93/3 asker yolu bekleyenler

Eşim Erzincan merkezde...
Sülüsü 4 Kasım
1aylık oğlumuz var
Eşim bugün gelinecek yer değil askerlik falan dedi telefonda yüreğimi yaktı...
Nasıl geçecek bu 6 ay, bir fikri olan var mı

Hosgeldin canım aramıza..
Öylede böylede geçiyor merak etme hem kısa dönemmiş ne güzel. İlk baslarda benimkide öyle diyordu ama alısmak zorunda olduğunun farkına varınca öyle konusmamaya basladı
Allah kavuştursun tatlım..

Sülüsü 4 Kasım
1aylık oğlumuz var

evliler çoğaldı :)
1 aylık bebekciği bırakıp gitmek nasıl da zor olmuştur eşin için.
valla 6 ay bence geçer. zor geçer ama geçer bi şekilde.
biz 15 ay saymaya başlamıştık burada, çok şükür ki 12 ye düştü bayram ettik burada.
düşünsene senin eşin döndüğünde daha bizimkilerin 3 ay daha askerliği kalmış olacak.

Online olanlara bi bakın yahu bu ne doluluk masallah nazar degmesin

ii geceler o zmn sana cnm

Ahahaha örter örter.)) benimkide hasta örtsün.p okulamı gitcen aöf için ?? İyi geceler canım benimm

Çocuk gibi bende bugün dudağım büzük büzük dolaştım tüm gün, arasa bende açardım çeşmeleri ya dur bakalım görünce böğrünmezsem iyidir :18:

Yalniz birakmadim senii :)) sulus tarihi ne zmndi seninkinin canim

4 kasım sevk tarihi cnm ama burdan kızlrdn ögrndğim bilglere göre askryde o gün 364 dye başlyms yani bizmkiler seneye 3 kasmda teskere alıcklrms o yzdn teskre tarhne 3 kasm yazdm senn 1 fzla görnyo oyzden

Sülüsü 4 Kasım
1aylık oğlumuz var

zamanla alışıyorsun cnm bende ilk zamanlar öyle diyordum gerçi benimki acemi zamanlarında ankaradaydı şimdi istanbulda ama yine de yeri daha ii olsada senin askerine göre ilk zamanlar bana da zor geldi ama şimdi az da olsa alıştım şimdi 3 ay nasıl geçmiş diyorum geçti mi o kadar diyorum

İkisini bir tutcan dövcen bunların valla banada bi ara bizim askeriyenn karşısına taşınıyomuş ünvrste diyip duruyodu pislik Düşün bide benim gibi tripcana tabi bende dağın basında üninin e işi var deyince bidaha bana öyle şeyler demedi pskoljisi bozuldu heralde dağın bası deyince

Çocuk gibi bende bugün dudağım büzük büzük dolaştım tüm gün, arasa bende açardım çeşmeleri ya dur bakalım görünce böğrünmezsem iyidir :18:

Aglamazsan iyi ama senden aglamama ışıgı göremiyorm Ben rahatta olsam bnde aglarım hrhlde ama annem sürekli etrafımda dolanıyo aglarsam azarlar bni kesin ondan aglayamıyormda aman ya hiç bi yerden rahat yok bna

Aglamazsan iyi ama senden aglamama ışıgı göremiyorm Ben rahatta olsam bnde aglarım hrhlde ama annem sürekli etrafımda dolanıyo aglarsam azarlar bni kesin ondan aglayamıyormda aman ya hiç bi yerden rahat yok bna

Çok sulu gözüm ben Ecetoş öyle böyle değil, nasıl aslan burcuyum anlayamadım ki yahuu
Valla benim nerede olacağım bile belli değil, dünyalar sorunlusu bir internetim var, sabahları da daha bir kıl kendileri, büyük ihtimal kendime başka bir yer bulmam gerekecek :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…