93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen canım devrecilik dönüyormus benimki de diyor alt devrem gelsin 1-2 aya rahatlarım diye çok bunalmış. Arayabılıyor cok sukur bana da bır numara verdı ben arayınca da ulasabılıyorum artık cidden ankesorluler ne betermiş kurtulduk ankesorlu derdınden de artık bız telefon kullanmıyoruz ben korkuyorum bıraz rısk almaktan yakalatır falan bı de uzamasın askerlık. Oh maşallah siz de rahatmışsınız nazarlara gelmeyın darısı basımıza sağ sağlim kavusalım inşallah askerlerımıze hayırlı tezkereler canım benim

evet canım 93/3 tertibiyim ben de

Son düzenleme:

Dayanılmaz tabi canım nasıl dayanılsın, bir sonunun olduğunu bilmek dayanma gücü veriyor

hmm burada pek göremeyince ondan sordum canım öle yaa onlar yapıyo ne olcaksa saçmalık yani aslında kullansa rahat yaa santral bnce ama alt dewreler geldi 94 lerde gelse rahatlarsınızbzm o açıdan sorun olmadı hiç yakalatmadı 1 kere oldu oda hepsini toplattırdı diğerleri şikayet etmiş buda herkesnkini toplattı 1 haftaya kalmadı yine başladı kullanmaya bnm aşk işini biliyo komtanlarla arayıda ii tuttu çokm sewiolar onlarda bilio kullandını ama seslenmiolarrr

Hattım faturalı turkcell her yöne 250dk var ama yetmiyo.Şimdi dk sını arttrym desem babam hattıma otomatik ödeme talimatı vermş faturamı babam ödüyo ve babamda şey huyu vardı niye bu fatura bu kadar geldi fln filan diye çene yapar kredi kartım bile ek karttı unv deyken şunu almşsn bunu almşsn ne zaman aldn diye hesap sorardı

telefonunu heryone yap faturalı bende oyle yaptım o arasın onların kartları ucuz oluyo 10 tl 100 mu 120 dk mı ne hemde hayatım
o carsıda alır zaten sende ararsın oyle hem

Sinrilenme yahu bosver bisürü tarife var 300dakika yaparsın sende sabit hatlara konusrsun rahat rahat ben öyle yapıyorum :26:

Ayyy bilmiyorm ya ev telefonu olunca daha rahat oluyodu istedigm kadar konusabiliyodm korayın vakti oldukca ama şimdi cok sinir oldm

Ya canım fazla yazamıyorum maalesef ki okulumdan dolayı sureklı ya ders basındayım ya okulla ılgılı sorun oluyor cozmeye calısıyorum yoğunum biraz vakit buldukça takip etmeye calısıyorum burayı cok sevıyorum buranın sohbetını yazamasam bıle okurum hep benimki de 94 leri bekliyor kıyamıyorum hiç, inşallah rahatlıcaz biz de bıkac aya :)) oh maşallah iyi yapmıs yani kullanan kullanıyo ne dıye sıkayet edıyorlar kı dıgerlerı de yanı hanı yakalatmadıkları surece kımse bır sey demez. Komutanlarla arayı iyi tutmak lazım valla sevindim sizin adınıza canım benim yolunuz da az kalmıs zaten kurtuluyorsunuz çok şükür darısı başımıza

ortalama yap mesela mesaj hakkından azalt ınterneeten falan azaltma yap dknı yukarı cektır hyatım dengelersın

canım valla o iş o kadar karısık kı.benımkının oldugu yer köprü santrali.türkiyeden kim kıbrıs'ı aramak ıstese once oraya baglanır.orda hat alır dıger yerlere gıder vs vs.. o yuzden milyonlarca numara var hepsını ezberlemek mumkun değıl pek.lıstelerı var bırısı aradıgında nerye baglanmak ıstıyorsa onlar baglıyorlar.askerler aılelerıyle konusmak ıstıyor mesela dırek bızımkı cıkıo.eger arama gunuysa hat verıyor.degılse baglamak yasak.köprüye bir şey oldumu sistem çöktümü kıbrıs kitleniyor.bizimki habire sistem kontrolde.hiç bir zaman sadece kendı ısını yapmadı.komutanın bılgısayarına mı bsy oldu evıne gttı yaptı.bölük içinde kablo mu cekilcek ( kendinden agır kablolar) koştu onu yaptı.santralcının bılmesı gereken cok sey var ama malasef bunları yapan sayılı kısı var.bızım ordada benımkınden baska ısten anlayan olmadıgı ıcın herseye ''Mehmet'' kosuyor.30 kusur yasında adam var hayatında elıne bır kere supurge almamıs.telefon baglamaktan aciz paso oylelerı yuzunden ceza alıyorlar vs vs.sabah gırersın santrale aksam cıkarsın.hele teksen (bızım hep tek basına oluyor) tuvaletın gelse dahi cıkamazsın.ıstıyorsan altına yap yani kımse ılgılenmıyor.yemek zamanı gecer yemek yıyemezsın ama orda durmak ve komutanların mebs şubeden gelen tüm telefınlara bakmak zorundasın.tek ıyı yanı benı rahat arıyor.yanı baska bı yerde olsa kıbrıs'ta aramak cok pahalı hayatta boyle konusamazdık.sırf benımle konusmak ıcın kırk takla attıda gırdı oraya.gerçi 30 dk konusyorsak 15 dkkası baska telefonda mıllete laf atlatmakla gecıyor ve ben çıtımı cıkarmadan oylece beklıyorum... diceğin şey aklından ucup gıdıyor zaten o sırada..

yaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt ıcımde feryatlar var ulen offff ıceyım ben bu gece bı rakı gecesı yapıyım muzıkler aglamalı zırlamalı ohhh ohhhh kafaları yedım hem aglıyımda açılırım demiii kızlarrrrr

evet bılıyorm canım.burda uludagda da var ama kım gıdıcek ona

benimkini dediğim gibi komutanlar çok sewer buda her işlerine hayır demez öle olunca çekemediler işte onların o çekememzliği yüzünden ne çektk wala sorma canım bnm az kaldık ama bttik yaa :26:dewre geldikçe rahatlıo zaten sorun olmaz tatlımm darısı sizin başınıza inş yaa ama hakkaten komutanlarla ii tutmak herzaman avantaj hastanede filan yattıkda adamlar başından ayrılmadı o kadar askerin içinde adam gibi adam olmayınca bunu herşeylerine kopturdulaarrbu arada ne okuyosun adın ne canım girdkçe yaz konuşalımmm

hii bılıyorum orayı canım anladım tamam.ınsallah arar en kısa zamanda.s adı ve soy adından baska hc bır bılgı yok mu elınde? boluk falan yokmuymus orda? eger sabıt hatları varsa ogrenmeye calısırım aranacak bır numara

terminalin hemen yanındaymış bursa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…