- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.541
Herkese iyi akşamlaaar sabah 8 buçuktan beri bir tempodur gidiyo ama artık peees ayakta durcak halim kalmadı yahuuu eve simdi geldim ve attım kendimi yatağaa
Ne var ne yok kızlarr keyifleriniz iyi mi
Bn döverim desemde korkmuyo ki walla bogarm seni diyorm yine korkmuyo diyo sen dövsen bna sevme gibi geliyo bogsanda sarılıyomşsn gibi olur o kücük ellerinle diyo ondan bnmkine etki etmez o tehtitler
1 bucuk saattır telefonda konustum askımlabı geldım sayfalar sayfalar ne cok yazmıssınız yaw .) benım gıtcegım tarıhte kıbrıs'ta denetleme varmıs kesın cıkarmıcaklar uff ne bahsızım ben ya şaka gıbı.tam da tarıhınımı bulmuslar cok guzel konustuk mutlu mutlu ama buna cok sınırım bozuldu.ınsallah aramayanlarda sabah ılk ıs sevdıklerını ararlar
saaoll canımmm sen nasılsnnnbugünn bebegimmlee pek bi hoş konuştuuk sevgi pıtırcıgıı oldummm icee32:
yaa öle bakalımmm sizz pekiii ??ne kadardr birliktesnzzz?
Yine seninki 1 kez arıyomş bizimkiler 2 gündür aramıyolar canımcım :26:
ankarda askerimm
Biz iki gündür onu da bulamıyoruz be canım, günde bir sefer falan demeyin şükredin
gömleğini verdi bana gitmedn poşettten çıkarmdm onu kokusu gitmesin diye sdce ağznı açp koklyrum sbh akşma. ama kokladm an kokusu burnma değdiği an öyle büyük bi sancı veriyoki aramadı hala yaa .yarın arasa keşke hiç bu kdr uzun süre haber almdgm olmamstı ki hep byle mi olcak
Herkese iyi akşamlaaar sabah 8 buçuktan beri bir tempodur gidiyo ama artık peees ayakta durcak halim kalmadı yahuuu eve simdi geldim ve attım kendimi yatağaa
Ne var ne yok kızlarr keyifleriniz iyi mi
saaoll canımmm sen nasılsnnnbugünn bebegimmlee pek bi hoş konuştuuk sevgi pıtırcıgıı oldummm icee32:
yaa öle bakalımmm sizz pekiii ??ne kadardr birliktesnzzz?
gömleğini verdi bana gitmedn poşettten çıkarmdm onu kokusu gitmesin diye sdce ağznı açp koklyrum sbh akşma. ama kokladm an kokusu burnma değdiği an öyle büyük bi sancı veriyoki aramadı hala yaa .yarın arasa keşke hiç bu kdr uzun süre haber almdgm olmamstı ki hep byle mi olcak
Gençler uyuyamadım tabiki
Allah yardımcın olsun deniz.
ben de hande, 2 senelik evliyim (çocuğumuz yok)
yaşım 23. ama eşim uzun dönem yapıyor.
Allahtan hem iş hem okul derken zaman biraz geçiyor.
Bebeğinle oyalanıyorsundur sen de..
Bu ne yaaa? Yediler bizi ustaya gidince çok iyiydi, çok güzeldi hani be??
Ben de geldim kervana
günde 5 posta arayan adam 1 kere aramadı ya
Hoşgeldinnnn
Az önce senden bahsetmştim iyi insan lafın üstüneymş
Üşengeçlik lafı gecince aklıma seninki geliyo niyeyse
Gençler uyuyamadım tabiki
Bu ne yaaa? Yediler bizi ustaya gidince çok iyiydi, çok güzeldi hani be??
Ben de geldim kervana
günde 5 posta arayan adam 1 kere aramadı ya
İyi yapmışsın bak onu akıl etmekle. Benim gitti gideli son gün üstünde olan tişörtü yastığımın altında duruyor, 85 gündür sabah kalk kokla, akşam yatarken kokla, özel günlerde sarıl yat o tişörte derken ufaktan gidiyor gibi kokusu ama hala duruyor, yanına gidebilirsem valla yanıma alıcam 3-5 saatte olsa giydiricem koku yenilensin diye :26:
Canım ben sana ne desem havada kalır o konuda, bak usta askeriz sözde biz 5 gün sonra 3 aylık askeriz ama iki gündür ses seda yok, bizde bekliyoruz ustalığın güzel yanlarını görmeyi ama daha yok yani :2:
1 bucuk saattır telefonda konustum askımlabı geldım sayfalar sayfalar ne cok yazmıssınız yaw .) benım gıtcegım tarıhte kıbrıs'ta denetleme varmıs kesın cıkarmıcaklar uff ne bahsızım ben ya şaka gıbı.tam da tarıhınımı bulmuslar cok guzel konustuk mutlu mutlu ama buna cok sınırım bozuldu.ınsallah aramayanlarda sabah ılk ıs sevdıklerını ararlar
kızım siz nasıl dayandınız ya aramamasına aytaçın korayın falan?
cidden gerim gerim gerildim.
80 saat falan ne demek?!
ya ben inanmıyorum insanın 5 dk sı olmaz mı haber vermek için?
sgl cnm baklm bgn aramdı bni yen töreni tarhni bi ögrensm bölüğünü fln dha hç bsey blmyrm bi 75 günü dün syledi kapttı hmn
cnm ya siz ustlga gectginz halde böyleyse bnmki 75 gün acemlkte napcak :18:
Yine seninki 1 kez arıyomş bizimkiler 2 gündür aramıyolar canımcım :26:
yaaaa
başka tarihte gitme şansın yok mu?
Bana da aynı şeyi diyor ufacık bir şeysin nasıl dövcen, dövsene allah aşkına yaa çok tatlı olursun öyle minnak minnak diyor
Şebelek yaa arasın artık, hem özledim hem merak ettim
kızım siz nasıl dayandınız ya aramamasına aytaçın korayın falan?
cidden gerim gerim gerildim.
80 saat falan ne demek?!
ya ben inanmıyorum insanın 5 dk sı olmaz mı haber vermek için?
Hoşbulduk canıımm
Ne dedin kız okumadım geçmişii
Hahaha aynen üşengeç sevgilim olsun ben öyle de seviyorummmm
Siz napıyonuz bakalım nasılsınııızz
allah tamamına erdirsnnn canımmmTatlımm tez vakıtte sızınkılerde arasın yaaa ınsssssssssNasıl ankarada ıyımıymıs askern uzulme ltfeeen desemde boş blıorm Yaa banada tshrtnu verıcektıı unuttukk seros hoşgeldn askerlerımızın sesını duyduk ıyıyız darısı arıyamanlarn basınaa Bizde 2 sene olacakk inşallah cnmm
oooh maşallah maşallah nazar değmesin inşallah bende öyle valla uzun uzun konuşunca hoş sohbet edince sevgi pıtırcıı mutlu mutlu dolaşıyorum ortalıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?