93/3 asker yolu bekleyenler

Benim içime gelcek gibi doğuyo ya Aksam üstü knusurken işte neden böyle yaptığnı filan anlattı içim gidiverdi üzüldüm keske bende üstüne gitmeseydim diye ama suç bende değildi yinede. Özledim kurtulmak istiyorum burdan filan diyo Sonunda ben gtcem orda yasıcam askerlik bitesiye kadar.
Hayal kurmak bedava

Son düzenleme:
cansııın caaan ee dügün ne zaman dusunuyrsnz cnm daha varmı :)

ccaanııımmm caaannnsiizlerdee ölesinzzz düüğüün şafagıı karanlıkkkk bee caanımmmgelince kendi aramzda yüzüük takcaaz bii bnm okul filan waarr dahaa onaa kalsak hemen işmi ayarlıyımm hemen dio ama yookk bekliceek beyimizz

Çokta bekletme yaa ay askerlık bıtsın şafaaak adını anmak ıstemıyorummm

Ayyy aynı hayalleri bizde kuruyorz hep hatta diyoduk evlensek sen gelip askerlik yaptıgım yerde oturrsn evciye cıkarrsn bni haftasonları fln diyodu ama nerdeeeeeeeeeeeee
Hep bu özlem yüzünden oluyo herşey yaaa gelnce düzelcek herşeyinz inanıyorm bn size

Canım burnumda Ece hiç sorma, millet bir saat konuştuk iki saat konuştuk diyor ben hala daha 2 gündür arayamadı diyorum.
Hep aynı şeyden yakınıyorum biliyorum ama sorun da bir türlü hallolmuyo ne yapayım ki yani
Bu kasımcılar geldi ya o sebepten dolayı ankesörlüler yoğun oluyordur diye düşünüyorum ama zahmet olmazsa bir sıra beklesin de haberini veriversin yani

İnsallah ya isyan etmeye basladık iyice gelmesi çok iyi olucak.Biz düşündük askerlik bitince ağrı'yı haritadan siliyoruz yakınından bile geçmiyoruz.
Zaten hava durumlarında ağrıyı filan söylemiyo ya

Aaaaa sahi ya kasımcılar gitti diye mi arayamıyolar acaba Ama dedigin gibi o yüzdense bi zahmet beklesinlerde arasınlar dimi 15saniyeye bile razıyım yani şu iki günden snra Handeyide kattık bugün aramıza ÇAğla onun eşide aramamış bugün aman ya başımızda kötü bulutlar dolanıyo :26: Yarını iple çekiyorm artk bi an önce arasın diyeee

Hadi ya hiç dikkat etmedim cidden hava durumunu söylemiyo mu
Sil gitsin ztn daha okdr doguda ne işiniz var
Adını bile duyunca alalah türkiyede öyle bi şehir mi varmş dersin

Bak o da günde 2-3 kere arıyor maşallah diyordu, ona iyice fena olmuştur hadi biz idmanlıyız yani senle, 80 saati görmüş insanım ben
Yarın ararlar herhalde diye düşünüyorum hafta sonu sonuçta ama Aytaçım çarşıya çıkacaktı bu hafta sonu, hangi gün olduğu belli değildi işte, konuşabilseydik bugün, ne zaman olduğu belli olurdu. Yarınsa şimdi bir de sabah arar da çıktım ben gir nete diye iki ayağımı bir pabuca sokar benim biliyorum

Hadi ya hiç dikkat etmedim cidden hava durumunu söylemiyo mu
Sil gitsin ztn daha okdr doguda ne işiniz var
Adını bile duyunca alalah türkiyede öyle bi şehir mi varmş dersin

Bak dikkat et bidaha tvde ağrı die bir yer geçmiyo kars erzurum van bu adar
Nerelereee düşmüşsüüzz ilk duyduğumda neresi orası ya demiştim
Zaten az önce mesafeye bakiyim bi dedim 7685 km 3 gün 15 saat yol yazıyodu pskoljim bozuldu blerek mi bozdular siteyi dedim kendi kendime nasıl gelcek 25 saat diye düşünürken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…