93/3 asker yolu bekleyenler

Saçmalaama ezgiicimm sen şimdi tamemn olumsz dusunuyorsn ama hersy guzel olacakk acıl cıkmam gerekıoo gorusurzz tatlımm uzulme oda snın gıbı ınat edıo anlaşılan :44::44:

görüşürüz hayatım öptüm çok teşekkürlerrr dün zaten geberiyorum sandım ağlamaktan canım çıktı öküz gibi rakı içtim ağladım falan annemde mutsuzsan neden berabersin modunu yapıyo hemen falan öfff bayılcam valla fenalık geldi çok mutsuzum

saygın hala aramadı carsıyada cıkmadı bugun aramıyo ya of bende aramıcam ınat ettım zaten bıtcek bızım ılıskımız artık hıssedıyorum

Olur mu bebeğim, belki bir nedeni vardır arayamıyordur, aklına kötü şeyler getirme benimkisi de aramadı bugün, bekliyorum telefonun başında :26: Dün akşam aramıştı :26:

cok sagol canım.hosgeldiiinn.ders calıstım bıraz gene sıkıldım geldım ya uff

Ahh komutan ahh ne kadar mantıksız insansın sen yaaaa !!!
Çarşımızın içine etti kızlaar ya nasıl sinirlendimmm bugün
cumartesi zaten geç çıkıyo spor var diye bu çocuk zaten bütün gece uyumuyo sabah 9 dan 1 e kadar spor yaptırmış ve 1,5 ta bırakmış 3 te geri gelin demiş şaka mısın ya ister çıkın ister çıkmayın demiş bide Allahımm nasıl sinir olduum ama bişi diyemedim tabki :26 nun suçu yokki o da çok gergindi zaten bu yüzden bende üstüne gitmedim zaten bi çay içip yemek yedi ve gitti yine göremedimm anlıycağınız iki hafta oldu resmeeeenn ve şimdi yine sporu var akşamda kendi işinin başında yarın 12 de uyuycak ancak resmen 36 saat falan uykusuz gidip o komutanı öldüresim vaaaaaar

Ezgimm nooldu ya pek okyamadım ama tartışmışsınız sanırımm sorun neee

serooşşş o komutanlara bende kılım walaa bu sinirle gidip ümüğüne yapışasım war ben 12 ayda 2 3 sefer anca gördümmm ona ne demeli yaa 2 hafta bişi diillbizm çarşı olaymz yok hiiçç:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…