93/3 asker yolu bekleyenler

ekinci 179 bir aylık bebeğin vardı galiba
nasıl bebiş iiidir umarım sağlığı.benimde 8 aylık bi oğlum var böyleyken asker yolu beklemek dahada zor ama birlikte bu zorluğun üstesinden gelmeye çalışcaz burda

bence eğer imkanın varsa uzak olsa da soğuk olsada git çünkü bekliyolar

Yarın akşamm geldee heo bırlıkte toplaşıpp bi tanışmaa yaparızzz canımm yenıdenn dogru dıosnn iyi geceler

Yaa eğer çok uzaksa gitme bence.
ben balıkesirdeyim. eşim acemilikte hataya gitti.
ben gitmedim yemin törenine.
birazcık üzülmüş olabilir ama 2 gün için oraya gitmeme daha çok üzülürdü.
sizin bir de bebek var, o soğukta yollara çıkmayın.

Canim bişey soracaktım benin safagim 160 mi 159 mu sülüs tarihi 4 kasim .. kafam karıştı burdaki arkadasib 159muş onunkide 4 Kasım nasil oluyor

2013 Kasımda gidip de şafağı öyle yüzlerde olanlar kısa dönem askerler canım, sen bizdensin uzun dönem yarenisin.
Sanırım 360 mı 359 mu yazacaktın en başta, yoksa uzun kısa ayrımını bilirsin.
Şöyle ki askeriyenin ilk şartı sülüs tarihin hangi günse o gün askeriyeye teslim olduğun kabul edilir, teslim olduğun gün de askerlikten sayılır yani şafaktan düşülür. Bu durumda 4 Kasım sevk tarihiniz ise 3 Kasım'da sevdiceğin ( tüm izinlerini kullanırsa ) tezkeresini alır. Geleceği tarihi 3 Kasım yaz yani sen

Kizlarrr birsey sorucam 93/3olarak bu askerlik 12ay kesin yararlaniyolar dmi.yararlanamama gbi bi durum yk yani.bgn bi arkadasim kafami karistirdi da .vallahi yararlanamazsa aglarimm

Yarın akşamm geldee heo bırlıkte toplaşıpp bi tanışmaa yaparızzz canımm yenıdenn dogru dıosnn iyi geceler

bende aynı siz gibi düşünüyorum bi ara tam olarak tanışalım arkadaşlar.
neyse bende yatayım artık saati baya ettik iii geceler herkese.rüyalarınızda askerlerinizi görmeniz dileğiyle..yarın grş

bu 93/1,2,3,4 söylemleri uzun dönem askerler için, kısa dönemlerde 352,353 gibi söylemler mevcut

uzun dönemler 93/4 diye adlandırılıyor.
kısalar da 355. dönem gibi

ben de ilk başta karıştırmıştım

daha dur, mehtap ne demek, torun ne demek, "şafak atarsa" ne demek bunları öğrenceksiniz.

aa bilmıyordumm o zaman 353 bizizz hehehehe koptum yaa bilmıyordum ı oldu ogrendıgım saol cnmm mehtapp ızınee gelmee zamanlarıı demek mehtap kaç 02 mesela torunn altındakı devreye denlıo snrm şafak atarsada mesela gelecek gunun şafagı mesela bnm şafak atarsa 162 olacagımm nasılımm kızlar 4. gunde

Evet canım, bebiş iyi çok şükür, daha 40ımız bile çıkmadı :) Allah'a şükür bir sıkıntımız yok
eşim bugün telefonda yarım ağız sorabildi Barlasım nasıl diye o kadar özlemiş ki sesi titredi oğlumuzun adını söylerken
iyi ki var bu topik, dediğin gibi hep birlikte atlatırız bu günleri de inşallah
senin de oğluş var canım, zor gerçekten insanın eşi olmadan çocuk büyütmesi
ben kayınvalidemlerleyim şu an, sen nasıl tek misin canım?
Haklısın, hiç kıyamam onu boynu bükük bırakmaya
o zaman Bursa'dan İstanbul'a orada Erzincan'a uçuşla, oradan da direk otele :) hiç çıkmam otelden, kayınvalidemler törene gider biz oğlumla bekleriz otelde kocicimi :) törende 1,5 aylık çocuk cıngar'ı basarsa ne yaparız yoksa :)

Son düzenleme:
canım en once bız yararlanabılıyorsak sız hayli hyli.o sey mı olur ya.ocaktan ıtıbaren kım 12 ayını doldurduysa tezkere alıyor
Kizlarrr birsey sorucam 93/3olarak bu askerlik 12ay kesin yararlaniyolar dmi.yararlanamama gbi bi durum yk yani.bgn bi arkadasim kafami karistirdi da .vallahi yararlanamazsa aglarimm

canım bursadamı oturuyorsun? yemın torenı okdar kalabalık ve gurultulu oluyorkı kımse cocugun sesıne takmaz ınan .)

kızlar benımkıde 6 kasımda teslm oldu silus 4 kaasım 1 gun yol ıznı 163 değilmı yanlış olmasn :))))))) ızınde kullanmıycaz ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…