93/3 asker yolu bekleyenler

yaa arıyamıyordur hemen kotuye yomaa cnmm

Kötü düşünesim var bugün niyeyse normalde pozitifimdir bni bilir herkes hatta topigin Polyannası ben memnun oldm
Ama bugün içim sıkılıyo ister istemez :26:

ee haber vermezmıydı cnm arıyamazsm heyecnlnma dıe bence egıtmler vs vs yogn dmkkı :S

Yok ya dünde aramadı hayrdır inş bakalım yarında aramazsa yataklara düşücem artk offf aklımı başka bşye veremiyorm aramadıgı zaman :26:

sen ara canım yaaa :26:arar kendn diyodunn yogunduurr

Sağol be kalcaz kalcaz.)

kalmaakkk yoookkk bugünn aşkımmlaa konuşuncaa motive oldumm deli gibi sırıtıp duruyoommm

Belli belli.)) bu gidişle kalcaz valla olcağı o

okula başlayncaa inş bu buhranıı atcammm üstümdeennnumarım öle oluurrbaşlayalımm bi an önce yaaa

sana haber vermeden ne ameliyatı yaaa saçmalamaaaa

eceeee döverimm seniiii baakk öle kötüü düşünmee yaaa caanımı sıkma bnm baaakk

Ayyyy ne biliyim bi fenalardaym bugün yarın düzelrm ya kursum var ztn neyseki derste aklm dagılıyoda dersi dinliyorm

sen ara canım yaaa :26:arar kendn diyodunn yogunduurr

Arar ztn ama kesin fırsatı olmamıştır bitanecigimin Nese beklemekten baska yapck bşy yok işte napalım

heheh tanıştıgımza memnun olldm

Bende memnun oldm :103:

ee haber vermezmıydı cnm arıyamazsm heyecnlnma dıe bence egıtmler vs vs yogn dmkkı :S

Ya diyo ztn merak etme diye ztn denetleme var diyodu çarşamba günü konustugumzda ama bakalm yarında aramazsa bn aricam ankesörlü teli isticem cagırsnlar

Bidaha ararsa iyice soriyim ben en iyisi :44:

Seen ara arıyamazsa baak aramazsa degl arıyamazsaa Askerın aramamazlıgı dıe bısı yokk ılk sevdgnı arar asker hehe 3 gunde çözdm hemen

wala ii duruyoon canm ben olsam 10 kere aramştmm amaa merak etme egitim şu bu ayagına salmamışlardr anca bide denetleme olunca kafayı yedirtene kadar ugraşıyoolaar 11 12 ye kadar egitimde oluyolar bazen ondann takılmaa fazlaa

Seen ara arıyamazsa baak aramazsa degl arıyamazsaa Askerın aramamazlıgı dıe bısı yokk ılk sevdgnı arar asker hehe 3 gunde çözdm hemen

Biliyorm ya bşy oldugunda ilk bni arıyo ztn sen ne düşünüyosn sence napiyim diye ama kesin fırsatı olmamştır biliyorm da sesini duymayınca rahat edemiyo insan
Sen kaptın bu işi hemen alıştın

helal olsun sanaaa helaalll olsuunnn heehhee bugün noldu bana bölee yaa hunimide geçirdimm kafayaa ohhh naniikkk yapacamm şimdide hey allahmm yaaa

Ya şimdi ararımda başkası cıkarsa konusmak zorunda kalcam Koray rahatsz olur bşy fln derler bnle ilgili belli olmaz kime denk gelecegi sonucta :26:

umarım canım ıns sız boyle seyler yasamadan guzelce gecırırsınızzzz

Ya şimdi ararımda başkası cıkarsa konusmak zorunda kalcam Koray rahatsz olur bşy fln derler bnle ilgili belli olmaz kime denk gelecegi sonucta :26:

Ay ben bikere yanlıs anlamısım selmanı ilk defa aradım selman beyimiz çok kızmıştı biliyosun biraz değişik bir sevgilim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…