93/3 asker yolu bekleyenler

denıceksın tabıkıde neden denemıyosun olsun sen bı sansını zorla yanı belkı donusumludur

tanımazlarsa daha dün teslim oldu gitmeden kavga ettik zaten aramaz o ne inatçıdır ah bi duysam sesini hep benm saçma sapan kıskançlık krizlerim yüzünden ne koğuşunu biliyorum ne bişeyini adını soy adını teslim olduğu tarihi söylesem zaten kısa dönem 2 tane koğuş varmış bulabilir miyim bi de bu saat uygun bi saat mi sizce ?

ya ara haaytım nolcak acanda asker yanı ust rutbeden degıl ben gunde 12 kere arıyom 3 kere konusuyom nolcak kım ne dıcek allah askına yenı gıttı de en azndan ıctımada mı yemekte mı yenılerın nerde ne yaptıgının bılgısını verırler bıraz ıcın rahatlar ara

gitmeden büyük bi kavga ettik bana beni bekleme bitti arama sorma bi daha dedi biliyorum aramaz ama çıldırcam burda sesini duymazsam

sağol canım ben bilmiyorum ki açan kim ne der zor durumda bırakır mıyım bilmiyorum işte

gitmeden büyük bi kavga ettik bana beni bekleme bitti arama sorma bi daha dedi biliyorum aramaz ama çıldırcam burda sesini duymazsam

nerde askerlık yapıyo bulalım bı kac numara sen ara onları hemen oyle sey mı olur bısey olmaz

aradım asker mi rütbeli mi dedi asker dedm daha dün geldi dedm kısa dönem mi dedi evet dedm ankesörlü telefonlara aktaramıyoruz malesef anca ordan geri dönebilir size aramasını bekleyn dedi yıkıldım yaa offf

tmm dur ya bı sakın ol buluruz orda asker olan bırı ılla kı vardır sakın ol bı

Ezgi ne oldu yahu :26:

saygın delırtti ya 12 gün geliyo ya dedim ayy aşkıım 12 gün benimlesin ailemle görüşmücem mi ben diyo slak sanki bişye diyorum bütün böyle içimi hevesimi her boku alı götürdü resmen yani . gerzekalı ya ailesiyle bundan sonra görüşsün onlar gitsin o kadar yanına falan valla içimi baydı aşırı kırdı

kızlaaar ankesörlü telefon numarası var elimde şimdi arasam acaba ulaşabilir miyim ? Sorun olur mu ne diyosunuz?

nden sorun olsun ki alla alla ariceksın tabi ordakilerde çagırcak bilmezler tanımazlar die biş,i yok zaten koguşa gdp yada nerdelerse bagırcak yani adını syadını saçmalama ara bnce:26:

burdan bi arkadaşın sevgiliside bursadaymış o verdi bana ankesörlü telefonun numarasını santral numarasını da vericekmş araynca bekliyorum ama duramıyorum artık sabrım kalmadı

ulasırsın hayatım sabırlı ol cok azcık bılıyorum cok zor ama ... kızgınlıkla soylemıstır oyle seyler merak etme

Ay onlarla şu aile mesellerini konusmak bilew istemiyorum ben insanın sinir olmıcağı varsa bile ediyorlar sanki biz ailesiyle görüşmesini yasaklıyoruz kesinliklkle görüşmiceksin diyoruz

Ay onlarla şu aile mesellerini konusmak bilew istemiyorum ben insanın sinir olmıcağı varsa bile ediyorlar sanki biz ailesiyle görüşmesini yasaklıyoruz kesinliklkle görüşmiceksin diyoruz

yok ya valla yoruldum hazal ne ıstıyosa canı yapsın yeter ya ben aılemle olmadıgım kadar onun yanına gıdıp gelıyorum bayramda aılemle bıle degıldım onunlaydım ama akılladım artık benımde hayatım aılem once gelıcek benım ıcın artık yeter .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…