93/3 asker yolu bekleyenler

dün ilk günydü işte cnm blmyrmki asl koğşa geccez sen üzlme iyiym dedi ama dha konsmdm şuan nsl bilmyrm yanii

ayıp ettiler valla bizimkiler.
aradığında iyi bi ayar çekeyim de bi daha böyle yapmasın.
bittin sen bitanecik sevgilim

acemilikte sadece 1 kere aramamıştı. onda da ankesörde hatlar kesikmiş.
burada da mı öyle bişey oldu acaba.... :44:

dün sordum raşite,
ben de komutan da aynı anda emir verdik diyelim önce hangimizinkini yaparsın dedim.
KOMUTAN dedi ya. Öl dese ölürüm bile, burada işler böyle dedi.
İnsan "sevgilim tabiki sen" der gönlümü yapar di mi?
ama yoooook bizimki illa dürüst olucak!

dün ilk günydü işte cnm blmyrmki asl koğşa geccez sen üzlme iyiym dedi ama dha konsmdm şuan nsl bilmyrm yanii

ilk giitigi gunun ertesı bende öyleydmm içim içimi yıyorduuu Ama çok şukur alışıyolar bı seklde arkadaşş grupları varmış o zaman dha ıı oluyolar

28 yada 30gun snra falan oluyo yemin toreni.zamanla ogrenicek orda hemen ogrenemeyebilir.islemler vrdr bgn kalabaliksa kolay arayamaz.zamanla oturcak duzen yerine merak etme.biraz sabir sadece.

vlla bu askerlk bana sabretmyi öğretçek sanrm çünkü çok sabrsz biriymdr normlde

Askerlikk psikoljsnee askern baya gırmıs yaa hehehe

allah tamamına erdirsnnn canımmm

ne güzeelll canımmm sewndimm yaa herkesinki aramamış bugün onlarada üzüldüm amaa:26:umarım ararlaarr yaa nasılmış askerinn:?

okurken farkettim bende üzüldüm gerçekten benimki bir gün aramasa kafayı yerdim sanırım hemen kim varsa arıcaı onları arar yada askeriyeyi arardım ben inş bir an önce ararlar :26: valla çok şükür iimiş kötü birşey de çıkmamış içim rahatladı valla senin askerde iyidir inş

Biliyorum tatlım takıldığınııı
işi vardır yoğundur illaki bir şey olmuştur ki arayamamıştır

Gülme komşuna gelir başına

Aman aman bnm gibi olmasınnn tam 6 gün sesini duymadım yahuuu ne kötüüü ilk kez böle olmuştu bi daha olmaz inşş

Ama böyle aramamaya takılmayın sakın insan illaki sesini duymak istiyo ama kendini üzsende ağlasan da elden birşey gelmiyo sonuçta anasının evinde değiller yani oluyo böyle şeyler sabır deyip bekliycezz..:26:

ilk giitigi gunun ertesı bende öyleydmm içim içimi yıyorduuu Ama çok şukur alışıyolar bı seklde arkadaşş grupları varmış o zaman dha ıı oluyolar

hmm bnde dün onu sordm cnm arkdslrn nsl dye herks sessz bnm gibi ne arkdsı yaa dedi :)

Diyorum ya hayatım ne desem havada kalır benim, yerine göre mi değişiyor durum şansınıza bahtınıza göre mi ben bile çözemedim daha yani bir de sözde üst devreyiz artık biz, ne devreymiş be pehhh

yaaaa
başka tarihte gitme şansın yok mu?

kızlaar hepinizin ki aramadına göree demekki sıkı bi denetm war heryerde ondandr yarın ararlar merak etmeyinn canlarımm yaa kıyamamm sizeee :26:üzmeynn tatlı canlarınızııı

Çarşısı yarınsa bir de biz görüntülü görüşürüz ağzına ederim herhalde şuanki hırçınlığım sabaha kalırsa, tabi Manisa'ya gidişim olayına benzerse mesele zor, biliyorsun topikten gelen gazla aslan gibi gidip kendisini görünce kedi gibi dönmüştüm buraya
Kadın ruhundan hiç anlamıyor bu erkekler hele ki askerde

Aynen ya başıma geldi
İnş dahada uzamaz ama uzarsada yapck hiç bşy yok son çare ankesörlüyü arayıp bna Korayı bulun uleeeennn dicem yani

memnun oldum hande.hepimizin allah yardımcısı olsun.bişeylerle uğraşmak iyi geliyor böyle zamanlarda.yoksa zaman geçermi?
senin eşin nerde yapıyo

doğru diyorsun valla hiç anlamıyolar askerlik fena etkiliyo

şüküürr sewndimmbebemm yaa ben dedim ya çıkmaz bişi takma die ama nede olsa takıo insan biliyoommbnmmkide ii şükür canımm yaa beni kızdrmakla meşgul kendileriiibnmki herzaman için benden başkasını aramadıgı için tek askeriyeyi arardm ben ararsa beni yoksa başka aramz ailesi 2 haftadfr daha yeni aramışlar yuh artk dioomm başka bişi demiyoomm

oo bızmkı dunde arkadaşlar dıordu hehe snrm ıyı ınsanlarla karşılaşmış coook sukur allahıma cok dua etm hadı yaa aman ıyı ınsanlar olsnda varsın sessız olsunlar hehe

bnde çok ettm cnm ya iyi insnlrla karşlştr dye ama dün dha ilk gnleri ya ondn sessizlerdr herks brblerne alşmya baslynca açılrla inş yaa

Aynen ya başıma geldi
İnş dahada uzamaz ama uzarsada yapck hiç bşy yok son çare ankesörlüyü arayıp bna Korayı bulun uleeeennn dicem yani

Ben 3,5 aydrı ankesörlüyü sadece 2 defa aradım
O canın sıkılınca ara diyo ama pek aramamı istemiyo saçma sapan insanlarla muhattap olmamı istemiyo..Uzun süre aramadığımda ara merak edince diyo ama aramıyom yine de bekliyorum kendiside diyo armadıysam bi sebebi vardır diye..
Uzamazinş canımcımm yarın hemen arar

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 09. KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... asi_genc ... 54 : SAKARYA'YA SELAM YOLA DEVAM

... qizem7 ... 54 : SAKARYA'YA SELAM YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... mystery1643 ... 82

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 153

... ezgisaygin ... 175

... yuppisi ... 178

... Snt55 ... 198

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 252

... zeytinagaci ... 261

... KUBB88 ... 275

... hnf25 ... 276

... Kanaryam35 ... 277

... blss ... 278

... KorEc ... 278

... nira87 ... 278

... mystery123 ... 279

... yunay ... 279

... ARAZIM ... 281

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... tuqbaCadi ... 359

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…