93/3 asker yolu bekleyenler

O gün içinde iptal olmaz ya en fazla rötar olur oda 1 2 saat kaybı olur.O kadar kişi olck nasıl acıklicaklar iptal oldu gibi bşy olamaz yani ama aralıgın 17 sindede kar yagarsa bilmiyorm o durumları bn ankaradan adanaya ucakla geldigimde hiç öyle bşyle karşılaşmadm :26:

kız o ne biçim beddua
artık ne yapıp seni bu kadar sinirlendirdiyse

oraya kadar gelicem bi de bana kötü bişey söylerse napcam ben sil demedm mi bitti demedi mi derse

bence daha da peşine düşüp bi taraflarını kaldırma.
sen uğraştıkça o da kendini daha haklı görecek.
3 gün sonra aklı başına gelir bana kalırsa.

yarım saat önce benimkinin nöbeti de bitmiş olması lazımdı.
neden hala aramadı ya nedennnnnnn?

geçenlerde bi suçlu varmış, yakalama emri varmış hakkında.
onu almaya bi köye gitmişlerdi.
acaba şimdi de mahkumlardan birinin nakil işlemi falan mı var yine?

Aranmayanlar kervanına hoşgeldin Handecim
Offf offf içimizi kemirdin askeriye
Acaba böyle midir şöyle midir diye düşünmekten ömrümüz gecicek

herkes kendi aleminde bize cwp veren yok öle olsun

Herkes kendi derdinde şuan tam huniliye bagladık morali düzgün olan kimse yok topicte ayyyyyyyyyyyyyyy fenalardaym wallahi aglancak halimize gülüyorm ama geldiler bna ondan yani kusura bakmayın

benımkıde aramadı saat 7 de bıtcektı 7.30da gelse oraya aramadı keyfı bılırrrr bundan sonra canımı kımse ıcın sıkmıcam yeter saclarım dokuluyo vcudumda pütür pütür şeyler çıkmaya başladı herkes kendine yapar valla seninkinin işleri vardır belki benimki arayabiliyodu hep aramadı bundan sonrada ayda 1 falan gidicem hatta yeetr bu kadar gerçekten teribyesizlik yaptığı bana . allahım yukarda hepsini görüyo ama allaha şükü .. canımı yaktığında canını yakar illa ki bi şekilde ..

o bedduayıda beni delirtti ayrılmıştık o zaman bana ağza alınmıcak şeyler söyledi askere gitmesine vardı daha ama hala korkarım ondan o kadar içten istemştim ki onu kim duyduysa onu haykırarak böyle ağlarken istedim herkes söyler hala nasıl içten bi bedduaydı diye

Herkes kendi derdinde şuan tam huniliye bagladık morali düzgün olan kimse yok topicte ayyyyyyyyyyyyyyy fenalardaym wallahi aglancak halimize gülüyorm ama geldiler bna ondan yani kusura bakmayın

Asi genccc noldu cnm ben yazdıgını görmedimm noldu anlat bebegmmm ??

hehe kız ne fenasın valla yaa dertlilerrr takımı

Boşver canım allah goruyor ... Sen anladığım kadarıyla elinden gelenın fazlasını yapıyorsun zaten Allah ıyılıklerının karşılıgını verır aranızda duzelır tamamen en kısa zamanda bu sıkıntılarn geçer umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…