- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.221
Okudum ben yokken neler yazmşsnz diye evet baya huniliye baglamşsnYa ztn kavga etmek degl sorun,hemen halledebilmekte
Kısa sürüyosa uzamıyosa öyle kavgaya can kurban tabi kalp kırmadanÖyle çekişmeler ilişkinin tuzu biberi boşver
keyfi bilir herkes kendine yapar ne diyim ..
canım ben onun aılesıyle bırlıkte gıtmıstım.annem bılıyordu zaten boyle seylerı coktan aştık 5 yılda o yuzden smdı sana ne desem havada kalır.annenı ılıskınıze bakıs acısını falan hıc bılmıyoruzkı.tatlı tatlı konus bence.insan bir kere askere gidiyor bu olay bı kere olcak falan dıye ıkna etmeye calıs.onun ıcın onemlı bır gunde yanında olmak ıstıyorum falan de.cok katı bırı degılse ızın verır bnce
Kızlar Yemin Törenine giderken annenizi nasıl ikna ettniiz :2: İzin vermez die cok korkuyorum Dagıtım ıznınede gelmıycek dırek gıtmeyı dusunuyor oradan Nasıl lafa başlıyımm ıkna etmek ıcın
İlaç gibi gelırde 2.kez yollması zor olur gelmesin gelmesn dayanamam Elbet zordur değilmi
annem seviyor sevgilimi olumlu bakıyor ilişkımze falan ama dediki gecen edirne tekırdağ olsa gitt bişi demem ama manisa uzak nasıl gıdıcksn onca yollu bılmedgnn yerler olmaz gıbı konuştuu :// uff
bilmem ki canım ben gtmedm o geldi bana 1 güncükde olsa evciye çıktı öle yani ama ailen bilmiosa zor gtme işinn:26:
ooowww ne zor ya zorda lafmı ilk gidişi gibi koyuyo hatta geldiği günden başlıo sancılar gidecegi gün korkusu wala gelmemesi daha ii eger dayanbailirsnz tabiii
aileside gelıcekmı? onlara guvenıyorsa onlarla gıdıcem.bırsey olcagı varsa zaten her yerde olur ya ben bu mantgı anlamıyorum ama ıste anne yuregı hep oyle dusunuyor.telefonum hep acık olcak ararım sureklı de.kalmaya gıtmıyonya sonucta.sabah erkenden oluyor.aksama gelırsın ıste.kotu bır yerde deıl yanı manısa.ızmıre 45 dk .)
Babam haricinde herkez biliyor canımm... dayanmak zorundayız cnmm vallaAilesi gidecek keesn cnm dedesı falanda hatta gıdecekler Ya kendımde uçakla muçakla gıderım ızmırde arkdşı vr onla yemn torenıne gıdcz ztn bı yerdn alır benı iştee gelde anlatt ınss ıkna edebılrm yaaa
bilmek sorun diil şehir dışına salmaları önemli canım işte umarım ikna edersn
Edirne tekirdağ olsa kesın gitt derdimde manisaa uzak dıyoo uçakla gidicez nolmuşşşikna etmem lazım olsun bilmesse en azından derki cocuk hırlımıdır hırsızmı oralara ta gıtceksn etkılı genede sevmesi
aileside gelıcekmı? onlara guvenıyorsa onlarla gıdıcem.bırsey olcagı varsa zaten her yerde olur ya ben bu mantgı anlamıyorum ama ıste anne yuregı hep oyle dusunuyor.telefonum hep acık olcak ararım sureklı de.kalmaya gıtmıyonya sonucta.sabah erkenden oluyor.aksama gelırsın ıste.kotu bır yerde deıl yanı manısa.ızmıre 45 dk .)
gizemm napan sen kuzum yaa sesin solugun kesldi küsmüyüz yoosaa
sacmalama canımm .) napiim netım az kaldı bıtmesın dıye cok gırmıyorum .s ders calısmam lazım ama hıc calısasım yok bu gıdısle veremıcem acıkogretım sınavlarını offfffffffff.hıc bsy yapasım yok
kızlaaar ankesörlü telefon numarası var elimde şimdi arasam acaba ulaşabilir miyim ? Sorun olur mu ne diyosunuz?
Geri dönüşümlü değilse düşmez telefon. Düşse dahi acemideyse askerin tanınmaz daha, boşuna aramış olursun gibime geliyor ama sen bilirsin :26:
offf çok umutlanmıştım yaaakavgalıyız hiç konuşmadık daha
offf çok umutlanmıştım yaaakavgalıyız hiç konuşmadık daha
ALLAH BENİM
sabrımı deniyo sinirden delircem aaaaaaaaaaaaaaaa cıglık atıyom sınırden
Ne oldu kuzum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?