93/3 asker yolu bekleyenler

bizimki iki günde bir falan arıyo ailesini valla demiştin ama işte insan takıyo endişeleniyo ister istemez
aman ii olsun sevgisini seni kızdırarak gösterenlerden galiba

Ya yok ya kızamıyorm bn ona ztn ama hesap sorcam tabikide noldu diye sende öyle olursun kesin bide görüntülü görüşürsenz tamam ztn olay bitmştir Sen yine kediye hatta kuşa baglarsn gibime geliyo

bizide ekleyin buraya yaaaaaa ehe

plakalara son 1 gün yuppiiii

Ya yok ya kızamıyorm bn ona ztn ama hesap sorcam tabikide noldu diye sende öyle olursun kesin bide görüntülü görüşürsenz tamam ztn olay bitmştir Sen yine kediye hatta kuşa baglarsn gibime geliyo

Görür görmez ağlıcam gibime geliyo nedense, biliyorsunuz ki bu ustalık bizim 15 gün görüşmeme rekorumuzu kırdı maalesef

en sonda olmak çoook kötü bi duyguuu

memnun oldum hande.hepimizin allah yardımcısı olsun.bişeylerle uğraşmak iyi geliyor böyle zamanlarda.yoksa zaman geçermi?
senin eşin nerde yapıyo

denizli de,
jandarma olarak yapıyor.
aşçı seçilmiş bir de. (mesleği falan değil aslında aşçılık)

evli ve asker yolu bekliyor olmak çok zorrrrrrr...
eşin neden bebekten önce gitmedi?

herkesin sevdiceklerine hayırlı tezkereler.umarım zaman su gibi akıp geçer.sizlerin yazdıklarını okuyorumda iyice bir telaş alıyor beni.ya benide aramazsa ben neler düşünürüm acaba ne komplo teorileri ürettirim kim bilir kendimce çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk zor ya çoooooooooooooooookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…