93/3 asker yolu bekleyenler

Herkese iyi akşamlaaar sabah 8 buçuktan beri bir tempodur gidiyo ama artık peees ayakta durcak halim kalmadı yahuuu eve simdi geldim ve attım kendimi yatağaa
Ne var ne yok kızlarr keyifleriniz iyi mi

Hoşgeldinnnn
Az önce senden bahsetmştim iyi insan lafın üstüneymş
Üşengeçlik lafı gecince aklıma seninki geliyo niyeyse

Bn döverim desemde korkmuyo ki walla bogarm seni diyorm yine korkmuyo diyo sen dövsen bna sevme gibi geliyo bogsanda sarılıyomşsn gibi olur o kücük ellerinle diyo ondan bnmkine etki etmez o tehtitler

Bana da aynı şeyi diyor ufacık bir şeysin nasıl dövcen, dövsene allah aşkına yaa çok tatlı olursun öyle minnak minnak diyor
Şebelek yaa arasın artık, hem özledim hem merak ettim

kızım siz nasıl dayandınız ya aramamasına aytaçın korayın falan?
cidden gerim gerim gerildim.
80 saat falan ne demek?!

ya ben inanmıyorum insanın 5 dk sı olmaz mı haber vermek için?

yaaaa
başka tarihte gitme şansın yok mu?

saaoll canımmm sen nasılsnnn bugünn bebegimmlee pek bi hoş konuştuuk sevgi pıtırcıgıı oldummm icee32:

yaa öle bakalımmm sizz pekiii ??ne kadardr birliktesnzzz?

oooh maşallah maşallah nazar değmesin inşallah bende öyle valla uzun uzun konuşunca hoş sohbet edince sevgi pıtırcıı mutlu mutlu dolaşıyorum ortalıkta

Yine seninki 1 kez arıyomş bizimkiler 2 gündür aramıyolar canımcım :26:

ankarda askerimm

Biz iki gündür onu da bulamıyoruz be canım, günde bir sefer falan demeyin şükredin

Herkese iyi akşamlaaar sabah 8 buçuktan beri bir tempodur gidiyo ama artık peees ayakta durcak halim kalmadı yahuuu eve simdi geldim ve attım kendimi yatağaa
Ne var ne yok kızlarr keyifleriniz iyi mi

saaoll canımmm sen nasılsnnn bugünn bebegimmlee pek bi hoş konuştuuk sevgi pıtırcıgıı oldummm icee32:

yaa öle bakalımmm sizz pekiii ??ne kadardr birliktesnzzz?

Tatlımm tez vakıtte sızınkılerde arasın yaaa ınsssssssss Nasıl ankarada ıyımıymıs askern uzulme ltfeeen desemde boş blıorm Yaa banada tshrtnu verıcektıı unuttukk seros hoşgeldn askerlerımızın sesını duyduk ıyıyız darısı arıyamanlarn basınaa Bizde 2 sene olacakk inşallah cnmm

İyi yapmışsın bak onu akıl etmekle. Benim gitti gideli son gün üstünde olan tişörtü yastığımın altında duruyor, 85 gündür sabah kalk kokla, akşam yatarken kokla, özel günlerde sarıl yat o tişörte derken ufaktan gidiyor gibi kokusu ama hala duruyor, yanına gidebilirsem valla yanıma alıcam 3-5 saatte olsa giydiricem koku yenilensin diye :26:
Canım ben sana ne desem havada kalır o konuda, bak usta askeriz sözde biz 5 gün sonra 3 aylık askeriz ama iki gündür ses seda yok, bizde bekliyoruz ustalığın güzel yanlarını görmeyi ama daha yok yani :2:

Fena yediler hem de Hande sorma, ya da çölde kutup ayısı hesabı, biz bahtsız bedeviyiz

Hoşgeldinnnn
Az önce senden bahsetmştim iyi insan lafın üstüneymş
Üşengeçlik lafı gecince aklıma seninki geliyo niyeyse

Hoşbulduk canıımm
Ne dedin kız okumadım geçmişii

Hahaha aynen üşengeç sevgilim olsun ben öyle de seviyorummmm

Siz napıyonuz bakalım nasılsınııızz

Gençler uyuyamadım tabiki

Bu ne yaaa? Yediler bizi ustaya gidince çok iyiydi, çok güzeldi hani be??

Ben de geldim kervana
günde 5 posta arayan adam 1 kere aramadı ya

Ayyyy güldüm baya gece gece yaaa
Sinirlerim bozuldu wallahi ne ustalıkmş hiç bi güzelligini göremedik daha peh

cnm ya siz ustlga gectginz halde böyleyse bnmki 75 gün acemlkte napcak :18:

ayy sewndim konuşmanaa ama o kötü olmuş yaa başka zaman gtseenn kuzummm:26:

80 saat falan ne demek?!

Ne 5 dk sı Handecan '' ben iyiyim merak etme içtimalar çok yoğun şimdide geç kalıyorum, kapatıyorum hayatım, öpüyorum çok seni seviyorum merak etme '' tam tamına soluksuzca bu konuşmayı yaptığını hatırlıyorum 20 sn bişey eder herhalde

sgl cnm baklm bgn aramdı bni yen töreni tarhni bi ögrensm bölüğünü fln dha hç bsey blmyrm bi 75 günü dün syledi kapttı hmn

28 yada 30gun snra falan oluyo yemin toreni.zamanla ogrenicek orda hemen ogrenemeyebilir.islemler vrdr bgn kalabaliksa kolay arayamaz.zamanla oturcak duzen yerine merak etme.biraz sabir sadece.

Yine seninki 1 kez arıyomş bizimkiler 2 gündür aramıyolar canımcım :26:

Usta brligine gttignden beri 1kere aramadi daha.karti btmis diye.ben aradim hemen nobet yerini bagladilar konustum.cok sukur hic aramamzligi olmuyo oyle.insallah olmazda.o zmn bn haber sitelerine saldiriyorm direk cnku

Bana da aynı şeyi diyor ufacık bir şeysin nasıl dövcen, dövsene allah aşkına yaa çok tatlı olursun öyle minnak minnak diyor
Şebelek yaa arasın artık, hem özledim hem merak ettim

Aynen yaaaa bi an önce uyuyabilsem sabh olsada arasa keşke özledim kiiii hep böyle sacmalamaların ondan yani poffff

80 saat falan ne demek?!

Dayanmk zorunda kalıyosn ki elden bşy gelmiyo :26:
Ya demekki nasıl canlarını cıkarıyolarda arayamıyolar bnce öyledir yoksa coktaaaan ararlardı diye düşünüyorm ama yarın hesabını sorarım ararsa tabi

Hoşbulduk canıımm
Ne dedin kız okumadım geçmişii

Hahaha aynen üşengeç sevgilim olsun ben öyle de seviyorummmm

Siz napıyonuz bakalım nasılsınııızz

Takılıyorm ya ztn sen sevdikten snra bize ztn laf düşmez canımcım
Bizde bekliyoruz telefonumuzun çalmasını 2 gündür haber yok pofff :26: Onun dışında aile şöförlügü işine başladım Ayak işlerini yapıyorm getr götr

allah tamamına erdirsnnn canımmm

oooh maşallah maşallah nazar değmesin inşallah bende öyle valla uzun uzun konuşunca hoş sohbet edince sevgi pıtırcıı mutlu mutlu dolaşıyorum ortalıkta

ne güzeelll canımmm sewndimm yaa herkesinki aramamış bugün onlarada üzüldüm amaa:26:umarım ararlaarr yaa nasılmış askerinn:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…