- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.881
bende bursalıyım cnm tophanede oturuyorum
şafagınn coook guzelmişş bnmkıde kıbrıs gırneye gıdecek bakalım orası dusunduruyoor beniii
Saçmalaama ezgiicimmsen şimdi tamemn olumsz dusunuyorsn ama hersy guzel olacakk acıl cıkmam gerekıoo gorusurzz tatlımm uzulme oda snın gıbı ınat edıo anlaşılan :44::44:
saygın hala aramadı carsıyada cıkmadı bugun aramıyo ya of bende aramıcam ınat ettım zaten bıtcek bızım ılıskımız artık hıssedıyorum
Kızlarr Akşamm yenıden tanışma faslna ok erken başlamayın :2:Akşam yetişmeye çalışcaam erkenden kaybolmayınnn öpüyorum hepınızı
bende bursalıyım cnm tophanede oturuyorum
ben geldiiimmm herkese selam nasılsınız bakalım bugün kızlaar
yazmadan bir kaç yorumu okudum gerçekten çok üzüldüm askeri rahatsız olan hasta olan bütün
herkese çooook geçmişler olsun inş tez zamanda iyileşirler :26:
ecriiin hosgeldınn .) nasldı dersler?? anlat bakiyim
cok sagol canım.hosgeldiiinn.ders calıstım bıraz gene sıkıldım geldım ya uff
ay gizem sormaa yaa gidemedm
ecriiin hosgeldınn .) nasldı dersler?? anlat bakiyim
aaaa niye gidemedin ki??
görüşürüz hayatım öptüm çok teşekkürlerrr dün zaten geberiyorum sandım ağlamaktan canım çıktı öküz gibi rakı içtim ağladım falan annemde mutsuzsan neden berabersin modunu yapıyo hemen falan öfff bayılcam valla fenalık geldi çok mutsuzum
cnm ben seni instagramdan takıp etmeye basladım habern olsun :)
yaa off 4 ekadar bnmkiyle konuşunca 7 de kalkması hayal oluyo zaten uyutmadı gıcıkk(şaka tabiki uyku tutmadı başımın etini yedi sabah kalkamican uyu die amaa)))yookk uyanamadm
kızlar merhabaa arayan varmı daha aramadı beni
Ahh komutan ahh ne kadar mantıksız insansın sen yaaaa !!!
Çarşımızın içine etti kızlaar ya nasıl sinirlendimmm bugüncumartesi zaten geç çıkıyo spor var diye bu çocuk zaten bütün gece uyumuyo sabah 9 dan 1 e kadar spor yaptırmış ve 1,5 ta bırakmış 3 te geri gelin demiş şaka mısın ya ister çıkın ister çıkmayın demiş bide Allahımm nasıl sinir olduum ama bişi diyemedim tabki :26 nun suçu yokki o da çok gergindi zaten bu yüzden bende üstüne gitmedim zaten bi çay içip yemek yedi ve gitti yine göremedimm anlıycağınız iki hafta oldu resmeeeenn ve şimdi yine sporu var akşamda kendi işinin başında yarın 12 de uyuycak ancak resmen 36 saat falan uykusuz gidip o komutanı öldüresim vaaaaaar
bılıyorum canım .)) bnde senı aldım takıbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?