93/3 asker yolu bekleyenler

Ayyyyh bn yatmaya çalışyim artk sabh erken kalkcam kursum var pofff
Uyuyabilene aşk olsn tabikide yine kabus dolu bi gece bni bekler
Herkese iyi geceler diliyorm ve özellikle sevdigiyle konusamayanlar için yarın bol konusmalı bi gün diliyorum

ewet evliler çoğalıyor

Daha demn 00.00 olmuşş yorumları okumaktan dıkkt etmemısm 00.01 de aa şafak atmış dedm hemen yazdımmm ıyıkı varsnz kızlar yaaa

bende beyazı izlemeye çalışıyorum bi yandan ama okurken beyazı izleyemiyorum valla aynen zaman nasıl geçiyo anlamadım ii ki varsınız kızlaarrr

Canımm benii eklersiin şafak bölümne dedm gördn mu
93/4 'ler olarak aranıza gümbür gümbürr geldikk sanırımmm

Aldım notumu canım yarınki atımda adını bulabilirsin panoda
Bu arada kısa dönemsin gördüğüm kadarıyla siz 93/4 değil 353. dönem devreleri oluyorsunuz

herkesin böyle bi alana ihtiyacı varmış kızlar :)
banada çok iii geldi burası.
oğluşu uyuttum sizleri takip ediyorum
hiçde uykum gelmiyor
sabah zor kalcam anlaşılan

hoşgeldiiinnn bende 352. kısa dönem olarak burdayım

Sefalar getirdinz ne kadar cokluk okdr güzel muhabbet oluyo ztn

bende beyazı izlemeye çalışıyorum bi yandan ama okurken beyazı izleyemiyorum valla aynen zaman nasıl geçiyo anlamadım ii ki varsınız kızlaarrr

Şu topiğin adı 2-3-4 yarenlerii olsa iyii olucakmıss

Hoşbuldukkk canımm biizm 353 olması gerekıo dıe hatrlıorm yanılıoda olabilirm evet sohbet kalablıklaa olunca akıp gdıoo yetişemıorz bazn :26:ama olsun haha bencede 2 3 4 yarenlerı olsaydı daha miss olurdu

Bi ara herkes tekrar tanışsın bence.
ben isimleri karıştırdım, kim neredeydi, hangi dönemdi şalterler attı bende
valla iş yerinden kovacaklar beni gece gündüz buralardayım
yaa saat kaç olmuş, ben artık gidiyorum bu defa gerçekten.

hepinizi öperim

Hosbulduk canım, inşallah en kısa zamanda alışır
amşn Allah hepimizi sevdiğimize kavuştursun, tüm askerleri korusun
son bir öpüşü vardı oğlumuzu, hepimizi ağlattı eşim...
son kez uyuttu ve beşiğine koydu gitti ağlayarak...
sen geldiğnde de oğlumuz uyuyor olacak ve öperek uyandıracaksın dedim
Zor canım gerçekten, uzun dönem daha da zor tabi Allah yardımcımız olsun aaaah ah
bizimki Erzincan'da, çok uzakta... Yemin törenine gitmek istiyorum soğuk önüm U düşüneyim, uzak onu mu düşüneyim, eşimi boynu bükük mü bırakayım gitmeyerek ..... Ne yapacağımı şaşırdım

gerçekten harika bir topik burası.çok hızlı akıyo okurken zaman nasıl geçiyo anlamıyo insan.iyiki açmışsınız bu topiği
Bence de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…