- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.861
canimmm aksamm bekliyorruz tekrardn tanismaa yapcaz unutmaa guzlcene calis kolay gelsimn :*Aramıza yeni katılan kızçeler,
Dün aranızdan bazı arkadaşlardan tabloya eklenme talebi geldi. Ben notumu aldım, akşam şafak atımı yaparken kendilerini ekleyeceğim. Başka eklenmek isteyenler de varsa bu mesajıma alıntı yapmaları rica olunur.
Pazartesi başlayacak olan lanet vizelerim için buradan çıkma vaktim geldi artık. İnşallah akşama en kötü ihtimal gece 00.00 da görüşmek dileğiyle.
Öpüldünüüüz
ödev yapmaya gidiyorum. öptüm sizi.
aramıza yeni katılan kızçeler,
dün aranızdan bazı arkadaşlardan tabloya eklenme talebi geldi. Ben notumu aldım, akşam şafak atımı yaparken kendilerini ekleyeceğim. Başka eklenmek isteyenler de varsa bu mesajıma alıntı yapmaları rica olunur.
Pazartesi başlayacak olan lanet vizelerim için buradan çıkma vaktim geldi artık. Inşallah akşama en kötü ihtimal gece 00.00 da görüşmek dileğiyle.
öpüldünüüüz
beyefendi ararlar ise sorup öğreneceğim detaylı olarak.
ama ben asayişteyim, tutuklama yetkim bile var diyip duruyordu.
ay bilmiyorum ya, kendi kendime belki işi vardır da aramamıştır diyodum ama nerde napıyor acaba!
mesaj kutunu boşaltır mısın gizemcim?
canimmm aksamm bekliyorruz tekrardn tanismaa yapcaz unutmaa guzlcene calis kolay gelsimn :*
şafagın gozlerımı kamastırdı valla canım.40 gun sonra bende o safagı gormek ıstıyorum.Doğan gunesı ızlemek ıstıyorummm .)))
canım benıde o toblya eklermsn.
güzelce calıs öptüm bende :*
saol canm inşallah herkese nasip olsun sağsalim seninde azcık kalmış son günler geçmek bilmiyo
bende heykeldeyim cnm seninkide kıbrısta sanırım
akşam kaçta buluşuyoruz kızlar bende çıkabilirim birazdan ???
kizlar askeriniz kibrisin neresinde
evet canım bursada yasıyorum
lefkoşa değirmenlikte cnm
evet bizimkiler kısa dönemlere poşet diyorlar.
kısa dönemler birbiriyle arkadaş olurlarmış zaten genelde.
kötü davrandıklarını sanmıyorum.
sadece bunlar gidici gözüyle bakıyorlar.
isteyenlere facebook adresimi gönderebilirim. diğer arkadaşlarla biz facebooktan arkadaşız.
ezgicim ya üzme kendini.
Kızlar moralim sıfırın altında.
Yok, eşim hala aramadı
Sevgilim iki gündür revirde yatıyomş
Serum yemş yaa biliyodm ztn off off
saygın hala aramadı carsıyada cıkmadı bugun aramıyo ya of bende aramıcam ınat ettım zaten bıtcek bızım ılıskımız artık hıssedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?