- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.281
Kolum kalkmıyorr benım yaa dun akşm gene ararım dedı arıyamadı sabah ararım dedı arıyamadı 6.38 beklıyorum gene inş arar :26:
of uyuyamıyom yaa
benm cok uykm vr sabah erken kalktm arar duyamam dıe smdı ise arar dıe beklıyorum telefonm çalmıoo ararım demişti sabah aramadı off off
Arar canımcım merak ediyosundur biliyorum ama acemilikte 3 gün konusamadıgımız olurdu bizim cünkü ankesörlüler uzakta oluyodu koguslarına bide cok cok sıra oluyodu 5dk anca konusuyosn arkadan hadi kardesim bizde konuscaz diyolarİlk bir ay ankesörlülerin önü cok kalabalık oluyomş snra daha rahatlar eminim Bak bnmki ustada ama dün bnmkide arayamadı yani normal karşılicaksn bunları zamanla tabi bnde hala normal karşılamıyorm ama asker o keyfine göre degl sonucta orda herşey işte :26:
hee inşallah gelınce tanışırlarhehe utanma utnma guzl seyler bunlar Neyiii becerebilmek ıstyrsn dersımı ? :26:
Bende üşeniyormPc başına oturuyorum taslagını hazırladım ama yazması kaldı bi başlayamadm kısmet yemekten sonra inş
he yaa sorma sınawlar yaklaşıo ama bende tık yok offkafayı yicemm yaa:26:
yaa güzel şeyler tabi gelse dikilcek karşıllarına ama işte işini ayarlasa bi tm yani tutabilene aşkk olsuunnn onuu
yaa keşke pc le ilgili olsa zaten yaparım sewdiim için deli oluyorum öle programdı projeydi yapmaya yazmaya amaa yookk kursa gtmeyi düşünüyorum bnde hangi bi haltı yiceksemm artkk
Sen şimdi aklına taktın ya konuyu ondan uyuman imkansız tatlım bnce arasın kız patla tribini at rahatlarsn snra kuş gibi uyursun
Haklısın cnm zaten imkanı olamadıgı ıcın arıyamadıgını bılıyorum ama fun gene ararım sabahta ararım dedgı ıcın mrk ettım ıyı olsunda
yaa keşke pc le ilgili olsa zaten yaparım sewdiim için deli oluyorum öle programdı projeydi yapmaya yazmaya amaa yookk kursa gtmeyi düşünüyorum bnde hangi bi haltı yiceksemm artkk
atcam ıcımı askımcım atcamda suanda atamıyorum cunku nöbette arkadaş
saygın delırtti ya 12 gün geliyo ya dedim ayy aşkıım 12 gün benimlesin ailemle görüşmücem mi ben diyo slak sanki bişye diyorum bütün böyle içimi hevesimi her boku alı götürdü resmen yani . gerzekalı ya ailesiyle bundan sonra görüşsün onlar gitsin o kadar yanına falan valla içimi baydı aşırı kırdı
İyidir merak etme bnmkide diyodu akşam ararım diye arayamıyodu bşy cıkıyodu ama mutlaka arar yani sen içini ferah tut :26:
Ya bnde seviyorm ama bu aralar içimde bi üşengeclik var başladm yapmaya ztn bitirrm brzdanSende cabuk başla ders çalışmaya düşük not alırsan kızcam ona göre
Selam kızlaar :126:
inş cnm yaa ınsan mrk edıo valla beklıyorumm tmam tatlımSelaam NAber
İyidir merak etme bnmkide diyodu akşam ararım diye arayamıyodu bşy cıkıyodu ama mutlaka arar yani sen içini ferah tut :26:
Ya bnde seviyorm ama bu aralar içimde bi üşengeclik var başladm yapmaya ztn bitirrm brzdanSende cabuk başla ders çalışmaya düşük not alırsan kızcam ona göre
İyiyim canım sen nasıllsıın
bende diyordum beni birinin sıkması lazım dieebenimkine dicektm sıkıştır beni biraz aşkım ders konusunda die sen çıktın gönüllü olarak sanırımmm saldım gtsin yaa hayr bide hayaller kuruyom tekrar sınawa hazırlancam die bende tık yook pooofff:26:
Selam kızlaar :126:
bende diyordum beni birinin sıkması lazım dieebenimkine dicektm sıkıştır beni biraz aşkım ders konusunda die sen çıktın gönüllü olarak sanırımmm saldım gtsin yaa hayr bide hayaller kuruyom tekrar sınawa hazırlancam die bende tık yook pooofff:26:
Hoşgeldin Hazalcımmmmm nasılsın
Ben sıkıştırrm salmak yok toparlan ztn akşam olunca sevgilinle konusuyosn gündüz niye çalışmadnHerşeyden önce kendini motive etmen lazm tatlım yoksa ztn çalışamazsn şu karamsarlıktan bi kurtul.Bende sınav dönemi zorla oturrdm masanın başına ama oturdgmdada arada mola versemde bitirene kadar bırakmazdm sende öyle yap bi önce otur ilk adımı at
nden sorun olsun ki alla alla ariceksın tabi ordakilerde çagırcak bilmezler tanımazlar die biş,i yok zaten koguşa gdp yada nerdelerse bagırcak yani adını syadını saçmalama ara bnce:26:
koğuşunu da bilmiyorum ki tek bildiğim adı soyadı kısa dönem 2 koğuş varmış zaten ama buldum bi tane çalıo açan yok
girne barıs kuvvetlerınde canım.dun sızın topıktede soylemıstım zaten .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?