93/3 asker yolu bekleyenler

Görür görmez ağlıcam gibime geliyo nedense, biliyorsunuz ki bu ustalık bizim 15 gün görüşmeme rekorumuzu kırdı maalesef

Aklımdan geçen oydu ama söylemiyim dedim sen söyledin aglarım diye Bnada öyle geliyo sen aglarsn ama tut kendini kapatınca aglicaksanda agla bna göre cünkü kardesi demş ya seni aglarken görnce o daha cok üzülüyomş o gelsin aklına canımcım :26:

heyoooooooooooooooooooooooo

Sana noldu böyle bi enerji patlaması mı yaşıyosn

Sanırımm evet kahve içtim uykum gitti tamamen birde bi kanalda ağrıyı tanıtıyodu onu izledim de hosuma gitmedi kızlar filan

Yarın bilerek ağlayasım var yalnız, görsün de aramamazlık etmesin bir yolunu bulsun diye
Nihahahaha kahkahaları atabilirim şuanda

bencedee canımm konuştn mu seenn ?

Sabah uyuyordumm annemi aramis annem oglum o da sana ulaşmaya çalışıyor deyince yataktan nsl firladim bilmiyorm :)) konuştumama bni arayamiyor hattimda problem var sonra abisinin sozlusnu ariyor kizda beni aryor konferans yapıyoruz kiz koyuyo cebe telefonu bzde konusuyoruz allah razi olsn elticigiimden :)sbh ogle aksam aradii bnde yeni hat aldim bakalim sabah arar heralde :)

aklına hemen kötü şeyler getirme cnm arar arar inş valla öyle çok zor inş tez zamanda konuşurlar

Eşim Erzincan merkezde...
Sülüsü 4 Kasım
1aylık oğlumuz var
Eşim bugün gelinecek yer değil askerlik falan dedi telefonda yüreğimi yaktı...
Nasıl geçecek bu 6 ay, bir fikri olan var mı

kızlar bugün topik en zengin günlerini yaşıyoo herkes burdaa ne güzell

amaa ben kaçarr yarın okula gidicemm erkendenn ilk defa erken kalkcam uzunn zamandr o yüzdeenn
sizlere ii gecelr inş yarın hepinizin sewdiği arar musmutlu olrsunuzz

ŞAFAAK 54ASKERİMM ÜSTÜNÜ ÖRTT

Yarın bilerek ağlayasım var yalnız, görsün de aramamazlık etmesin bir yolunu bulsun diye
Nihahahaha kahkahaları atabilirim şuanda

Ayyyy cok fenasın ama iyi fikir aslında dimi yaaa bnmde hep gülesim geliyo bnde mi aglasam napsam bugün arasaydı aglicaktm ztn zor tutuyodm kendimi ama yarın nasıl olurum bilinmez

Sanırımm evet kahve içtim uykum gitti tamamen birde bi kanalda ağrıyı tanıtıyodu onu izledim de hosuma gitmedi kızlar filan

Ayyy ilahi dikkat ettigi şeye bak ama insan ister istemez öyle şeylere dikkat ediyo Bnmkide diyo birlige cok yakın unv var ztn birlikteki askerler hep ordan ayarlıyolarmş kızları diyo töbeeeeeeeee Yaralı bilgiler öğrenmiyoda gidiyo nasıl şeyler öğreniyo bnmkide

Son düzenleme:

amiin cnm :) bndende herkese iyi geceler bnde yatıcam baya yorldm bugn :)
ASKERİMM dayan bak herkesinki azalıyo bizmkide azalr beee

gözünn aydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…