- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.261
yok ya valla yoruldum hazal ne ıstıyosa canı yapsın yeter ya ben aılemle olmadıgım kadar onun yanına gıdıp gelıyorum bayramda aılemle bıle degıldım onunlaydım ama akılladım artık benımde hayatım aılem once gelıcek benım ıcın artık yeter .
Haklısın bebeğm gerçekten ama şöylede bi durum var ordayken onlara simdii aile ve biz geliyoruz benmkide ailemle görüşmicem mmi onların yanına gidince bana kızcan filan dedi dün izin muhabbetnde ister istemez sinir oldum tek dediğim laf belli etmedim ama istersen gel 10 gün annenle ailenle vakit geçir benim yanıma gelme hayatım sen bilirsin dedim. Sonrada senin için gelcem ben annemgl beni istedkleri zaman görmye gelebilir dedi.Zıttına gitmicen kendi haline bırakcan ozaman dank ediyo. Belli etme hiç bişini sen belli ettikçe o zıttını yapıyo çünkü
ya kusura bakmasında o zaman 1.yılımzı cart curt demıcek bana aıleesını tabıkıde gorcek benım ona soyledıgım sey
hanı ızmırde en azndan 12 gun boyunca mantıgındaydı bende onu dedım plan yap yapmıyosun dıyodu 2 3 gun once bende dedım kendın yaparsın dedım planlarını o zaman .
İzne geldiğinde bi gün annemle işim var ben gelemicem de bak nasıl tepki veriyoAynen yapma bakalım hevesli değilmis gibi yap hak etmiş çünkü
yok rol de degıl kı gıttı zaten hevesım gercktende .. neyse ben uyuyım braz yoksa aglıcam
arkadaşını aradığı ankesörlü telefonu buldum çalıo açan yok neden sizce ?
ya geridönüşümsüzdür yada kimse bakmıyı(bakamıyodur)canım
anladım canım neyse ben aramaya devam etcem bakalım belki ulaşrm
hoşgeeellddiiiii
etkili olmamı yaa bnmde annem bilio ama war oldunu bilio sadeceee:26:bnmkide annemi bi sewer bi sewer yaniii
hahah çok ımalı bı sever dedın sevmıyor mu cnm annen :26:
Ayy hoşbuldum yaa yeter evde yayılıp oturmayı özledm wallahiDaha ödev yapcam poffff
bende ders çalışcamda becerebilmek istiyorumm artkkk
tanımıyoki sevse canım annem daha war oldunu bilio sadece ne konuştu ne gördü bnmkiler baya bi tutucudur da ondan arada lafı açılır napıyo filan der bi ii der kapatrm bnde utanırım yaniiama sevgilim çok sewer annemi yanii onu dedm bi sewer diee
bende ders çalışcamda becerebilmek istiyorumm artkkk
Bende üşeniyormPc başına oturuyorum taslagını hazırladım ama yazması kaldı bi başlayamadm kısmet yemekten sonra inş
of uyuyamıyom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?