- 24 Aralık 2010
- 827
- 36
- 323
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.341
hmm dewrecilik başlarda yaptılarda sonra pek olmadı yanii arıyosa ii yaa bzm o zamanda şimdide tel kullanıyoduk sıkıntı olmadı canım bide iyiydi orda en azından arıyorm yeri belli ank.den arayp milletle ugraşmaktansa diee ordan çıktı başımız belaya grdi ama şimdi çavuş oldu yine gececi sabaha kadar bnnlerica ederim canım hangi dewresin sen 3 mü ??
:) iyimiş cnm bzmde ayn 10u yıldönümümz baklm bn neler ypcm. :) dedgn gibi özlemeye alşlrmı yaa gün gectkçe dhada artr eminim . ama her dogn gün bana yaklaşyo olması braz içime su serpiyo yoksa dayanlmaz ki((
Offf be kuzu bı sesini duysanda rahatlasan bnmkı de aramadı daha dun aradıgı saate gectı
aynen tatlım artık dayanamıorum yaa rabbim sabır versin
keşke giderken yuklenmeseydın böyle olmazdı ahh ben cnm ahh :18::18:
keşke giderken yuklenmeseydın böyle olmazdı ahh ben cnm ahh :18::18:
kendi atam diye de daha çok kahroluyorum ya zaten
ay sorma yaa bende öle hiç çalışamıyom akşam masanın başına oturdm mal gbi sonra kalktm geri cnm hiiç istemo az kaldı yaa bide nedicem sana aöf cilerde ünilerde bazı derslere giriomuş biliyo musun???
Aynen canım devrecilik dönüyormus benimki de diyor alt devrem gelsin 1-2 aya rahatlarım diye çok bunalmış. Arayabılıyor cok sukur bana da bır numara verdı ben arayınca da ulasabılıyorum artık cidden ankesorluler ne betermiş kurtulduk ankesorlu derdınden de artıkbız telefon kullanmıyoruz ben korkuyorum bıraz rısk almaktan yakalatır falan bı de uzamasın askerlık. Oh maşallah siz de rahatmışsınız nazarlara gelmeyın darısı basımıza sağ sağlim kavusalım inşallah askerlerımıze hayırlı tezkereler canım benim
evet canım 93/3 tertibiyim ben de
bursa il jandarma komutanlığında ya Allah razı olsun valla çok iyisiniz
Sakin ol Ece'cim yapmış işte bir kere geri dönüşü yok, faturalıysa canım cep telefonun bir sürü her yöne çok da uyguna kampanyalar var bayinle konuşup onlardan birine geç. He faturasızsan da faturalıya taşı hattını öyle çok daha uygun olur hatta
telefonunu heryone yap faturalı bende oyle yaptım o arasın onların kartları ucuz oluyo 10 tl 100 mu 120 dk mı ne hemde hayatım
o carsıda alır zaten sende ararsın oyle hem
Sinrilenme yahu bosver bisürü tarife var 300dakika yaparsın sende sabit hatlara konusrsun rahat rahat ben öyle yapıyorum :26:
bursanın neresınde acaba
evet bılıyorm canım.burda uludagda da var ama kım gıdıcek ona
hmm burada pek göremeyince ondan sordum canım öle yaa onlar yapıyo ne olcaksa saçmalık yani aslında kullansa rahat yaa santral bnce ama alt dewreler geldi 94 lerde gelse rahatlarsınızbzm o açıdan sorun olmadı hiç yakalatmadı 1 kere oldu oda hepsini toplattırdı diğerleri şikayet etmiş buda herkesnkini toplattı 1 haftaya kalmadı yine başladı kullanmaya bnm aşk işini biliyo komtanlarla arayıda ii tuttu çokm sewiolar onlarda bilio kullandını ama seslenmiolarrr
Hattım faturalı turkcell her yöne 250dk var ama yetmiyo.Şimdi dk sını arttrym desem babam hattıma otomatik ödeme talimatı vermş faturamı babam ödüyo ve babamda şey huyu vardı niye bu fatura bu kadar geldi fln filan diye çene yapar kredi kartım bile ek karttı unv deyken şunu almşsn bunu almşsn ne zaman aldn diye hesap sorardı
Ayyy bilmiyorm ya ev telefonu olunca daha rahat oluyodu istedigm kadar konusabiliyodm korayın vakti oldukca ama şimdi cok sinir oldm
Merhaba canım, arada dolanıyorum buralarda da bır yazında askerının santralde oldugunu okudum yazmak istedim, benim askerim de santralde şimdi, ilk başlarda çok rahattı falan şimdi çalıştırıyorlar askerimi süreklibana santralde olunca çok rahat olacağını söylemişti bu santraldekiler ne yapıyorlar tam olarak anlamış değilim akşama kadar telefon başında olmaları gerekmiyor mu nasıl oluyor anlamadım rica etsem beni bir aydınlatır mısın canım?:26:
ortalama yap mesela mesaj hakkından azalt ınterneeten falan azaltma yap dknı yukarı cektır hyatım dengelersın
evet bılıyorm canım.burda uludagda da var ama kım gıdıcek ona
Ya canım fazla yazamıyorum maalesef ki okulumdan dolayı sureklı ya ders basındayım ya okulla ılgılı sorun oluyor cozmeye calısıyorum yoğunum biraz vakit buldukça takip etmeye calısıyorum burayı cok sevıyorum buranın sohbetını yazamasam bıle okurum hepbenimki de 94 leri bekliyor kıyamıyorum hiç, inşallah rahatlıcaz biz de bıkac aya :)) oh maşallah iyi yapmıs yani kullanan kullanıyo ne dıye sıkayet edıyorlar kı dıgerlerı de yanı hanı yakalatmadıkları surece kımse bır sey demez. Komutanlarla arayı iyi tutmak lazım valla sevindim sizin adınıza canım benim yolunuz da az kalmıs zaten kurtuluyorsunuz çok şükür darısı başımıza
terminalin hemen yanındaymış bursa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?