93/3 asker yolu bekleyenler

koğuşunu da bilmiyorum ki tek bildiğim adı soyadı kısa dönem 2 koğuş varmış zaten ama buldum bi tane çalıo açan yok

dur bakalım dewam aramaya durmak yok yola dewam canım :26:

yaa gündüzde buraya abone oldum canımcım işte yaa ondan cnmda hiiç istemio geçen sene böle degildm ben yaa :26:biri dese böle olcan die wala inanmzdmama şimdi bi tembellik bi tembellik inege baglamak istiorumm artk hem çalışınca kafa dagılıodu ama eve tıkılıp kalınca mala bagladımmm:26:

Eh işte.. :44: hehhe çalış çalış en azndn bı zman geçer yaa

ahh bi oturup çalıssam arkası gelcektee:26:

bende aydınlatabilirim itersen bnmkide santraldeydi

hadi o zaman yemekten sonraa bi hışımmmm başlaa çalışş sonra sıkışırsın tatlımm

ayyy cidden mi canım valla ne iyi olur

ewt canım öleydi bi zamanlarr yaa benmki gece dururdu işte tele bakar bi newi merkez olunca onu bagla bunu bagla tüm ihbarlar araya gelirdi ilçede jandarma polis görewi yapınca dewriyeleri ayarlardı artı ilçede oldugu için alayla baglantılı sürekli mesajlar telefonlar gelir nöbet çarşı listelerini çıkarır sonraa komutanların peşinde koştururdu yani aslında rahattı ama sürekli çat pat komutan gelirdi o yüzden biraz sıkıntılıydı canım yerine görede degişebilir ama sistem aynıdır illaki 3 aşa 5 yukarı bu tarz kagıt kürek dosyalardan başını kaldıramazdı saatlerce onları pc ye işle filan öle yani askerin nerde canım??

İyiyim hayatımm sen nasılsın geçmiiis olsuuun

Bende iyi olmaya çalışıyorum dişime dolgu yaptrdm agzımın uyuşuklugu yeni gecti Su içiyorm ya sanki agzımın yarısından su akıyo yarısından gitmiyo gibiydi cok komik oluyo

ararsa konusuruz bakalım ısterse 3 gun aramasın aramcam asla arar zatende bakalım ...

Arar ztn kesinde aradıgındada kırıldıgını belirt bn hatrlıyorm yani plan yaptıgını hatta ilk gün ailesinin yanında kalırız fln diyodun sen ama erkekler odun brz anlamıyolar işte oda bilmeden etmştir bi laf :26:

Hiç diş problemi yaşamadım valla bilemiyorum nasıl olur . 20lik dislerim çıkıyo sanırım ara ara onun ağrısını çekiyorum sadece

inşallah arar bende deniyorum durmadan

inş canımm merak ediyon tahmin ediyoruz zor gerçekten ama sabır bakalım yaa

canım sormak istediin olusa yard.olurum her türlü bu konuda

hadi o zaman yemekten sonraa bi hışımmmm başlaa çalışş sonra sıkışırsın tatlımm

öle yapcam artkın da o zamanda askerim gelcek onla konuşmaya dalcam amaa az geç gelirsee çalışırm bi motive olaydıımm iyiydiii

canım ya çok tesekkur ederim bemim askerim İzmir/Guzelyalı da. Ama gunduzlerı duruyor telefon basında aksam 5 e kadar 5 te mesai bitiyor diyor ne yapıyorsun falan dıyorum işte aksama kadar telefonlara bakıyorum dedı bır de baya bır numara vermısler ezberle dıye Carsamba sozlu sınav yapmıslar olmamıs demıs komutanlar Pazartesı tekrar yapıcaz demısler cok numara var dıyor ezberlenecek bır de sureklı iş yaptırıyorlarmış yok çay yok kahve yok komutanlara yemek dağıtımı:26: Santralde çalışan insana bunları neden yaptırırlar ki:26: evet dedıgın gıbı sureklı komutan geliyor sinir oluyorum Senin askerin nerdeydi canım maşallah yolunuz çok az kalmış darısı bız bekleyenlere olsun inşallah

Hiç diş problemi yaşamadım valla bilemiyorum nasıl olur . 20lik dislerim çıkıyo sanırım ara ara onun ağrısını çekiyorum sadece

Aman olmasın ztn diş problemin Yüz felci gecirmş gibi oluyosun dişi uyuşturdugunda öyle anlatiyim kısaca

ya kızlar arıyorum meşgul çalıo arada düşüyo ama açan olmuyo bu geridönüşümsüz hat olabilir mi ?

Telefondamı konuşabiliyorsunuz canm Olabilirde meşgul çalabilirde ama öncedn aradgnda calıyor kımse acmıordu dıyordun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…