93/3 asker yolu bekleyenler

Kusura bakma ama ben böyle bir cevabı kabul etmem.ne çok sinirli gibi ne de değil.bence başka birşey var bu işte.bu kadar kolay kestirip atması normal dğil.siz küs mü ayrıldınız? Nerde oturyosun? Bu haftasonu günübirlik gelebilirsen gel.ben karşılarım seni istersen de
söyledm unut dedm anlık sinirle söylenmş şeyler dedm kapatmasn die uzatmaya çalıştm ağlayarak konuştum ama ben unutamam dedi sil ya sil yani beni dedi

3.5 sene oluyo ben 21 yaşındaym o 27

canım uzun süredir de birliktesiniz, sen tanıyosundur sevgilini, daha önce böyle bir ayrılığınız oldu mu?
ayrılmanın lafını hep yapıyorsa bu da geçici bişeydir.
ama eğer ilk kez ve çok ciddi şekilde söylüyorsa "bitsin" diye onun aklına başkası da girmiş olabilir, açıkçası ben işyerindeki kızdan şüphelendim.

Canım ama uçak bileti var yani kasım ayı içinde ağrıdan antalyaya nasıl kalkmıyomş ki :26:

Aralıkta ayyırtmış bitane bu ay izin versele belki gelebilrdi :26: Bu ay bile tuzluyolarmış pisti. Tek kalkış yapıyorlarmış. Aralıkta hiç kaldırmazlar diyo :26: Bölük komutanıda aralık ta gidebilrsin ancak demiş:26:

Haydaaa.azcık yardım etsin şu komutanlarda pffff

küs ayrıldık askere gtmeden 1 gün önce ben hakkımı helal etmiyorum sana dedm bu hafta sonu gelmem imkansız anca bi dahaki hafta sonu gelebilirim sen bursada mı oturuosun canım ?

Thy ye baktım uçuşlar var görünüyo öyle olsa bilet satmazlar ki bilmiyorm yani :26: Bence iyice bi öğrensin canım ya yada sen araştır :26:

küs ayrıldık askere gtmeden 1 gün önce ben hakkımı helal etmiyorum sana dedm bu hafta sonu gelmem imkansız anca bi dahaki hafta sonu gelebilirim sen bursada mı oturuosun canım ?

istanbulda oturuorum ama haftaya izmit e geçicem sınavlarım var ama bu durumdayken onu gidip görsem ne olur ki bişey değişir mi

istanbulda oturuorum ama haftaya izmit e geçicem sınavlarım var ama bu durumdayken onu gidip görsem ne olur ki bişey değişir mi

aramışsın özür dilemişsin.
daha da bişey yapma bence.
bir kadın kıskanıyorsa haklı bir sebebi vardır.
erkekler bunu hissedemiyorlar.

kıskandın diye ayrılması gerçekten ilginç.

bizim ilişkimiz bi dargın bi barışık gidiyodu ama bu kadar ağır ve net şekilde bana git istemiyorum bitti diye ilk kez konuşuo

Thy ye baktım uçuşlar var görünüyo öyle olsa bilet satmazlar ki bilmiyorm yani :26: Bence iyice bi öğrensin canım ya yada sen araştır :26:

Bende arastırdım simdi baktım aralığın 17 sinde bilet var mı diye var görünüyo ama selmn tuzluyolarmıs şuan bile pisti dedi iptal de olabilir kalkmayabilir uçak dedi :26: Uff gene süpriz yapma derdinde mi acaba ya

Canım onun aramasını beklicene senin gitmen daha iyi.en azından elinden geleni yaptım dersin.hem yakınmıssında.terminalde inicen hemen yanı zaten

yaaa hayatım sende keske oyle demeseydın ama baak bısey olmaz bende saygına sey demıstım " askerden ölün gelsin " olur arada oyle seyler merak etme ne bılıyım yanı of .. ama bak bızımde oyle boyle devam edıyo ıste ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…