93/3 asker yolu bekleyenler

Anladım canım cok tesekur ederım aydınlattıgın ıcın. Benim askerim de sureklı numara ezberlıyor lıste verdıler dedı bır suru numara varmıs cok zorlanıyor ustelık bır de komutanların ıslerıne kosturuyor ama cok sukur kı santralde 3 kısıyız dedı. Benimki de sabah baslıyor aksam 5 gıbı bıtıyor mesaı dedı ama yıne telefon basında duruyorlarmıs. Bir de bu mebs demişti benim askerim de beni mebs te gorevlendırmısler demıstı ılk zamanlar, nedır bu mebs pekı canım? Bana demıstı kı ulasabılecegım numarayı verdıgınde adımı soyadımı soyle bı de santral/mebste gorevlı dersen dırek baglarlar demıstı ben santralde dıyorum dırek baglıyorlar bu mebs olayını anlamadım:26: benimki de rahat arıyor çok şükür fakat dk da bır komutan gelıyor bazen kapatmıyor beklıyorum ben bazen de kapatmak zorunda kalıyoruz:26: sanırım bır de bulundukları yere gore degısıyor bu rahatlık olayı sızın yer dahasıkıntılıymıs neyse kı yolunuz sızın de az kalmıs canım

Duruma göre gidip bi konusmam lazım turkcell le bakalm içim daraldı walla babama bak ya

işte dediğim gibi bişey yaparsınız hayatım en kotusu ya cunku oyle hem fıyat dırek yukselmez cok cok hafıf yukselır bnm bıle her yone 900 dk yetmıyo bazı aylar dusun

Fesat ınsan o kadar cok kı canım bır de askerlık yanı her turden ınsan var, Allahım ıyı ınsanlarla karsılastırsın. Anlıyorum canım benım oyle zor kı surda acemılıgı devırdık mıllet dıyor ıste sayılı zaman ne cabuk ustalıga gectı bılmem ne ben de dıyorum sız bı de bıze sorun nasıl gectı gunler aylar. Yasamayan anlayamaz dıyorum sadece sayılı gun canuk gecer dıyenlere artık dılımde tuy bıttı. Askerlık bıraz da oyle canım ya ıste komutanın etrafında olcaksın herkesle ıyı gecınceksın kendını sevdırceksın dıger turlu hep dert. Gecmıs olsun canım hayırdır ne hastanesı? Adım gulsah canım felsefe okuyorum vakıt buldukca yazmaya calısıyorum oyle ıyı gelıyor kı surda yazılanlar vakıt guzel gecıyor bu sıtede senin adın ne pekı canım öğrenci misin sen de :)

biz en üst devreyiz şuan.santralcilerin numaraları vardır bizim orda.ilk girdiğinde mesela 8 isen kademen arttıkca 1 e dopru azalır.biz köprü 1 iz.herşeyden düşmesi gerekirken genede kendi tertipi aylardır işi ogrenemedıgınden dolayı bırsey degısmıyor.salaklancak adam çok.işini iyi yapan gelmedıkten sonra yükleri hafiflemez canım.bizim mesela köprü santraliya.ben direk orayı arayabıldıgım ıcın ısmını solemem yeterli.belkı senın aradıgın yere mebs de calıstıgını soylersen dırek oraya daha rahat baglıyorlardır ondan.mebs yan, muharebe elektronik bilgi sistemleri demek.bizimkiler muharebeci.kimisi topcu kimisi tankcı ya onun gıbı işte.mebs şube buranın şubesi.genel bir yer.aramaları önemli bir yer .)

bu arada rica ederim canım.sorcagın seyler olursa her zaman sorabılırsın.bizde o gunlerden gectık ınsallah sag salım gelır askerlerınız.kesınlıkle ızınde kullansın bence.yoksa okdar gun gecmez oyle.bıde kendını cok ezdırmesın.bızımkınede bı kere cay koy dedı bır komutan olay cıktı.o gunden sonra kımseye cay falan goturmedı.ben kımsenın hızmetcısı degılım buraya bunu yapmak ıcın gelmedım dedı.benım adımda gizem gülşahcım,vakit buldukca gelırsın artık .)

Şimdi anladım canım cok tesekkur ederım ya ben de kac gundur bu mebs ne dıye cozmeye calısıyorum bak sen mebs demesen ben hala arastırıyor olacaktım kı bılen bırısı buldum cok sevındım:) ben de gorevını sormadıkları surece adını soyadını soyluyorum baglıyorlar dırek bazen de adını soyadını soyluyorum bekletıyorlar sonra dönüp gorevı neydı dıyorlar ama cok sukur kı ulasma problemı yasamıyorum. sizin yerınız daha sıkıntılıymıs canım benımkı yıne rahat üç kısılermıs, idare ediyor bakalım şimdilik.

Allah rahatını bozmasın canım.bızım askerlık bıtıcek ama hala rahatlatıcak adam gelmedı dusun.gelen adamlar bı halta yaramıyor .)

Çok tesekkur ederım canım. :) Aminnnn inşallah, izinlerini kullanacak önce bi kullanmasak erken gelır falan dedık ama sonra kullanalım dedık zaten 10 gun kullandık bayramda yıne kullanacak kullanmadan olmuyor ıkımızde cok kotu oluyoruz ay canım sorma ya benımkı de kahve yapmıs gecen gun kahveyı tutturamamısım azar ısıttım dedı nasıl sınırlenmıs dedım sen nıye yapıyorsun bunlar senın gorevın degıl kı dıye burda denmıyor ıste oyle dedı sıkıntılı ben de sınır oluyorum çok memnun oldum gizemcim vakit buldukca burdayım arada da sorularım olur basınızı agrıtırım santralcılerın

Aradıı şukurlerr olsunn sesi bugn daha ıyı gelıodu ıyıdı bugn yemekler dedı yuruyoruz boyna baya kılo verıceem anlaşılan dedı yemegnı yemıs sodasını içiyormuş kafama göre arıyamıyorum bozuk bazı anksrler dedıı aradı anksrlude bozuktu sesıı gııdıyodu hep ama sukurler olsn darısı telefon beklıyenlerın başına

bende cok memnun oldum canım .) buyuk bır zevkle yanıtlarım sorun yok .) valla kendı bılcegı ıs.kendını sıkıntıya sokacaksa tabıkı dedıklerını yapsın.ama benımkı öldürsende yapmaz yani huyu bu .) bızde tum ızınlerımızı kullandık.smdı kullanmayanlar var onlar bosuna kullanmamıs oldu askerlık dusunce herkes aynı zamanda cıkıcak ondan herks kullanma pesınde

Allah rahatını bozmasın canım.bızım askerlık bıtıcek ama hala rahatlatıcak adam gelmedı dusun.gelen adamlar bı halta yaramıyor .)

Aminnnn canım aminnn Allah'ım butun askerlerımızı rahat ettırsın ınsallah. senın askerını cok arayacaklar orda desene, sag saglım kavusursunuz ınsallah sız de canım az daha sabır kurtuluyorsunuz.

cok sevındım canım.gozun aydın.) artık her gun sesını bır kere duymak ıcın beklıceksın mutlu olcaksın derken gunler gecıcek .)

Nefret ediyorum şu askerlikten yemin ederim o şehirden nefret ediyorum ya !
Askerlik değil esir hayatı
Bi bitsin şu askerlik silicem haritadan nefret ettim yaaaaaaaaaaa.
BİİİİTTTTTT ARTIKKK BİTTTTTT

aynen canım cok arayacaklar.Bır rütbeli emeklılıgınden oldu bızımkıne yaptıgı şey yuzunden.daha da sayısız olay var.Kendisine haksızlık yapan komutanlara da dıyor zaten benım adımı asla unutmıcaksınız ben gıtsem bıle dıye .) inşallah canım burdakı herkes sag salim kavussun sevdiğine

Aminnnn canım aminnn Allah'ım butun askerlerımızı rahat ettırsın ınsallah. senın askerını cok arayacaklar orda desene, sag saglım kavusursunuz ınsallah sız de canım az daha sabır kurtuluyorsunuz.

cok sevındım canım.gozun aydın.) artık her gun sesını bır kere duymak ıcın beklıceksın mutlu olcaksın derken gunler gecıcek .)

Canımmm çook sağoll vallahi sesı ıyı gelıodu ya yuzum guldu biraz özledin mi beni dıyoo özlemem 3 gundee göklere cıktı haberın yok Aynen cnmm aynen

Çok sağol canım benim aynen canım sonra kavga eder sıkıntı ceker falan basını derde sokmasın dıye katlanıyoruz her seye biz de kullanalım dedık ızınlerı artık canım hayırlısı olsun

Neden bu kadar gaddar olur bu ınsanlar anlamam kı, ezdıgın adam da bı ananın evladı ne hakla bu kadar cektırıyorlar askerlerımıze ben anlamıyorum sankı oraya tatıl yapmaya gıdıyorlar Çok sukur kurtuluyorsunuz canım ama anladıgıma gore baya bı sıkıntı cekmıssınız. Allah o kötü komutanları bildiği gibi yapsın ne diyim. Aminnn canım benim aminnnn inşallah.

Nefret ediyorum şu askerlikten yemin ederim o şehirden nefret ediyorum ya !
Askerlik değil esir hayatı
Bi bitsin şu askerlik silicem haritadan nefret ettim yaaaaaaaaaaa.
BİİİİTTTTTT ARTIKKK BİTTTTTT

Ayyyy noldu yine canımcım ya bi sakin ol bugün hepimize geldiler sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…