93/3 asker yolu bekleyenler

canimmm aksamm bekliyorruz tekrardn tanismaa yapcaz unutmaa guzlcene calis kolay gelsimn :*

benide eklermisin tatlım...
Vizeler için bol şanslar ne kadar çalışırsan çalış insanın şansa ihtiyacı oluyor bu sınavlarda.

tutuklama yetkisi mi varmış
ona anca komutanın yetkisi olur diye düşünüyorum canım bnce yanlış biliyor eşin ama sakin ol bu kdr panik ypma arar yani

evet gecmıyor :S sağol canım bıtsın artık hayırlısıyla

kızlar aksam 8 den sonra herks gelır heralde.ozaman ekleşmek isteyenlerle ekleşiriz .) bende ders calıscam bıraz opuyorum sizii

saol canm inşallah herkese nasip olsun sağsalim seninde azcık kalmış son günler geçmek bilmiyo

ben geldiiimmm herkese selam nasılsınız bakalım bugün kızlaar
yazmadan bir kaç yorumu okudum gerçekten çok üzüldüm askeri rahatsız olan hasta olan bütün
herkese çooook geçmişler olsun inş tez zamanda iyileşirler :26:

saygın hala aramadı carsıyada cıkmadı bugun aramıyo ya of bende aramıcam ınat ettım zaten bıtcek bızım ılıskımız artık hıssedıyorum

Kızlarr Akşamm yenıden tanışma faslna ok erken başlamayın :2: Akşam yetişmeye çalışcaam erkenden kaybolmayınnn öpüyorum hepınızı

saygın hala aramadı carsıyada cıkmadı bugun aramıyo ya of bende aramıcam ınat ettım zaten bıtcek bızım ılıskımız artık hıssedıyorum

Saçmalaama ezgiicimm sen şimdi tamemn olumsz dusunuyorsn ama hersy guzel olacakk acıl cıkmam gerekıoo gorusurzz tatlımm uzulme oda snın gıbı ınat edıo anlaşılan :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…