yok ya yapmıcam bısey yanı gercekten ben onu hanı mutluluk anlamında ızmırde 12 gun ayy 12 gun beraberız falan dedım mutlu mutlu salaklık bende ay cıdden sınırlerım cok bozuldu ya aramıcamda kendı ararsa arar zaten aradıgımdada yemekten cıkmıslar bos vakıte oturuyormus yanı ben aramasam kendı arıcagıda yoktu belkıde bu yuzden aramıycam 4te nobete gıdıcekmıs 7 de glıcekmıs normalde 7de gelınce 7.30 gıbı arıyo benı bakalım ararsa arar aramazsada oraya buraya saldırıp ulasmaya calısmıcam sadece ben caba harcıyorum gıbı gelmeye basladı canımı sıkıyo bu durum bu yuzden .
nası kendini ii hissedeceksen öle yap arama o arasın canım takma arar akşam hatasını anlayıp bnce
he yaa wala nazar degmesinama uzatmama kararı aldk artıkın kızsakta hemen geçio yaa sen yokken çok kötüydüm ben hergün bişi bulup bi trıpler bi atarlar bi görecen yaa psikoya baglamıştım amaa geçtii çok şükürr her konuşmamızda tatlı sert illaki bi çekişirz ama o kadar olsuunn
İlaç gibi gelırde 2.kez yollması zor olur gelmesin gelmesn dayanamam Elbet zordur değilmi
Kızlar Yemin Törenine giderken annenizi nasıl ikna ettniiz :2: İzin vermez die cok korkuyorum Dagıtım ıznınede gelmıycek dırek gıtmeyı dusunuyor oradan Nasıl lafa başlıyımm ıkna etmek ıcın
Sar başa gibi bşy oluyo
İlk gönderiyosun tam o duruma alışıyo gibi oluyosun snra dagıtım iznine geliyo mutlu huzurlu özlem dolu 7 gün geciyo snra yine gönderiyosn yine agla özle başa sar yani bide kısa sizin başlamşken bitsin bi an önce dayanabiliyosanız derim ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?