- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.621
Eşim Erzincan merkezde...
Sülüsü 4 Kasım
1aylık oğlumuz var
Eşim bugün gelinecek yer değil askerlik falan dedi telefonda yüreğimi yaktı...
Nasıl geçecek bu 6 ay, bir fikri olan var mı
Sülüsü 4 Kasım
1aylık oğlumuz var
kızlar bugün topik en zengin günlerini yaşıyoo herkes burdaa ne güzell
amaa ben kaçarr yarın okula gidicemm erkendenn ilk defa erken kalkcam uzunn zamandr o yüzdeenn
sizlere ii gecelr inş yarın hepinizin sewdiği arar musmutlu olrsunuzz
ŞAFAAK 54ASKERİMM ÜSTÜNÜ ÖRTT
kızlar bugün topik en zengin günlerini yaşıyoo herkes burdaa ne güzell
amaa ben kaçarr yarın okula gidicemm erkendenn ilk defa erken kalkcam uzunn zamandr o yüzdeenn
sizlere ii gecelr inş yarın hepinizin sewdiği arar musmutlu olrsunuzz
ŞAFAAK 54ASKERİMM ÜSTÜNÜ ÖRTT
Ayyyy cok fenasın ama iyi fikir aslında dimi yaaa bnmde hep gülesim geliyo bnde mi aglasam napsam bugün arasaydı aglicaktm ztn zor tutuyodm kendimi ama yarın nasıl olurum bilinmez
Ayyy ilahi dikkat ettigi şeye bak ama insan ister istemez öyle şeylere dikkat ediyoBnmkide diyo birlige cok yakın unv var ztn birlikteki askerler hep ordan ayarlıyolarmş kızları diyo töbeeeeeeeee Yaralı bilgiler öğrenmiyoda gidiyo nasıl şeyler öğreniyo bnmkide
Tesekkur ederim :)) benim safak 360 olduuu
Yalniz birakmadim senii :)) sulus tarihi ne zmndi seninkinin canim
Sülüsü 4 Kasım
1aylık oğlumuz var
Ayyyy cok fenasın ama iyi fikir aslında dimi yaaa bnmde hep gülesim geliyo bnde mi aglasam napsam bugün arasaydı aglicaktm ztn zor tutuyodm kendimi ama yarın nasıl olurum bilinmez
Ayyy ilahi dikkat ettigi şeye bak ama insan ister istemez öyle şeylere dikkat ediyoBnmkide diyo birlige cok yakın unv var ztn birlikteki askerler hep ordan ayarlıyolarmş kızları diyo töbeeeeeeeee Yaralı bilgiler öğrenmiyoda gidiyo nasıl şeyler öğreniyo bnmkide
4 kasım sevk tarihi cnm ama burdan kızlrdn ögrndğim bilglere göre askryde o gün 364 dye başlyms yani bizmkiler seneye 3 kasmda teskere alıcklrms o yzdn teskre tarhne 3 kasm yazdm senn 1 fzla görnyo oyzden
Çocuk gibi bende bugün dudağım büzük büzük dolaştım tüm gün, arasa bende açardım çeşmeleri ya dur bakalım görünce böğrünmezsem iyidir :18:
örtemez sabaha kadar uyanık çünküüahahaha örter örter.)) benimkide hasta örtsün.p okulamı gitcen aöf için ?? Iyi geceler canım benimm
ii geceler o zmn sana cnm
Aa olemi oluyor bana hic söylemedi o da şafağı oyle biliyor yani 360 diye..
kızlaaarrr yetişemiyorum hızınızaaa
örtemez sabaha kadar uyanık çünküüewt canım bakıcm bi naslmış ii gecelerrr
ii gecelerrr canımmm
Aglamazsan iyi ama senden aglamama ışıgı göremiyormBen rahatta olsam bnde aglarım hrhlde ama annem sürekli etrafımda dolanıyo aglarsam azarlar bni kesin ondan aglayamıyormda aman ya hiç bi yerden rahat yok bna
Bu topik böyle giderse senesine gelmeden 5-6 bini görür
askerni özleyn arayn aramayan buraya koşuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?