- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.461
yaa arıyamıyordur hemen kotuye yomaa cnmm
Bende öyleyim şuan işte bide bnmki dünde aramadı bşy olmamıştr inş :26:
Bide bnmkinin sagı solu belli olmaz diyip duruyodu ztn burnumdan ameliyat olsam mı dizide agrıyodu dizimden ameliyat olsam hava değişimi alsam şu acemilik dönemini gecirmş olurum geldigimde diye acaba öyle bşy mi yaptı birden deli :26:
Yok ya dünde aramadı hayrdır inş bakalım yarında aramazsa yataklara düşücem artk offf aklımı başka bşye veremiyorm aramadıgı zaman :26:
Sağol be kalcaz kalcaz.)
Kötü düşünesim var bugün niyeyse normalde pozitifimdir bni bilir herkes hatta topigin Polyannası ben memnun oldm
Ama bugün içim sıkılıyo ister istemez :26:
sen ara canım yaaa :26:arar kendn diyodunn yogunduurr
kalmaakkk yoookkkbugünn aşkımmlaa konuşuncaa motive oldumm deli gibi sırıtıp duruyoommm
Kötü düşünesim var bugün niyeyse normalde pozitifimdir bni bilir herkes hatta topigin Polyannası ben memnun oldm
Ama bugün içim sıkılıyo ister istemez :26:
Belli belli.)) bu gidişle kalcaz valla olcağı o
Bende öyleyim şuan işte bide bnmki dünde aramadı bşy olmamıştr inş :26:
Bide bnmkinin sagı solu belli olmaz diyip duruyodu ztn burnumdan ameliyat olsam mı dizide agrıyodu dizimden ameliyat olsam hava değişimi alsam şu acemilik dönemini gecirmş olurum geldigimde diye acaba öyle bşy mi yaptı birden deli :26:
mrb kızlar bende eşimi 5inde yolcu ettim askere offf offf valla geçmiyor ya daha 3 gün oldu sanki 3 yıl oldu gibi
eceeee döverimm seniiii baakköle kötüü düşünmee yaaa caanımı sıkma bnm baaakk
sen ara canım yaaa :26:arar kendn diyodunn yogunduurr
heheh tanıştıgımza memnun olldm
ee haber vermezmıydı cnm arıyamazsm heyecnlnma dıe bence egıtmler vs vs yogn dmkkı :S
O gün içinde iptal olmaz ya en fazla rötar olur oda 1 2 saat kaybı olur.O kadar kişi olck nasıl acıklicaklar iptal oldu gibi bşy olamaz yani ama aralıgın 17 sindede kar yagarsa bilmiyorm o durumları bn ankaradan adanaya ucakla geldigimde hiç öyle bşyle karşılaşmadm :26:
of ben yatmaya gidiyorum biraz. uyuyamazsam yine gelirim.....
Ayyyy ne biliyim bi fenalardaym bugün yarın düzelrm ya kursum var ztn neyseki derste aklm dagılıyoda dersi dinliyorm
Ya diyo ztn merak etme diye ztn denetleme var diyodu çarşamba günü konustugumzda ama bakalm yarında aramazsa bn aricam ankesörlü teli isticem cagırsnlar
of ben yatmaya gidiyorum biraz. uyuyamazsam yine gelirim.....
Ayyyy ne biliyim bi fenalardaym bugün yarın düzelrm ya kursum var ztn neyseki derste aklm dagılıyoda dersi dinliyorm
Arar ztn ama kesin fırsatı olmamıştır bitanecigiminNese beklemekten baska yapck bşy yok işte napalım
Bende memnun oldm :103:
Ya diyo ztn merak etme diye ztn denetleme var diyodu çarşamba günü konustugumzda ama bakalm yarında aramazsa bn aricam ankesörlü teli isticem cagırsnlar
Seen ara arıyamazsa baak aramazsa degl arıyamazsaa Askerın aramamazlıgı dıe bısı yokk ılk sevdgnı arar asker hehe 3 gunde çözdm hemen
Seen ara arıyamazsa baak aramazsa degl arıyamazsaa Askerın aramamazlıgı dıe bısı yokk ılk sevdgnı arar asker hehe 3 gunde çözdm hemen
wala ii duruyoon canm ben olsam 10 kere aramştmm amaa merak etme egitim şu bu ayagına salmamışlardr anca bide denetleme olunca kafayı yedirtene kadar ugraşıyoolaar 11 12 ye kadar egitimde oluyolar bazen ondann takılmaa fazlaa
Ya erkekler bazn ne dedgını ölçüp tartmadan söyluyolar oyle bı batavasızlık olmuş bellki.. ama sen gercekten elınden gelenın kat ve katını yapmışssn gelsn bakalım ıznee yanına gıdecegı ılk ınsan sensin zatenBakma sen kendnıde yeme boşuna hasrt ozlemdende kaynakanıo bak gelsn herşey cok gzl olacak inş
Ya şimdi ararımda başkası cıkarsa konusmak zorunda kalcam Koray rahatsz olur bşy fln derler bnle ilgili belli olmaz kime denk gelecegi sonucta :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?