93/3 asker yolu bekleyenler

şimdi yeri ilçe diil sanırım anladım kadarıyla normalde santralci yerinden kaldırmazlar canım sürekli bi tele bakmadı mı meşgul çaldı mı merkezden kızıyolar o yüzden ne numarası ki ??onu bilmem tabi war ama bazı numaralar onları kagıda not etmiş karşında duruyo...onları neden yaptırırlar asker açıgı warsa o yapıyodur mecbur ama normalde yaptrmazlar dediğim gibi oraya yetkiliden başka girmez işte muhtemelen asker azdr onu koşturuyolardr canım bzm yerli gececi olnca 12 de anca boş kalırdı konuşurken 2 3 4 hiiç farketmez tel çalaar hadii ya komutan çagırır yada ihbar olur dewriye çıkarırdı sinir olurdm

Ayyyyyyyyyy sinir krizi gecircem yaaaaaaaa Ne güzel koray akşam aradıgında ev telefonundan bn onu geri arıyodm konusuyoduk öyle bedava oldugu için.Şimdi babam bugün gitmş onu iptal etmş sanki bna kasıtlı yapmş gibi ya bni sinir ediyolar gıcık gıcık işler Ellerinden gelse hiç konustrmicaklar diyorm bni mi bekledin baba bu kadar senedir bu şeklde kullanıyosnz telefonu dedm.Napiyim nasıl konusuyosan konus fatura fln gelmicek artk eve diyo

Ay dayanamam ben heralde :18: Tekrar geçmis olsun canımcım yemek yiyebildin mi bari:26:

Yedim ama bebek gibi yedim hep agzımın kenarlarından aktı fln yani şimdi düzeldi ama offff babama sinirliyim şuan yaaaa

Sakin ol Ece'cim yapmış işte bir kere geri dönüşü yok, faturalıysa canım cep telefonun bir sürü her yöne çok da uyguna kampanyalar var bayinle konuşup onlardan birine geç. He faturasızsan da faturalıya taşı hattını öyle çok daha uygun olur hatta

bursa il jandarma komutanlığında arada meşgul çalıo arada normal çalıo anlamadım ben
o zaman geridönüşümlü o canım yoksa meşgul çalmaz
yemek saati yaa bakan olmuyodur

Telefondamı konuşabiliyorsunuz canm Olabilirde meşgul çalabilirde ama öncedn aradgnda calıyor kımse acmıordu dıyordun ?

ewt canım tel kullanıyorz biz çavuş oldk cezaevinde o yüzden akşam sabaha kadar bnmle yaniii

bakalım hyatımm bı konusalım daaa

blss : canım askerim denizlinin ilçesinde yakınmışız baya seninleeamin canımm az kaldı ewt ama nası bide bana sor darısı başınızaa

bu çok kotu olmuş ama sakinn ol genede

telefonunu heryone yap faturalı bende oyle yaptım o arasın onların kartları ucuz oluyo 10 tl 100 mu 120 dk mı ne hemde hayatım
o carsıda alır zaten sende ararsın oyle hem

Guzelyalıda canım, devrecilik işliyor sanırım orda da, santralde 3 kişiyiz dedi ücü de telefonlara bakıyomus gunluk olarak da sepet donuyor dedı komutanlara yemek cay kahve vs dagıtma olayı, burda dedi birsürü numara var her askeri bünyenin farklı numaraları var dedı onları ezberlıyorum falan dedi ben de dedim bir yere not etsen bakıp söylesen dıye ezberlıceksın dıyorlar dedı hepsını ezbere bılmek zorundalarmıs sanırım asker acıgı var alt devrem gelınce rahatlıcam bıraz dedı ordan oraya kosturup duruyor canımı sıkıyor benım de bu durum bizim çok şükür konusmalarımız düzenli her gün bikaç kere arar komutan gelene kadar konusuruz sinir oluyorum ama bır rahat bırakmıyorlar. Canım cok tesekkur ederım aydınlattıgın ıcın.

o zaman geridönüşümlü o canım yoksa meşgul çalmaz
yemek saati yaa bakan olmuyodur

ewt canım tel kullanıyorz biz çavuş oldk cezaevinde o yüzden akşam sabaha kadar bnmle yaniii

maşallah ama kıskandım hehehe O zammn hadı brn once çalışmaya basla snınkı gelene kadr bak bare

maşallah ama kıskandım hehehe O zammn hadı brn once çalışmaya basla snınkı gelene kadr bak bare
KISKANMA KIIZZ DARISI BAŞINIZA CANIMM

hmm dewrecilik başlarda yaptılarda sonra pek olmadı yanii arıyosa ii yaa bzm o zamanda şimdide tel kullanıyoduk sıkıntı olmadı canım bide iyiydi orda en azından arıyorm yeri belli ank.den arayp milletle ugraşmaktansa diee ordan çıktı başımız belaya grdi ama şimdi çavuş oldu yine gececi sabaha kadar bnnle rica ederim canım hangi dewresin sen 3 mü ??

2 günde kendiliğinden 2 kilo vermişim boyle gidersee daha fena olacak :2: özledim dun şuanda aramıştı daha sesı yok

:) iyimiş cnm bzmde ayn 10u yıldönümümz baklm bn neler ypcm. :) dedgn gibi özlemeye alşlrmı yaa gün gectkçe dhada artr eminim . ama her dogn gün bana yaklaşyo olması braz içime su serpiyo yoksa dayanlmaz ki ((

Hosgeldin ve Allah kavustursun oncelikle cnm.Bnm erkek arkadasimda acemiligi 75 gundu ama bayrama denk geldigi icin 60gun yapmisti.usta birligi yemin toreninden 2 hafta sonra falan belli olmustu.

sgl cnm baklm bgn aramdı bni yen töreni tarhni bi ögrensm bölüğünü fln dha hç bsey blmyrm bi 75 günü dün syledi kapttı hmn

Telefondamı konuşabiliyorsunuz canm Olabilirde meşgul çalabilirde ama öncedn aradgnda calıyor kımse acmıordu dıyordun ?

evet ilk aradığımda saat 4.30 gibi kmse açmadı 6 da tekrar denedm arka arkaya hep meşgul çaldı arada düştü hat çaldı çaldı açan olmadı snra yine denedm yine meşgul ya meşgul ya açan olmuyo anlamadım kii

Offf be kuzu bı sesini duysanda rahatlasan bnmkı de aramadı daha dun aradıgı saate gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…