93/3 asker yolu bekleyenler

Nefret ediyorum şu askerlikten yemin ederim o şehirden nefret ediyorum ya !
Askerlik değil esir hayatı
Bi bitsin şu askerlik silicem haritadan nefret ettim yaaaaaaaaaaa.
BİİİİTTTTTT ARTIKKK BİTTTTTT

askerlık bizi bitircek valla nolduu sanaaaa

Bende üşeniyorm Pc başına oturuyorum taslagını hazırladım ama yazması kaldı bi başlayamadm kısmet yemekten sonra inş

offf ben de...
artık haftasonu full çalışcam

ben de bi başlasam gerisi gelcek ama başlayamıyorum
eskiden ne güzel çalışırdım..

bursa il jandarma komutanlığında arada meşgul çalıo arada normal çalıo anlamadım ben

canım o telefon geri dönüşümsüz.
bizim de hatayda öyle bi tel vardı.
ben arayınca uzun uzun çalıyor ama açılmıyordu
bazen de oradakiler telefonu kullanırken meşgul çalıyordu.

sen o telefondan ümidini kes

baban çok kötü yapmış ece yaaa...
benim aylık 2000 dk var ancak 200 harcıyorum.
taahhüt yüzünden de boş yere para yediriyorum turkcelle.
keşke aynı yerde olsak, benim telefondan arardın hep
turkcell mi hep bizi kazıklıycak, biz onu kazıklardık

KIZLAR YA, eşim bugün hiiiiiiiiç aramadı.
sabah nöbeti var diye biliyorum.
şimdi de nöbette 9 da bitecekti.
ama neden aramadı

konuştum keşke konuşmasaydım beni sil dedi olmuyo dedi ben askere gidiyorum sen bana hakkımı helal etmiyorum diyosun dedi o lafları etmeseydn yne arıcaktm ben seni aklımdaydın dedi unut hepsni dedm unutamam dedi sil beni dedi ağlamaya başladm ağlama dedi kendne ii bak dedm sen de dedi kapattı napcam ben bitti herşey

nasıl yaa?? soktayım suan.anlamadım ben olayı.sen ona ne demıstınkı? haydaaaaaaa

evet canım baya bı cektık halada cekıyoruz.herkes ettiği zülmün cezasını er ya da geç çeker ,) Allah askerlerimizi korusun

nasıl yaa?? soktayım suan.anlamadım ben olayı.sen ona ne demıstınkı? haydaaaaaaa

gitmeden iş yerinden bi kız var ben sevmiyorum o kızı daha önceden de o kız yüzünden tartışmıştık askere gitmeden pasta kesmişler iş yernde bu kız tabi yine baş rolde facebooka koymuş fotoğrafları asker uğurluoruz biz felan yazmış ben kızdım ağzıma ne gelrse saydım bu da tersledi beni kavga ettik kavga büyüdü en sonunda ben hakkımı sana helal etmiyorum dedm bu da napıosan yap ama bdaha arayp sorma beni dedi snra askere gitti hiç aramadı ben de bugün ona ulaşmak için aramadğm numara kalmadı en son il jandarma komutanlğnı arayp yalvardm ağlayarak sonra tmm ben bulcam aradğnz kişiyi arattrrm sizi dedi snra baktm arıo açtm konuştuk bana seni arıcaktm ama hakkımı helal etmiorum dedn ya iyice bittin bende dedi sil beni artk dedi ağlamaya başladm ağlama kapatıorum ben dedi kib dedm sende dedi kpattı

offf ben de...
artık haftasonu full çalışcam

Bende ödevle ugraşıyorm ki kafam dagılsın diye ama dagılmıyo

Ayy saol canım ya düşünmen bile yetti bnm için
Ya bnm turkcell 250dk her yöne var ama daha ayın 25 i olmadan bitti bile Akşam 7 den snra koray bni aradıgında sen kapat bn ararım ev telinden diyodm arıyodm konusuyoduk rahatca.Ama babam bna suikast yaptı resmen birden gitmş kendi kendisine bu kararı vermş neymş ayda niye boş yere 20tl vericekmş borc ödüyomş :26: Tamam oda haklı kendisine göre ama şimdi mi aklına geldi onu gectim 20tl ile mi zengin olck töbe yaaa

ama neden aramadı

Benmkide aramadı niyeyse telaşlardaym acemilikten snra hiç böyle yapmamştı ayyy 9 dan snra arar bnce eşin nöbeti bitince :26:

Son düzenleme:
Ayyyy noldu yine canımcım ya bi sakin ol bugün hepimize geldiler sanırım :26:

askerlık bizi bitircek valla nolduu sanaaaa

Allahın unuttuğu yer yemin ederim uçak kalkmıyo, otobüsle gelse 2 gün sürcek. iznin yarısı gitcek hepi topu 10 gün gelcek zaten onuda yolda geçircek. Uçak kaldırmıyolarmıs kışın buzlandığı için. Ee neolucak ya? Kafasına sıksın çocuk orda.Uf ya.

tatlım ne kadar zamandır beraberdiniz?
yaşlarınız kaÇ?

Eğer imkanın varsa hafta sonu ziyaretine git. Affetirebilirsen kendini dene en azından eğer seviyorsa zaten affeder diye düşünüyorum. Bi düşün hafta sonu ziyarete gitmeyi derim ben. Çok kötü olmus gerçekten kaç saattir ulasmaya çalışıyodun.. Allah sabır versin.

o ne oyle ya.bu kadar kolay mı yani?? yok artık.bence abartının son noktası.senın kızman gayet normal.belkı hakkımı helal etmıyorum agır kacmıstır ama agzından cıkmıs o an ıcın sende unut demıssın zaten.ısteyerek demedım agzımdan cıktı falan deseydın.bunun ıcın ayrılmak ıstenır mı ya? hıc konusmadan etmeden.napıosan yap ne ya.cok kotu bı durum canım uzuldum suan ya hemen kapamasına ızın vermeseydın ya.konusalım sacmalama ben ayrılmak ıstemıyorum senı sevıyorum senı aramk ıcın burda neler yapıorum deseydın ya offfffffff

canım eger uzak yerdeyse yol ıznı verıyorlar zaten.10 gun ızın kullancaksa yerıne atıyorum 13 gun oluyor mesela.bızım 3 gun yol ıznımız vardı

söyledm unut dedm anlık sinirle söylenmş şeyler dedm kapatmasn die uzatmaya çalıştm ağlayarak konuştum ama ben unutamam dedi sil ya sil yani beni dedi

ama neden aramadı [/QUOTE]

Arar yaa üzülme zaman buldukca ılk işleri bizleri aramak tatlım uzulme lutfen zor iş ama
inanmıyorummm ama baaak dayanamaz cnm kızgın şuanda

söyledm unut dedm anlık sinirle söylenmş şeyler dedm kapatmasn die uzatmaya çalıştm ağlayarak konuştum ama ben unutamam dedi sil ya sil yani beni dedi

Canım bence Askerlık pskljsnede girmiş erkek arkadaşın ustune gitme brz sessz kal bakalım kıyamaz umarımmm ve arar seni

canım eger uzak yerdeyse yol ıznı verıyorlar zaten.10 gun ızın kullancaksa yerıne atıyorum 13 gun oluyor mesela.bızım 3 gun yol ıznımız vardı

Yol izni vermemiş bölük komutanı öyle olsa çok iyi olucaktı ama vermemisler. Yine riske girip aralıkta uçak onaylanırsa gelmeyi düşünüyo da bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…