93/3 asker yolu bekleyenler

Hemde ne idaman yani bnde sanırım 85 saat flndı rekorum
Aynen ya bnmkininde çarşısı vardı iptal fln olmazsa son dakka ama ne gün fln filan hiç detay bilmiyorm cıkarsa süpriz olcak bnada sabh süsleniyim bari kursa giderken ki eve geldigimde bni iyi görsn

Büyük ihtimal uykudan uyandırır beni sabah arayınca hiç süslenemem valla ceza olsun ona, hortlak gibi görsün beni, sıra beklemeye mi üşeniyor beyefendi nedir

Büyük ihtimal uykudan uyandırır beni sabah arayınca hiç süslenemem valla ceza olsun ona, hortlak gibi görsün beni, sıra beklemeye mi üşeniyor beyefendi nedir

Kimse serap ın sevgilisini geçemez üşengeclikte bnce 1 hafta aramıyomş cocuk düşünsene öyle oldugunu yine şükretmek lazm

Döverdim ki dayak yerdi benden kesin

Bn döverim desemde korkmuyo ki walla bogarm seni diyorm yine korkmuyo diyo sen dövsen bna sevme gibi geliyo bogsanda sarılıyomşsn gibi olur o kücük ellerinle diyo ondan bnmkine etki etmez o tehtitler

O konusmalardan bende isyandayim.gunde 1kere nobete gtmeden ariyoo.hirsizlik olms o yzdn komutan telefona kiziyomus.telefonu 93/2ler gtsede cikarsa diye bekliyorzz

Yine seninki 1 kez arıyomş bizimkiler 2 gündür aramıyolar canımcım :26:

Dayanılmaz tabi canım nasıl dayanılsın, bir sonunun olduğunu bilmek dayanma gücü veriyor

gömleğini verdi bana gitmedn poşettten çıkarmdm onu kokusu gitmesin diye sdce ağznı açp koklyrum sbh akşma. ama kokladm an kokusu burnma değdiği an öyle büyük bi sancı veriyoki aramadı hala yaa .yarın arasa keşke hiç bu kdr uzun süre haber almdgm olmamstı ki hep byle mi olcak

Herkese iyi akşamlaaar sabah 8 buçuktan beri bir tempodur gidiyo ama artık peees ayakta durcak halim kalmadı yahuuu eve simdi geldim ve attım kendimi yatağaa
Ne var ne yok kızlarr keyifleriniz iyi mi

Bu sıkıntıyla uyursan tebrik edicem seni
İyi geceler Handecim

Gençler uyuyamadım tabiki

kayseri 1.komando tugayı hava indirme
allahtan kısa dönem yoksa orası çok zormuş.
adım deniz 25 yaşındayım 8aylıkta bi oğlum var siz düşünün babamız ne durumda

Allah yardımcın olsun deniz.
ben de hande, 2 senelik evliyim (çocuğumuz yok)
yaşım 23. ama eşim uzun dönem yapıyor.
Allahtan hem iş hem okul derken zaman biraz geçiyor.
Bebeğinle oyalanıyorsundur sen de..

52 saat oldu isyana bağlıcam yine, yeter artık düzene girsin şu konuşmalar

Bu ne yaaa? Yediler bizi ustaya gidince çok iyiydi, çok güzeldi hani be??

Ben de geldim kervana
günde 5 posta arayan adam 1 kere aramadı ya

1 bucuk saattır telefonda konustum askımla bı geldım sayfalar sayfalar ne cok yazmıssınız yaw .) benım gıtcegım tarıhte kıbrıs'ta denetleme varmıs kesın cıkarmıcaklar uff ne bahsızım ben ya şaka gıbı.tam da tarıhınımı bulmuslar cok guzel konustuk mutlu mutlu ama buna cok sınırım bozuldu.ınsallah aramayanlarda sabah ılk ıs sevdıklerını ararlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…