93/3 asker yolu bekleyenler

Haklısın bebeğm gerçekten ama şöylede bi durum var ordayken onlara simdii aile ve biz geliyoruz benmkide ailemle görüşmicem mmi onların yanına gidince bana kızcan filan dedi dün izin muhabbetnde ister istemez sinir oldum tek dediğim laf belli etmedim ama istersen gel 10 gün annenle ailenle vakit geçir benim yanıma gelme hayatım sen bilirsin dedim. Sonrada senin için gelcem ben annemgl beni istedkleri zaman görmye gelebilir dedi.Zıttına gitmicen kendi haline bırakcan ozaman dank ediyo. Belli etme hiç bişini sen belli ettikçe o zıttını yapıyo çünkü

ya kusura bakmasında o zaman 1.yılımzı cart curt demıcek bana aıleesını tabıkıde gorcek benım ona soyledıgım sey
hanı ızmırde en azndan 12 gun boyunca mantıgındaydı bende onu dedım plan yap yapmıyosun dıyodu 2 3 gun once bende dedım kendın yaparsın dedım planlarını o zaman .

İzne geldiğinde bi gün annemle işim var ben gelemicem de bak nasıl tepki veriyo Aynen yapma bakalım hevesli değilmis gibi yap hak etmiş çünkü

İzne geldiğinde bi gün annemle işim var ben gelemicem de bak nasıl tepki veriyo Aynen yapma bakalım hevesli değilmis gibi yap hak etmiş çünkü

yok rol de degıl kı gıttı zaten hevesım gercktende .. neyse ben uyuyım braz yoksa aglıcam

hahah çok ımalı bı sever dedın sevmıyor mu cnm annen :26:

tanımıyoki sevse canım annem daha war oldunu bilio sadece ne konuştu ne gördü bnmkiler baya bi tutucudur da ondan arada lafı açılır napıyo filan der bi ii der kapatrm bnde utanırım yaniiama sevgilim çok sewer annemi yanii onu dedm bi sewer diee
Ayy hoşbuldum yaa yeter evde yayılıp oturmayı özledm wallahi Daha ödev yapcam poffff

bende ders çalışcamda becerebilmek istiyorumm artkkk

hee inşallah gelınce tanışırlar hehe utanma utnma guzl seyler bunlar Neyiii becerebilmek ıstyrsn dersımı ? :26:

Bende üşeniyorm Pc başına oturuyorum taslagını hazırladım ama yazması kaldı bi başlayamadm kısmet yemekten sonra inş

Kolum kalkmıyorr benım yaa dun akşm gene ararım dedı arıyamadı sabah ararım dedı arıyamadı 6.38 beklıyorum gene inş arar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…