- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.601
Görür görmez ağlıcam gibime geliyo nedense, biliyorsunuz ki bu ustalık bizim 15 gün görüşmeme rekorumuzu kırdı maalesef
heyoooooooooooooooooooooooo
Aklımdan geçen oydu ama söylemiyim dedim sen söyledin aglarım diyeBnada öyle geliyo sen aglarsn ama tut kendini kapatınca aglicaksanda agla bna göre cünkü kardesi demş ya seni aglarken görnce o daha cok üzülüyomş o gelsin aklına canımcım :26:
Sana noldu böyle bi enerji patlaması mı yaşıyosn
oh ne güzl canm yaa :) öyle olsnlrda Allah muhabbetlerni arttrsn vlla :)
Sizin devrelerden yok ki canım tabloya eklenmek isteyen onları da ekleyeyim sen de yalnız kalma ama talep gelmedi henüz
Aklımdan geçen oydu ama söylemiyim dedim sen söyledin aglarım diyeBnada öyle geliyo sen aglarsn ama tut kendini kapatınca aglicaksanda agla bna göre cünkü kardesi demş ya seni aglarken görnce o daha cok üzülüyomş o gelsin aklına canımcım :26:
Sana noldu böyle bi enerji patlaması mı yaşıyosn
sende yarın kızdırırsın rahatlarsın
bencedee canımm konuştn mu seenn ?
herkesin sevdiceklerine hayırlı tezkereler.umarım zaman su gibi akıp geçer.sizlerin yazdıklarını okuyorumda iyice bir telaş alıyor beni.ya benide aramazsa ben neler düşünürüm acaba ne komplo teorileri ürettirim kim bilir kendimce çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk zor ya çoooooooooooooooookkkkk
Sizin devrelerden yok ki canım tabloya eklenmek isteyen onları da ekleyeyim sen de yalnız kalma ama talep gelmedi henüz
Bennn istiyorum eklenirmiyim kiii :)
yoo şimdi konuşuoz kızdırırım da nese artk aldı yaa tüm enerjimi bide tutmuş sana küsüm diyoo utanmadaann
Bennn istiyorum eklenirmiyim kiii :)
Yarın bilerek ağlayasım var yalnız, görsün de aramamazlık etmesin bir yolunu bulsun diye
Nihahahaha kahkahaları atabilirim şuanda
Sanırımm evet kahve içtim uykum gitti tamamen birde bi kanalda ağrıyı tanıtıyodu onu izledim de hosuma gitmedi kızlar filan
kızlar bugün topik en zengin günlerini yaşıyoo herkes burdaa ne güzell
amaa ben kaçarr yarın okula gidicemm erkendenn ilk defa erken kalkcam uzunn zamandr o yüzdeenn
sizlere ii gecelr inş yarın hepinizin sewdiği arar musmutlu olrsunuzz
ŞAFAAK 54ASKERİMM ÜSTÜNÜ ÖRTT
Tabi ki de, notumu aldım yarınki atımda sende Huni Cumhuriyetinin bir üyesi olacaksın
sabah uyuyordumm annemi aramis annem oglum o da sana ulaşmaya çalışıyor deyince yataktan nsl firladim bilmiyorm :)) konuştumama bni arayamiyor hattimda problem varsonra abisinin sozlusnu ariyor kizda beni aryor konferans yapıyoruz kiz koyuyo cebe telefonu bzde konusuyoruz allah razi olsn elticigiimden :)sbh ogle aksam aradii bnde yeni hat aldim bakalim sabah arar heralde :)
eklnrsn tabi 2 kişi oldk baak :)
allah muhabbetlerini arttırsın başka türlü zaman geçmez orda
Tamam canlar, yarınki atımda eklenmek isteyen herkesi eklerim tablocuğumuza, yeter ki bir bende bende falan yazın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?