93/3 asker yolu bekleyenler

herkes kendi aleminde bize cwp veren yok öle olsun

yaa sayfalar çok hızlı ilerliyor, kaçırıyorum ben yazılanları.
hayırdır ecrincim bi sıkıntın yok inşallah?

Aranmayanlar kervanına hoşgeldin Handecim
Offf offf içimizi kemirdin askeriye
Acaba böyle midir şöyle midir diye düşünmekten ömrümüz gecicek

Ahhh ahh hoşbulduk da 9 ay daha böyle düşüne düşüne geçmez yaaaa

gelıcek burayada hevesım kalmadı yemın ederım o 1 senemız falan hep yalan dolan oldu yanı ısteklerım .. kalkıyo sankı ben aılesıyle arasına gırıyorum gıbı konusuyo .. ayıp yanı ben evet baya baya elımden gelenı yapıyorum ama karsılıgında saygısızlık dız boyu ..
o yuzden artık yapmıyıcam bıseyler 6 aydır evden bııle cıkartmıyo aılemle bıle cıkartmıyo hıcbısey demedım agzımı acmadım kalkıp bana aılemle gorusmucekmıyım ben 12 gun dıyo kı ben ızmıre olcagından dedım oh 12 gun benımlesın dıye aılesıyle yapsın 12 gun tatılını ne dıyım ...

Çok şükür özlem haricinde benden yana bişi yok sesıde bugn ıyı gelıodu Sen nasılsn cnm şafagını yesinlerrr

ayy ayy darısı başınızaaabnde iiymm bnmkiyyle konuşuyoozzz

Ahhh ahh hoşbulduk da 9 ay daha böyle düşüne düşüne geçmez yaaaa

9 ay böyle geçmez ztn ya baykuş misali düşün düşün nereye kadar ama ordaki şartları bilmiyoruz ki işte kendimizde bşyler üretiyorz :26: Bütün gün yüzüm asık ve kızgın gezmşm hiç haberim yok kardesim diyo sen bugün bomba gibisin diye ama elimde degl ne zaman konusmasak gece sacma sapan rüyalar görüyorm ayyy işkence gibi bu haber alamamak

Ya erkekler bazn ne dedgını ölçüp tartmadan söyluyolar oyle bı batavasızlık olmuş bellki.. ama sen gercekten elınden gelenın kat ve katını yapmışssn gelsn bakalım ıznee yanına gıdecegı ılk ınsan sensin zaten Bakma sen kendnıde yeme boşuna hasrt ozlemdende kaynakanıo bak gelsn herşey cok gzl olacak inş

Aynen ya darısı başımıza olsa bi an önce ama artk gecti yarına inş diyelm ayyy koptu bnm devreler gülesim geliyo durup durrken

sormaa bnmde ölee yaa gülüomm öle delideliiaramadı mı seninkidee:26:
hanimiş bnm hunimm
Off sorma ya bugun 1 safya okudum vermem lazım tüm sınavları pff

yeteerr canım boşveeerrrsal gitsiiinnn

aynıyız resmen ya.
aklım onda olunca böyle kalbim sıkılıyor sanki.
hiçbişey de yapamıyorum.

sormaa bnmde ölee yaa gülüomm öle delideliiaramadı mı seninkidee:26:
hanimiş bnm hunimm

Yok ya dünde aramadı hayrdır inş bakalım yarında aramazsa yataklara düşücem artk offf aklımı başka bşye veremiyorm aramadıgı zaman :26:

mrb kızlar bende eşimi 5inde yolcu ettim askere offf offf valla geçmiyor ya daha 3 gün oldu sanki 3 yıl oldu gibi

aynıyız resmen ya.
aklım onda olunca böyle kalbim sıkılıyor sanki.
hiçbişey de yapamıyorum.

Bende öyleyim şuan işte bide bnmki dünde aramadı bşy olmamıştr inş :26:
Bide bnmkinin sagı solu belli olmaz diyip duruyodu ztn burnumdan ameliyat olsam mı dizide agrıyodu dizimden ameliyat olsam hava değişimi alsam şu acemilik dönemini gecirmş olurum geldigimde diye acaba öyle bşy mi yaptı birden deli :26:

Yok ya dünde aramadı hayrdır inş bakalım yarında aramazsa yataklara düşücem artk offf aklımı başka bşye veremiyorm aramadıgı zaman :26:

mrb kızlar bende eşimi 5inde yolcu ettim askere offf offf valla geçmiyor ya daha 3 gün oldu sanki 3 yıl oldu gibi

yaa arıyamıyordur hemen kotuye yomaa cnmm

Aramıza hoşgeldn nerede eşin asker cnmm

Asker bekleyenler kervanına hoşgeldin ozamn Allah sag saglim kavuşmayı nasip eder inş
Senin 3 gün 3 yıl gibi bnm 86. gün 86 yıl gibi düşün
Nereye gönderdin askerini adın ne yaşın kaç tanıt bakalım kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…