- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.381
Hangi gsm kullanıyosn :26:
Nefret ediyorum şu askerlikten yemin ederim o şehirden nefret ediyorum ya !
Askerlik değil esir hayatı
Bi bitsin şu askerlik silicem haritadan nefret ettim yaaaaaaaaaaa.
BİİİİTTTTTT ARTIKKK BİTTTTTT
turkcell hytm hattım bnmde
Bende üşeniyormPc başına oturuyorum taslagını hazırladım ama yazması kaldı bi başlayamadm kısmet yemekten sonra inş
yaa gündüzde buraya abone oldum canımcım işte yaa ondan cnmda hiiç istemio geçen sene böle degildm ben yaa :26:biri dese böle olcan die wala inanmzdmama şimdi bi tembellik bi tembellik inege baglamak istiorumm artk hem çalışınca kafa dagılıodu ama eve tıkılıp kalınca mala bagladımmm:26:
ahh bi oturup çalıssam arkası gelcektee:26:
bursa il jandarma komutanlığında arada meşgul çalıo arada normal çalıo anlamadım ben
Ayyyyyyyyyy sinir krizi gecircem yaaaaaaaaNe güzel koray akşam aradıgında ev telefonundan bn onu geri arıyodm konusuyoduk öyle bedava oldugu için.Şimdi babam bugün gitmş onu iptal etmş sanki bna kasıtlı yapmş gibi ya bni sinir ediyolar gıcık gıcık işler Ellerinden gelse hiç konustrmicaklar diyorm bni mi bekledin baba bu kadar senedir bu şeklde kullanıyosnz telefonu dedm.Napiyim nasıl konusuyosan konus fatura fln gelmicek artk eve diyo
konuştum keşke konuşmasaydım beni sil dedi olmuyo dedi ben askere gidiyorum sen bana hakkımı helal etmiyorum diyosun dedi o lafları etmeseydn yne arıcaktm ben seni aklımdaydın dedi unut hepsni dedm unutamam dedi sil beni dedi ağlamaya başladm ağlama dedi kendne ii bak dedm sen de dedi kapattı napcam ben bitti herşey
Neden bu kadar gaddar olur bu ınsanlar anlamam kı, ezdıgın adam da bı ananın evladı ne hakla bu kadar cektırıyorlar askerlerımıze ben anlamıyorum sankı oraya tatıl yapmaya gıdıyorlarÇok sukur kurtuluyorsunuz canım ama anladıgıma gore baya bı sıkıntı cekmıssınız. Allah o kötü komutanları bildiği gibi yapsın ne diyim. Aminnn canım benim aminnnn inşallah.
nasıl yaa?? soktayım suan.anlamadım ben olayı.sen ona ne demıstınkı? haydaaaaaaa
offf ben de...
artık haftasonu full çalışcam
baban çok kötü yapmış ece yaaa...
benim aylık 2000 dk var ancak 200 harcıyorum.
taahhüt yüzünden de boş yere para yediriyorum turkcelle.
keşke aynı yerde olsak, benim telefondan arardın hep
turkcell mi hep bizi kazıklıycak, biz onu kazıklardık
KIZLAR YA, eşim bugün hiiiiiiiiç aramadı.
sabah nöbeti var diye biliyorum.
şimdi de nöbette 9 da bitecekti.
ama neden aramadı
Ayyyy noldu yine canımcım ya bi sakin ol bugün hepimize geldiler sanırım :26:
askerlık bizi bitircek valla nolduu sanaaaa
gitmeden iş yerinden bi kız var ben sevmiyorum o kızı daha önceden de o kız yüzünden tartışmıştık askere gitmeden pasta kesmişler iş yernde bu kız tabi yine baş rolde facebooka koymuş fotoğrafları asker uğurluoruz biz felan yazmış ben kızdım ağzıma ne gelrse saydım bu da tersledi beni kavga ettik kavga büyüdü en sonunda ben hakkımı sana helal etmiyorum dedm bu da napıosan yap ama bdaha arayp sorma beni dedi snra askere gitti hiç aramadı ben de bugün ona ulaşmak için aramadğm numara kalmadı en son il jandarma komutanlğnı arayp yalvardm ağlayarak sonra tmm ben bulcam aradğnz kişiyi arattrrm sizi dedi snra baktm arıo açtm konuştuk bana seni arıcaktm ama hakkımı helal etmiorum dedn ya iyice bittin bende dedi sil beni artk dedi ağlamaya başladm ağlama kapatıorum ben dedi kib dedm sende dedi kpattı
tatlım ne kadar zamandır beraberdiniz?
yaşlarınız kaÇ?
konuştum keşke konuşmasaydım beni sil dedi olmuyo dedi ben askere gidiyorum sen bana hakkımı helal etmiyorum diyosun dedi o lafları etmeseydn yne arıcaktm ben seni aklımdaydın dedi unut hepsni dedm unutamam dedi sil beni dedi ağlamaya başladm ağlama dedi kendne ii bak dedm sen de dedi kapattı napcam ben bitti herşey
gitmeden iş yerinden bi kız var ben sevmiyorum o kızı daha önceden de o kız yüzünden tartışmıştık askere gitmeden pasta kesmişler iş yernde bu kız tabi yine baş rolde facebooka koymuş fotoğrafları asker uğurluoruz biz felan yazmış ben kızdım ağzıma ne gelrse saydım bu da tersledi beni kavga ettik kavga büyüdü en sonunda ben hakkımı sana helal etmiyorum dedm bu da napıosan yap ama bdaha arayp sorma beni dedi snra askere gitti hiç aramadı ben de bugün ona ulaşmak için aramadğm numara kalmadı en son il jandarma komutanlğnı arayp yalvardm ağlayarak sonra tmm ben bulcam aradğnz kişiyi arattrrm sizi dedi snra baktm arıo açtm konuştuk bana seni arıcaktm ama hakkımı helal etmiorum dedn ya iyice bittin bende dedi sil beni artk dedi ağlamaya başladm ağlama kapatıorum ben dedi kib dedm sende dedi kpattı
Allahın unuttuğu yer yemin ederim uçak kalkmıyo, otobüsle gelse 2 gün sürcek. iznin yarısı gitcek hepi topu 10 gün gelcek zaten onuda yolda geçircek. Uçak kaldırmıyolarmıs kışın buzlandığı için. Ee neolucak ya? Kafasına sıksın çocuk orda.Uf ya.
o ne oyle ya.bu kadar kolay mı yani?? yok artık.bence abartının son noktası.senın kızman gayet normal.belkı hakkımı helal etmıyorum agır kacmıstır ama agzından cıkmıs o an ıcın sende unut demıssın zaten.ısteyerek demedım agzımdan cıktı falan deseydın.bunun ıcın ayrılmak ıstenır mı ya? hıc konusmadan etmeden.napıosan yap ne ya.cok kotu bı durum canım uzuldum suan yahemen kapamasına ızın vermeseydın ya.konusalım sacmalama ben ayrılmak ıstemıyorum senı sevıyorum senı aramk ıcın burda neler yapıorum deseydın ya offfffffff
söyledm unut dedm anlık sinirle söylenmş şeyler dedm kapatmasn die uzatmaya çalıştm ağlayarak konuştum ama ben unutamam dedi sil ya sil yani beni dedi
canım eger uzak yerdeyse yol ıznı verıyorlar zaten.10 gun ızın kullancaksa yerıne atıyorum 13 gun oluyor mesela.bızım 3 gun yol ıznımız vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?