- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.661
Şu topiğin adı 2-3-4 yarenlerii olsa iyii olucakmıss
Bizim topik iyidir ya, candır baldır
Sağol cnm ehe93/4 değilmiyizz nasıl olur aa
Hosbulduk canım, inşallah en kısa zamanda alışır
amşn Allah hepimizi sevdiğimize kavuştursun, tüm askerleri korusun
son bir öpüşü vardı oğlumuzu, hepimizi ağlattı eşim...
son kez uyuttu ve beşiğine koydu gitti ağlayarak...
sen geldiğnde de oğlumuz uyuyor olacak ve öperek uyandıracaksın dedim
Zor canım gerçekten, uzun dönem daha da zor tabi Allah yardımcımız olsun aaaah ah
bizimki Erzincan'da, çok uzakta... Yemin törenine gitmek istiyorum soğuk önüm U düşüneyim, uzak onu mu düşüneyim, eşimi boynu bükük mü bırakayım gitmeyerek ..... Ne yapacağımı şaşırdım
Bence de :)
Canim bişey soracaktım benin safagim 160 mi 159 mu sülüs tarihi 4 kasim .. kafam karıştı burdaki arkadasib 159muş onunkide 4 Kasım nasil oluyor
Sağol cnm ehe93/4 değilmiyizz nasıl olur aa
bu 93/1,2,3,4 söylemleri uzun dönem askerler için, kısa dönemlerde 352,353 gibi söylemler mevcut
Bi ara herkes tekrar tanışsın bence.
ben isimleri karıştırdım, kim neredeydi, hangi dönemdi şalterler attı bende
valla iş yerinden kovacaklar beni gece gündüz buralardayım
yaa saat kaç olmuş, ben artık gidiyorum bu defa gerçekten.
hepinizi öperim
bizimki Erzincan'da, çok uzakta... Yemin törenine gitmek istiyorum soğuk önüm U düşüneyim, uzak onu mu düşüneyim, eşimi boynu bükük mü bırakayım gitmeyerek ..... Ne yapacağımı şaşırdım
Canim bişey soracaktım benin safagim 160 mi 159 mu sülüs tarihi 4 kasim .. kafam karıştı burdaki arkadasib 159muş onunkide 4 Kasım nasil oluyor
yol izni kaç gün bide uzun dönemdi dimi ben hemen hesaplayım sana
bence eğer imkanın varsa uzak olsa da soğuk olsada git çünkü bekliyolar
Yarın akşamm geldee heo bırlıkte toplaşıpp bi tanışmaa yaparızzz canımm yenıdenn dogru dıosnniyi geceler
bu 93/1,2,3,4 söylemleri uzun dönem askerler için, kısa dönemlerde 352,353 gibi söylemler mevcut
uzun dönemler 93/4 diye adlandırılıyor.
kısalar da 355. dönem gibi
ben de ilk başta karıştırmıştım
daha dur, mehtap ne demek, torun ne demek, "şafak atarsa" ne demek bunları öğrenceksiniz.
Evet canım, bebiş iyi çok şükür, daha 40ımız bile çıkmadı :) Allah'a şükür bir sıkıntımız yokekinci 179 bir aylık bebeğin vardı galiba
nasıl bebiş iiidir umarım sağlığı.benimde 8 aylık bi oğlum var böyleyken asker yolu beklemek dahada zor ama birlikte bu zorluğun üstesinden gelmeye çalışcaz burda
Haklısın, hiç kıyamam onu boynu bükük bırakmayabence eğer imkanın varsa uzak olsa da soğuk olsada git çünkü bekliyolar
Kizlarrr birsey sorucam 93/3olarak bu askerlik 12ay kesin yararlaniyolar dmi.yararlanamama gbi bi durum yk yani.bgn bi arkadasim kafami karistirdi da .vallahi yararlanamazsa aglarimm
Evet canım, bebiş iyi çok şükür, daha 40ımız bile çıkmadı :) Allah'a şükür bir sıkıntımız yok
eşim bugün telefonda yarım ağız sorabildi Barlasım nasıl diye o kadar özlemiş ki sesi titredi oğlumuzun adını söylerken
iyi ki var bu topik, dediğin gibi hep birlikte atlatırız bu günleri de inşallah
senin de oğluş var canım, zor gerçekten insanın eşi olmadan çocuk büyütmesi
ben kayınvalidemlerleyim şu an, sen nasıl tek misin canım?
Haklısın, hiç kıyamam onu boynu bükük bırakmaya
o zaman Bursa'dan İstanbul'a orada Erzincan'a uçuşla, oradan da direk otele :) hiç çıkmam otelden, kayınvalidemler törene gider biz oğlumda bekleriz otelde kocicimi :) törende 1,5 aylık çocuk Çongar'ı basarsa ne yaparız yoksa :)
bende aynı siz gibi düşünüyorum bi ara tam olarak tanışalım arkadaşlar.
neyse bende yatayım artık saati baya ettik iii geceler herkese.rüyalarınızda askerlerinizi görmeniz dileğiyle..yarın grş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?