- 14 Ağustos 2013
- 3.264
- 916
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.561
Tatlımm tez vakıtte sızınkılerde arasın yaaa ınsssssssssNasıl ankarada ıyımıymıs askern uzulme ltfeeen desemde boş blıorm Yaa banada tshrtnu verıcektıı unuttukk seros hoşgeldn askerlerımızın sesını duyduk ıyıyız darısı arıyamanlarn basınaa Bizde 2 sene olacakk inşallah cnmm
Ne 5 dk sı Handecan '' ben iyiyim merak etme içtimalar çok yoğun şimdide geç kalıyorum, kapatıyorum hayatım, öpüyorum çok seni seviyorum merak etme '' tam tamına soluksuzca bu konuşmayı yaptığını hatırlıyorum 20 sn bişey eder herhalde
dün ilk günydü işte cnm blmyrmki asl koğşa geccez sen üzlme iyiym dedi ama dha konsmdm şuan nsl bilmyrm yanii
28 yada 30gun snra falan oluyo yemin toreni.zamanla ogrenicek orda hemen ogrenemeyebilir.islemler vrdr bgn kalabaliksa kolay arayamaz.zamanla oturcak duzen yerine merak etme.biraz sabir sadece.
ayıp ettiler valla bizimkiler.
aradığında iyi bi ayar çekeyim de bi daha böyle yapmasın.
bittin sen bitanecik sevgilim
acemilikte sadece 1 kere aramamıştı. onda da ankesörde hatlar kesikmiş.
burada da mı öyle bişey oldu acaba.... :44:
dün sordum raşite,
ben de komutan da aynı anda emir verdik diyelim önce hangimizinkini yaparsın dedim.
KOMUTAN dedi ya. Öl dese ölürüm bile, burada işler böyle dedi.
İnsan "sevgilim tabiki sen" der gönlümü yapar di mi?
ama yoooook bizimki illa dürüst olucak!
allah tamamına erdirsnnn canımmm
ne güzeelll canımmm sewndimm yaaherkesinki aramamış bugün onlarada üzüldüm amaa:26:umarım ararlaarr yaa nasılmış askerinn:?
Aynen yaaaa bi an önce uyuyabilsem sabh olsada arasa keşke özledim kiiii hep böyle sacmalamaların ondan yani poffff
Dayanmk zorunda kalıyosn ki elden bşy gelmiyo :26:
Ya demekki nasıl canlarını cıkarıyolarda arayamıyolar bnce öyledir yoksa coktaaaan ararlardı diye düşünüyorm ama yarın hesabını sorarım ararsa tabi
Takılıyorm ya ztn sen sevdikten snra bize ztn laf düşmez canımcım
Bizde bekliyoruz telefonumuzun çalmasını 2 gündür haber yok pofff :26: Onun dışında aile şöförlügü işine başladımAyak işlerini yapıyorm getr götr
ilk giitigi gunun ertesı bende öyleydmm içim içimi yıyorduuuAma çok şukur alışıyolar bı seklde arkadaşş grupları varmış o zaman dha ıı oluyolar
dün ilk günydü işte cnm blmyrmki asl koğşa geccez sen üzlme iyiym dedi ama dha konsmdm şuan nsl bilmyrm yanii
Aynen yaaaa bi an önce uyuyabilsem sabh olsada arasa keşke özledim kiiii hep böyle sacmalamaların ondan yani poffff
Dayanmk zorunda kalıyosn ki elden bşy gelmiyo :26:
Ya demekki nasıl canlarını cıkarıyolarda arayamıyolar bnce öyledir yoksa coktaaaan ararlardı diye düşünüyorm ama yarın hesabını sorarım ararsa tabi
Takılıyorm ya ztn sen sevdikten snra bize ztn laf düşmez canımcım
Bizde bekliyoruz telefonumuzun çalmasını 2 gündür haber yok pofff :26: Onun dışında aile şöförlügü işine başladımAyak işlerini yapıyorm getr götr
Diyorum ya hayatım ne desem havada kalır benim, yerine göre mi değişiyor durum şansınıza bahtınıza göre mi ben bile çözemedim daha yani bir de sözde üst devreyiz artık biz, ne devreymiş be pehhh
yaaaa
başka tarihte gitme şansın yok mu?
ayıp ettiler valla bizimkiler.
aradığında iyi bi ayar çekeyim de bi daha böyle yapmasın.
bittin sen bitanecik sevgilim
acemilikte sadece 1 kere aramamıştı. onda da ankesörde hatlar kesikmiş.
burada da mı öyle bişey oldu acaba.... :44:
dün sordum raşite,
ben de komutan da aynı anda emir verdik diyelim önce hangimizinkini yaparsın dedim.
KOMUTAN dedi ya. Öl dese ölürüm bile, burada işler böyle dedi.
İnsan "sevgilim tabiki sen" der gönlümü yapar di mi?
ama yoooook bizimki illa dürüst olucak!
hmm bnde dün onu sordm cnm arkdslrn nsl dye herks sessz bnm gibi ne arkdsı yaa dedi :)
Biliyorum tatlım takıldığınııı
işi vardır yoğundur illaki bir şey olmuştur ki arayamamıştır
Gülme komşuna gelir başına
Aman aman bnm gibi olmasınnn tam 6 gün sesini duymadım yahuuu ne kötüüü ilk kez böle olmuştu bi daha olmaz inşş
Ama böyle aramamaya takılmayın sakın insan illaki sesini duymak istiyo ama kendini üzsende ağlasan da elden birşey gelmiyo sonuçta anasının evinde değiller yani oluyo böyle şeyler sabır deyip bekliycezz..:26:
Gençler uyuyamadım tabiki
Allah yardımcın olsun deniz.
ben de hande, 2 senelik evliyim (çocuğumuz yok)
yaşım 23. ama eşim uzun dönem yapıyor.
Allahtan hem iş hem okul derken zaman biraz geçiyor.
Bebeğinle oyalanıyorsundur sen de..
Bu ne yaaa? Yediler bizi ustaya gidince çok iyiydi, çok güzeldi hani be??
Ben de geldim kervana
günde 5 posta arayan adam 1 kere aramadı ya
Çarşısı yarınsa bir de biz görüntülü görüşürüz ağzına ederim herhalde şuanki hırçınlığım sabaha kalırsa, tabi Manisa'ya gidişim olayına benzerse mesele zor, biliyorsun topikten gelen gazla aslan gibi gidip kendisini görünce kedi gibi dönmüştüm buraya
Kadın ruhundan hiç anlamıyor bu erkekler hele ki askerde
okurken farkettim bende üzüldüm gerçekten benimki bir gün aramasa kafayı yerdim sanırım hemen kim varsa arıcaı onları arar yada askeriyeyi arardım ben inş bir an önce ararlar :26: valla çok şükür iimiş kötü birşey de çıkmamış içim rahatladı vallasenin askerde iyidir inş
oo bızmkı dunde arkadaşlar dıordu hehe snrm ıyı ınsanlarla karşılaşmış coook sukur allahıma cok dua etm hadı yaa aman ıyı ınsanlar olsnda varsın sessız olsunlar hehe
Aynen ya başıma geldi
İnş dahada uzamaz ama uzarsada yapck hiç bşy yok son çare ankesörlüyü arayıp bna Korayı bulun uleeeennn dicem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?