- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.301
koğuşunu da bilmiyorum ki tek bildiğim adı soyadı kısa dönem 2 koğuş varmış zaten ama buldum bi tane çalıo açan yok
Hoşgeldin Hazalcımmmmm nasılsın
Ben sıkıştırrm salmak yok toparlan ztn akşam olunca sevgilinle konusuyosn gündüz niye çalışmadnHerşeyden önce kendini motive etmen lazm tatlım yoksa ztn çalışamazsn şu karamsarlıktan bi kurtul.Bende sınav dönemi zorla oturrdm masanın başına ama oturdgmdada arada mola versemde bitirene kadar bırakmazdm sende öyle yap bi önce otur ilk adımı at
Eh işte.. :44: hehhe çalış çalış en azndn bı zman geçer yaa
Merhaba canım, arada dolanıyorum buralarda da bır yazında askerının santralde oldugunu okudum yazmak istedim, benim askerim de santralde şimdi, ilk başlarda çok rahattı falan şimdi çalıştırıyorlar askerimi süreklibana santralde olunca çok rahat olacağını söylemişti bu santraldekiler ne yapıyorlar tam olarak anlamış değilim akşama kadar telefon başında olmaları gerekmiyor mu nasıl oluyor anlamadım rica etsem beni bir aydınlatır mısın canım?:26:
Nöbetten dönene kadar sabret ztn sabhtan beri sıkıntıdasın 1 2 saat daha bekle snra rahatlarsn ztn azarı çekince
bende aydınlatabilirim itersen bnmkide santraldeydi
ara canım ama yaptıgı hiç hoş diil kızmışta olsa sonuçta askere gidio yani en azından iiym die haber vermesi lazm üzülme arar belki daha sende ara bırakma 9 10 a kadar yolu waar:26:
dur bakalım dewam aramaya durmak yok yola dewam canım :26:
yaa gündüzde buraya abone oldum canımcım işte yaa ondan cnmda hiiç istemio geçen sene böle degildm ben yaa :26:biri dese böle olcan die wala inanmzdmama şimdi bi tembellik bi tembellik inege baglamak istiorumm artk hem çalışınca kafa dagılıodu ama eve tıkılıp kalınca mala bagladımmm:26:
ahh bi oturup çalıssam arkası gelcektee:26:
inşallah arar bende deniyorum durmadan
ayyy cidden mi canım valla ne iyi olur
koğuşunu da bilmiyorum ki tek bildiğim adı soyadı kısa dönem 2 koğuş varmış zaten ama buldum bi tane çalıo açan yok
İyiyim hayatımm sen nasılsın geçmiiis olsuuun
yaa gündüzde buraya abone oldum canımcım işte yaa ondan cnmda hiiç istemio geçen sene böle degildm ben yaa :26:biri dese böle olcan die wala inanmzdmama şimdi bi tembellik bi tembellik inege baglamak istiorumm artk hem çalışınca kafa dagılıodu ama eve tıkılıp kalınca mala bagladımmm:26:
Konsantre olmaya çalış işte kafanı dagıtma bi başlarsan gelir gerisi ztn hadi bakalm
ararsa konusuruz bakalım ısterse 3 gun aramasın aramcam asla arar zatende bakalım ...
Ayy bi ulaş cnm vallahiii çok istiyorum hıc konuşamadn cok zordur tahmn edeblıyorumm allahım tez vakıtte konuşabilmeni nasip etsn :44::26:
Bende iyi olmaya çalışıyorum dişime dolgu yaptrdm agzımın uyuşuklugu yeni gectiSu içiyorm ya sanki agzımın yarısından su akıyo yarısından gitmiyo gibiydi cok komik oluyo
Arar ztn kesinde aradıgındada kırıldıgını belirt bn hatrlıyorm yani plan yaptıgını hatta ilk gün ailesinin yanında kalırız fln diyodun sen ama erkekler odun brz anlamıyolar işte oda bilmeden etmştir bi laf :26:
inşallah arar bende deniyorum durmadan
Merhaba canım, arada dolanıyorum buralarda da bır yazında askerının santralde oldugunu okudum yazmak istedim, benim askerim de santralde şimdi, ilk başlarda çok rahattı falan şimdi çalıştırıyorlar askerimi süreklibana santralde olunca çok rahat olacağını söylemişti bu santraldekiler ne yapıyorlar tam olarak anlamış değilim akşama kadar telefon başında olmaları gerekmiyor mu nasıl oluyor anlamadım rica etsem beni bir aydınlatır mısın canım?:26:
hadi o zaman yemekten sonraa bi hışımmmm başlaa çalışş sonra sıkışırsın tatlımm
ya kızlar arıyorum meşgul çalıo arada düşüyo ama açan olmuyo bu geridönüşümsüz hat olabilir mi ?
ewt canım öleydi bi zamanlarr yaa benmki gece dururdu işte tele bakar bi newi merkez olunca onu bagla bunu bagla tüm ihbarlar araya gelirdi ilçede jandarma polis görewi yapınca dewriyeleri ayarlardı artı ilçede oldugu için alayla baglantılı sürekli mesajlar telefonlar gelir nöbet çarşı listelerini çıkarır sonraa komutanların peşinde koştururdu yani aslında rahattı ama sürekli çat pat komutan gelirdi o yüzden biraz sıkıntılıydı canım yerine görede degişebilir ama sistem aynıdır illaki 3 aşa 5 yukarı bu tarz kagıt kürek dosyalardan başını kaldıramazdı saatlerce onları pc ye işle filan öle yani askerin nerde canım??
Hiç diş problemi yaşamadım valla bilemiyorum nasıl olur . 20lik dislerim çıkıyo sanırım ara ara onun ağrısını çekiyorum sadece
inş canımm merak ediyon tahmin ediyoruz zor gerçekten ama sabır bakalım yaa
canım sormak istediin olusa yard.olurum her türlü bu konuda
öle yapcam artkın da o zamanda askerim gelcek onla konuşmaya dalcam amaa az geç gelirsee çalışırm bi motive olaydıımm iyiydiii
ya kızlar arıyorum meşgul çalıo arada düşüyo ama açan olmuyo bu geridönüşümsüz hat olabilir mi ?
geridönüşümsüz meşgul çalmaz normal çalar nerde senin askerin?
Aman olmasın ztn diş probleminYüz felci gecirmş gibi oluyosun dişi uyuşturdugunda öyle anlatiyim kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?