- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.521
hoşgeldinn cok sukur ya seeeeeeen
Bak o da günde 2-3 kere arıyor maşallah diyordu, ona iyice fena olmuştur hadi biz idmanlıyız yani senle, 80 saati görmüş insanım ben
Yarın ararlar herhalde diye düşünüyorum hafta sonu sonuçta ama Aytaçım çarşıya çıkacaktı bu hafta sonu, hangi gün olduğu belli değildi işte, konuşabilseydik bugün, ne zaman olduğu belli olurdu. Yarınsa şimdi bir de sabah arar da çıktım ben gir nete diye iki ayağımı bir pabuca sokar benim biliyorum
Hemde ne idaman yani bnde sanırım 85 saat flndı rekorum
Aynen ya bnmkininde çarşısı vardı iptal fln olmazsa son dakka ama ne gün fln filan hiç detay bilmiyorm cıkarsa süpriz olcak bnada sabh süsleniyim bari kursa giderken ki eve geldigimde bni iyi görsn
Büyük ihtimal uykudan uyandırır beni sabah arayınca hiç süslenemem valla ceza olsun ona, hortlak gibi görsün beni, sıra beklemeye mi üşeniyor beyefendi nedir
aynı yaşımız canımmm
Kimse serap ın sevgilisini geçemez üşengeclikte bnce1 hafta aramıyomş cocuk düşünsene öyle oldugunu yine şükretmek lazm
52 saat oldu isyana bağlıcam yine, yeter artık düzene girsin şu konuşmalar
Döverdim ki dayak yerdi benden kesin
Döverdim ki dayak yerdi benden kesin
O konusmalardan bende isyandayim.gunde 1kere nobete gtmeden ariyoo.hirsizlik olms o yzdn komutan telefona kiziyomus.telefonu 93/2ler gtsede cikarsa diye bekliyorzz
hoşşgeldnnn canımmmçookk iyiimmm ben kendii adımaaa
O konusmalardan bende isyandayim.gunde 1kere nobete gtmeden ariyoo.hirsizlik olms o yzdn komutan telefona kiziyomus.telefonu 93/2ler gtsede cikarsa diye bekliyorzz
Dayanılmaz tabi canım nasıl dayanılsın, bir sonunun olduğunu bilmek dayanma gücü veriyor
Herkese iyi akşamlaaar sabah 8 buçuktan beri bir tempodur gidiyo ama artık peees ayakta durcak halim kalmadı yahuuu eve simdi geldim ve attım kendimi yatağaa
Ne var ne yok kızlarr keyifleriniz iyi mi
hoşbulduk cnmvalla iyi olmana çok sevindim
brz dha beklyn tbııı işini oturursun askerın sende okulnu bttr fln anca ya haklısın
Bu sıkıntıyla uyursan tebrik edicem seni
İyi geceler Handecim
kayseri 1.komando tugayı hava indirme
allahtan kısa dönem yoksa orası çok zormuş.
adım deniz 25 yaşındayım 8aylıkta bi oğlum var siz düşünün babamız ne durumda
52 saat oldu isyana bağlıcam yine, yeter artık düzene girsin şu konuşmalar
Aaaaa sahi ya kasımcılar gitti diye mi arayamıyolar acabaAma dedigin gibi o yüzdense bi zahmet beklesinlerde arasınlar dimi 15saniyeye bile razıyım yani şu iki günden snra Handeyide kattık bugün aramıza ÇAğla onun eşide aramamış bugün aman ya başımızda kötü bulutlar dolanıyo :26: Yarını iple çekiyorm artk bi an önce arasın diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?