- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.241
denıceksın tabıkıde neden denemıyosun olsun sen bı sansını zorla yanı belkı donusumludur
tanımazlarsa daha dün teslim oldu gitmeden kavga ettik zaten aramaz o ne inatçıdır ah bi duysam sesini hep benm saçma sapan kıskançlık krizlerim yüzünden ne koğuşunu biliyorum ne bişeyini adını soy adını teslim olduğu tarihi söylesem zaten kısa dönem 2 tane koğuş varmış bulabilir miyim bi de bu saat uygun bi saat mi sizce ?
Dakika bir gol bir be canım ne ara fırsat buldunuz da kavga ettiniz :26:
Neyse sıkma canını sen kavgalı olduğunuzdan değil de fırsat bulamadığından arayamamıştır daha, acemiliğin ilk günleri giysi evrak işleri telefon sırası falan derken baya yoğundur. Elbet arayacak
ya ara haaytım nolcak acanda asker yanı ust rutbeden degıl ben gunde 12 kere arıyom 3 kere konusuyom nolcak kım ne dıcek allah askına yenı gıttı de en azndan ıctımada mı yemekte mı yenılerın nerde ne yaptıgının bılgısını verırler bıraz ıcın rahatlar ara
gitmeden büyük bi kavga ettik bana beni bekleme bitti arama sorma bi daha dedi biliyorum aramaz ama çıldırcam burda sesini duymazsam
nerde askerlık yapıyo bulalım bı kac numara sen ara onları hemen oyle sey mı olur bısey olmaz
bursa il jandarma komutanlığında ya Allah razı olsun valla çok iyisiniz
bursa il jandarma komutanlığında ya Allah razı olsun valla çok iyisiniz
alan kodu 224 mus canım dene bakalımmmm[/Q
tamam canım deniyorum hemen saol
bu numara meşgul sürekli bu geri dönüşümlü olmadğnı mı gösterio yoksa biriyle mi konuşuldğu için meşgul ?
alan kodu 224 mus canım dene bakalımmmm
aradım asker mi rütbeli mi dedi asker dedm daha dün geldi dedm kısa dönem mi dedi evet dedm ankesörlü telefonlara aktaramıyoruz malesef anca ordan geri dönebilir size aramasını bekleyn dedi yıkıldım yaa offf
tmm dur ya bı sakın ol buluruz orda asker olan bırı ılla kı vardır sakın ol bı
ALLAH BENİM
sabrımı deniyo sinirden delircem aaaaaaaaaaaaaaaa cıglık atıyom sınırden
Ezgi ne oldu yahu :26:
kızlaaar ankesörlü telefon numarası var elimde şimdi arasam acaba ulaşabilir miyim ? Sorun olur mu ne diyosunuz?
burdan bi arkadaşın sevgiliside bursadaymış o verdi bana ankesörlü telefonun numarasını santral numarasını da vericekmş araynca bekliyorum ama duramıyorum artık sabrım kalmadı
saygın delırtti ya 12 gün geliyo ya dedim ayy aşkıım 12 gün benimlesin ailemle görüşmücem mi ben diyo slak sanki bişye diyorum bütün böyle içimi hevesimi her boku alı götürdü resmen yani . gerzekalı ya ailesiyle bundan sonra görüşsün onlar gitsin o kadar yanına falan valla içimi baydı aşırı kırdı
Ay onlarla şu aile mesellerini konusmak bilew istemiyorum ben insanın sinir olmıcağı varsa bile ediyorlar sanki biz ailesiyle görüşmesini yasaklıyoruz kesinliklkle görüşmiceksin diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?