93/3 asker yolu bekleyenler

Biliyorm ya bşy oldugunda ilk bni arıyo ztn sen ne düşünüyosn sence napiyim diye ama kesin fırsatı olmamştır biliyorm da sesini duymayınca rahat edemiyo insan
Sen kaptın bu işi hemen alıştın

helal olsun sanaaa helaalll olsuunnn heehhee bugün noldu bana bölee yaa hunimide geçirdimm kafayaa ohhh naniikkk yapacamm şimdide hey allahmm yaaa

kesnlıkle rahat edıyo ınsan hehe kaptımm kaptımm

teşekkürler kızlar oh oh

kayseri 1.komando tugayı hava indirme
allahtan kısa dönem yoksa orası çok zormuş.
adım deniz 25 yaşındayım 8aylıkta bi oğlum var siz düşünün babamız ne durumda

Ya şimdi ararımda başkası cıkarsa konusmak zorunda kalcam Koray rahatsz olur bşy fln derler bnle ilgili belli olmaz kime denk gelecegi sonucta :26:

orası öle canım denk getrmek ezgiye mahsus ama ne diceklerde hani rahatsz olursa tanıtma kendini askerlerin 1.lafı siz kimsinz nesi oluyosunuz ?uleen sananee nesiyse nesi demiben arkadaşym derdm demezdm sewgilisiym filan die sorduklarnda yada sormazlar direk tm yenge çagıralım derdi bazılarıdaa ama dengesz çok yaa bnmkide derdi ben ararm mecbr kalmadkça arama diee öle birinin yakını aramışta seni aldatıo burda mı ne demişler sakın muhattap olma derdi:26:

kayseri 1.komando tugayı hava indirme
allahtan kısa dönem yoksa orası çok zormuş.
adım deniz 25 yaşındayım 8aylıkta bi oğlum var siz düşünün babamız ne durumda

52 saat oldu isyana bağlıcam yine, yeter artık düzene girsin şu konuşmalar

ayy denizcim 2 kat sıze guc versın allah dahada zordur hem eşin hem snın ıcın ama cnm bız burdayııız tam desteeek Aramıza hoşgeldnz bızlerınde cogunun kısa döneem mrk etme şafaklarrıı attıcaz rahatlıklaa usta bırlıgıdemı orası cnm ?? ahh cnmm aralamaları belli olmuorkı ne yazıkkı ne zmn ne yapcakları komutannların bellı olmuor bılıosn

Ay ben bikere yanlıs anlamısım selmanı ilk defa aradım selman beyimiz çok kızmıştı biliyosun biraz değişik bir sevgilim var

Hatırlıyorm öyle bşy sizin Bnmki kızmaz ama orda bşy derlerde başına iş açarım diye korkarm yani :26:

52 saat oldu isyana bağlıcam yine, yeter artık düzene girsin şu konuşmalar

Ayyy aynı durumdayız canım yaaa 2 gün oldu niye böyle ki düşüne düşüne sıyırcammmmm :26:

aayy bnmkı asla aramamı ıstemez kmse denk gelcgn bellı olmaz elalmn admlrıyla konscn benı katılmı etcn dıe aman dıyım cnm dıkktlı ol hastası cooook

Ya dengesiz cok şimdi ters bşy söylerler sapık mı yok sanki gıcıklıgına der seside ck güzelmş fln diye bnmki delirr ondan aramk istemiyorm :26:

Arar o merak etme şimdi baya sıkıyolardır onları kötü bisi yoktuurr merak etme kuzum :112:

Arar o merak etme şimdi baya sıkıyolardır onları kötü bisi yoktuurr merak etme kuzum :112:

Ya kötü bşy yoktur %99 ztn ama yinede sesini duymayınca insanın içine bi kurt düşüyo ister istemez biliyosnz sizde yani

hoşbulduk cnm ewet usta birliğide kayseri.seninki nerde kısa dönem mi?

Ya kötü bşy yoktur %99 ztn ama yinede sesini duymayınca insanın içine bi kurt düşüyo ister istemez biliyosnz sizde yani

Bilmeeeemmii. De biz alıstık heralde artık aksam msjlaştık biraz sonra aradım bi 15 20 dakika kavga ettik ondada ztn simdide aramadı Pek bi iyiyiz son günlerde biliyosun canım benim 20dakikamızı kavga ederek gerçiriyoruz

Aman ya Selman paşa triplerde yine diyosun
Aralıkta gelrse eger ozamana kadar böyle mi yapcakmş acaba kavga pıtırcıgı
Kendiside huzursuz olmuyo mu böyle yapınca cok merk ediyorm hallet işte niye uzatıyosn dimi aaaaaaaaaaaaa ztn içim sıkkın Selman enişteme sarcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…