93/3 asker yolu bekleyenler

yaa sorma ama geçti çok şüküürr canım öle yaa üzülünce ne hale gelio artı başına iş gelio bide şimdi kawga ettk mi direk oraya baglio yine bnm başıma bişi gelsn onu mu istion diyo: pis can evimden vuruyoo
keyfi bilir herkes kendine yapar ne diyim ..

öle canım yaa kızgnsın şimdi sende ondan böle diyon

annem seviyor sevgilimi olumlu bakıyor ilişkımze falan ama dediki gecen edirne tekırdağ olsa gitt bişi demem ama manisa uzak nasıl gıdıcksn onca yollu bılmedgnn yerler olmaz gıbı konuştuu :// uff

Kızlar Yemin Törenine giderken annenizi nasıl ikna ettniiz :2: İzin vermez die cok korkuyorum Dagıtım ıznınede gelmıycek dırek gıtmeyı dusunuyor oradan Nasıl lafa başlıyımm ıkna etmek ıcın

bilmem ki canım ben gtmedm o geldi bana 1 güncükde olsa evciye çıktı öle yani ama ailen bilmiosa zor gtme işinn:26:
İlaç gibi gelırde 2.kez yollması zor olur gelmesin gelmesn dayanamam Elbet zordur değilmi

ooowww ne zor ya zorda lafmı ilk gidişi gibi koyuyo hatta geldiği günden başlıo sancılar gidecegi gün korkusu wala gelmemesi daha ii eger dayanbailirsnz tabiii

aileside gelıcekmı? onlara guvenıyorsa onlarla gıdıcem.bırsey olcagı varsa zaten her yerde olur ya ben bu mantgı anlamıyorum ama ıste anne yuregı hep oyle dusunuyor.telefonum hep acık olcak ararım sureklı de.kalmaya gıtmıyonya sonucta.sabah erkenden oluyor.aksama gelırsın ıste.kotu bır yerde deıl yanı manısa.ızmıre 45 dk .)

annem seviyor sevgilimi olumlu bakıyor ilişkımze falan ama dediki gecen edirne tekırdağ olsa gitt bişi demem ama manisa uzak nasıl gıdıcksn onca yollu bılmedgnn yerler olmaz gıbı konuştuu :// uff

Babam haricinde herkez biliyor canımm... dayanmak zorundayız cnmm valla Ailesi gidecek keesn cnm dedesı falanda hatta gıdecekler Ya kendımde uçakla muçakla gıderım ızmırde arkdşı vr onla yemn torenıne gıdcz ztn bı yerdn alır benı iştee gelde anlatt ınss ıkna edebılrm yaaa

Evin şöförü olarak annemi dermotolojiye götürüyorm Ne bitmez çilem varmş ya ehliyeti nerden aldm diyorm bazen
Geldigimde görşrz tekrardan kızlar kocaman öpüyorm hepinizi

bilmek sorun diil şehir dışına salmaları önemli canım işte umarım ikna edersn

bilmek sorun diil şehir dışına salmaları önemli canım işte umarım ikna edersn

Edirne tekirdağ olsa kesın gitt derdimde manisaa uzak dıyoo uçakla gidicez nolmuşşş ikna etmem lazım olsun bilmesse en azından derki cocuk hırlımıdır hırsızmı oralara ta gıtceksn etkılı genede sevmesi

etkili olmamı yaa bnmde annem bilio ama war oldunu bilio sadeceee:26:bnmkide annemi bi sewer bi sewer yaniii

gizemm napan sen kuzum yaa sesin solugun kesldi küsmüyüz yoosaa

ay sorma yaa bende öle hiç çalışamıyom akşam masanın başına oturdm mal gbi sonra kalktm geri cnm hiiç istemo az kaldı yaa bide nedicem sana aöf cilerde ünilerde bazı derslere giriomuş biliyo musun???

kızlaaar ankesörlü telefon numarası var elimde şimdi arasam acaba ulaşabilir miyim ? Sorun olur mu ne diyosunuz?

Geri dönüşümlü değilse düşmez telefon. Düşse dahi acemideyse askerin tanınmaz daha, boşuna aramış olursun gibime geliyor ama sen bilirsin :26:

ALLAH BENİM

sabrımı deniyo sinirden delircem aaaaaaaaaaaaaaaa cıglık atıyom sınırden

offf çok umutlanmıştım yaaa kavgalıyız hiç konuşmadık daha

Dakika bir gol bir be canım ne ara fırsat buldunuz da kavga ettiniz :26:
Neyse sıkma canını sen kavgalı olduğunuzdan değil de fırsat bulamadığından arayamamıştır daha, acemiliğin ilk günleri giysi evrak işleri telefon sırası falan derken baya yoğundur. Elbet arayacak

Ne oldu kuzum :26:

saygın delırtti ya 12 gün geliyo ya dedim ayy aşkıım 12 gün benimlesin ailemle görüşmücem mi ben diyo slak sanki bişye diyorum bütün böyle içimi hevesimi her boku alı götürdü resmen yani . gerzekalı ya ailesiyle bundan sonra görüşsün onlar gitsin o kadar yanına falan valla içimi baydı aşırı kırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…