- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.481
Biliyorm ya bşy oldugunda ilk bni arıyo ztn sen ne düşünüyosn sence napiyim diye ama kesin fırsatı olmamştır biliyorm da sesini duymayınca rahat edemiyo insan
Sen kaptın bu işi hemen alıştın
helal olsun sanaaa helaalll olsuunnnheehhee bugün noldu bana bölee yaa hunimide geçirdimm kafayaa ohhh naniikkk yapacamm şimdide hey allahmm yaaa
umarım canım ıns sız boyle seyler yasamadan guzelce gecırırsınızzzz
Ya şimdi ararımda başkası cıkarsa konusmak zorunda kalcam Koray rahatsz olur bşy fln derler bnle ilgili belli olmaz kime denk gelecegi sonucta :26:
kayseri 1.komando tugayı hava indirme
allahtan kısa dönem yoksa orası çok zormuş.
adım deniz 25 yaşındayım 8aylıkta bi oğlum var siz düşünün babamız ne durumda
52 saat oldu isyana bağlıcam yine, yeter artık düzene girsin şu konuşmalar
Ay ben bikere yanlıs anlamısım selmanı ilk defa aradım selman beyimiz çok kızmıştı biliyosun biraz değişik bir sevgilim var
52 saat oldu isyana bağlıcam yine, yeter artık düzene girsin şu konuşmalar
kesnlıkle rahat edıyo ınsan hehe kaptımm kaptımm
teşekkürler kızlaroh oh
Canım öyle deme kolay değil kaç aydır asker yarenı ve sevglin asker .. ama lütfen kendını cok uzmee
orası öle canım denk getrmek ezgiye mahsusama ne diceklerde hani rahatsz olursa tanıtma kendini askerlerin 1.lafı siz kimsinz nesi oluyosunuz ?uleen sananee nesiyse nesi demi ben arkadaşym derdm demezdm sewgilisiym filan die sorduklarnda yada sormazlar direk tm yenge çagıralım derdi bazılarıdaa ama dengesz çok yaa bnmkide derdi ben ararm mecbr kalmadkça arama diee öle birinin yakını aramışta seni aldatıo burda mı ne demişler sakın muhattap olma derdi:26:
orası öle canım denk getrmek ezgiye mahsusama ne diceklerde hani rahatsz olursa tanıtma kendini askerlerin 1.lafı siz kimsinz nesi oluyosunuz ?uleen sananee nesiyse nesi demi ben arkadaşym derdm demezdm sewgilisiym filan die sorduklarnda yada sormazlar direk tm yenge çagıralım derdi bazılarıdaa ama dengesz çok yaa bnmkide derdi ben ararm mecbr kalmadkça arama diee öle birinin yakını aramışta seni aldatıo burda mı ne demişler sakın muhattap olma derdi:26:
Hatırlıyorm öyle bşy sizinBnmki kızmaz ama orda bşy derlerde başına iş açarım diye korkarm yani :26:
Ayyy aynı durumdayız canım yaaa 2 gün oldu niye böyle ki düşüne düşüne sıyırcammmmm :26:
Arar o merak etme şimdi baya sıkıyolardır onları kötü bisi yoktuurr merak etme kuzum :112:
adıın neee canımm seninn okuyon mu tahsilinnn neeeohh ohh yandaannn
o ayları bana sor bebegım :):))
aayy bnmkı asla aramamı ıstemez kmse denk gelcgn bellı olmaz elalmn admlrıyla konscn benı katılmı etcn dıeaman dıyım cnm dıkktlı ol hastası cooook
ayy denizcim 2 kat sıze guc versın allah dahada zordur hem eşin hem snın ıcınama cnm bız burdayııız tam desteeek Aramıza hoşgeldnz bızlerınde cogunun kısa döneem mrk etme şafaklarrıı attıcaz rahatlıklaa usta bırlıgıdemı orası cnm ?? ahh cnmm aralamaları belli olmuorkı ne yazıkkı ne zmn ne yapcakları komutannların bellı olmuor bılıosn
Ya kötü bşy yoktur %99 ztn ama yinede sesini duymayınca insanın içine bi kurt düşüyo ister istemez biliyosnz sizde yani
Bilmeeeemmii. De biz alıstık heralde artık aksam msjlaştık biraz sonra aradım bi 15 20 dakika kavga ettik ondada ztn simdide aramadıPek bi iyiyiz son günlerde biliyosun canım benim 20dakikamızı kavga ederek gerçiriyoruz
Adım baharOkul bu sene bitti iş bakıcaam brz kendmı toparlıyım grafk tasarmı bttırdm Senin adın ne cnm napar ne edersn
ezgicim valla cok haklısın cnm allah sabrını verıo demekkı
hoşbulduk cnm ewet usta birliğide kayseri.seninki nerde kısa dönem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?