- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.501
ecriinnn bende okuyoomm canımm meemnuun olduumm
memnun oldum tatlım şafak dogan gunes dıyıp gidiceksin bızlerden erken arada geel ama olurmu destekkk lazım destekk :13::13::13::13:
gelmemmm mii yaa buranın daimi üyelerinden oldum kendi devrelermden çook burdayımmdüşünn artkkk
Aman ya Selman paşa triplerde yine diyosun
Aralıkta gelrse eger ozamana kadar böyle mi yapcakmş acaba kavga pıtırcıgı
Kendiside huzursuz olmuyo mu böyle yapınca cok merk ediyorm hallet işte niye uzatıyosn dimi aaaaaaaaaaaaa ztn içim sıkkın Selman enişteme sarcam şimdi
cansııın caaanee dügün ne zaman dusunuyrsnz cnm daha varmı :)
ccaanııımmm caaannnsiizlerdee ölesinzzz düüğüün şafagıı karanlıkkkk bee caanımmm gelince kendi aramzda yüzüük takcaaz bii bnm okul filan waarr dahaa onaa kalsak hemen işmi ayarlıyımm hemen dio ama yookk bekliceek beyimizz
Benim içime gelcek gibi doğuyo yaAksam üstü knusurken işte neden böyle yaptığnı filan anlattı içim gidiverdi üzüldüm keske bende üstüne gitmeseydim diye ama suç bende değildi yinede. Özledim kurtulmak istiyorum burdan filan diyo Sonunda ben gtcem orda yasıcam askerlik bitesiye kadar.
Hayal kurmak bedava
Hatırlıyorm öyle bşy sizinBnmki kızmaz ama orda bşy derlerde başına iş açarım diye korkarm yani :26:
Ayyy aynı durumdayız canım yaaa 2 gün oldu niye böyle ki düşüne düşüne sıyırcammmmm :26:
Çokta bekletme yaa ay askerlık bıtsın şafaaak adını anmak ıstemıyorummm
Ayyy aynı hayalleri bizde kuruyorz hep hatta diyoduk evlensek sen gelip askerlik yaptıgım yerde oturrsn evciye cıkarrsn bni haftasonları fln diyodu ama nerdeeeeeeeeeeeee
Hep bu özlem yüzünden oluyo herşey yaaa gelnce düzelcek herşeyinz inanıyorm bn size
yook yaa bnm pek daha ewlenmeye karşıymm benn ondann bnmki saolsn çook ugraştı ikna etmeyee amaaben peek erken yaa daaa küççüğümmm
Canım burnumda Ece hiç sorma, millet bir saat konuştuk iki saat konuştuk diyor ben hala daha 2 gündür arayamadı diyorum.
Hep aynı şeyden yakınıyorum biliyorum ama sorun da bir türlü hallolmuyo ne yapayım ki yani
Bu kasımcılar geldi ya o sebepten dolayı ankesörlüler yoğun oluyordur diye düşünüyorum ama zahmet olmazsa bir sıra beklesin de haberini veriversin yani
İnsallah ya isyan etmeye basladık iyice gelmesi çok iyi olucak.Biz düşündük askerlik bitince ağrı'yı haritadan siliyoruz yakınından bile geçmiyoruz.
Zaten hava durumlarında ağrıyı filan söylemiyo ya
Aaaaa sahi ya kasımcılar gitti diye mi arayamıyolar acabaAma dedigin gibi o yüzdense bi zahmet beklesinlerde arasınlar dimi 15saniyeye bile razıyım yani şu iki günden snra Handeyide kattık bugün aramıza ÇAğla onun eşide aramamış bugün aman ya başımızda kötü bulutlar dolanıyo :26: Yarını iple çekiyorm artk bi an önce arasın diyeee
yaşın kaç cnnm :44:
selam kızlaaarrr
ben geldiiiiimmmm
nasılsınız bakalım bu akşam
21 canımmayy allahmm sana geliorumm bnmkine diyoomm bugün sewgi pıtırcıgıı oldm diee farkndaymda nazar degmesn die seslenmedm değişik bi hall war ama hadi hayırlısı diyoo okul bitsee onun işine gelcekk bayaa
Hadi ya hiç dikkat etmedim cidden hava durumunu söylemiyo mu
Sil gitsin ztn daha okdr doguda ne işiniz var
Adını bile duyunca alalah türkiyede öyle bi şehir mi varmş dersin
selam kızlaaarrr
ben geldiiiiimmmm
nasılsınız bakalım bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?