93/3 asker yolu bekleyenler

serooşşş o komutanlara bende kılım walaa bu sinirle gidip ümüğüne yapışasım war ben 12 ayda 2 3 sefer anca gördümmm ona ne demeli yaa 2 hafta bişi diillbizm çarşı olaymz yok hiiçç:26:

Off valla ya doğru diyosun napalım sabır sabır ya çok gıcık ya gece zaten iş başında bu çocuk uyumuyo hiç..Eskiden de böyle yapıyodu varya nöbet tutarken de nöbetlerini çarşı günü hep 4 e falan koyuyodu e mecburen yine 3 gibi gidiyodu nasıl sinirlenmiş bugün hiç bişey de diyemio ya patlıycak bomba gibiydi

kızlar bu akşam herkes buraya ;

adını,yasadıgı ili,okuyorsa okudugunu yda calısıyorsa ıste ne yaptıgını falan yazdın.burdan facebook ınstıagram twtter vs.hesaplarını paylasmak ısteyen burdan yazsın ıstemeyen ozelden msj atsın .)) ama 8 den sonra yapalım bunu herkes okusun.aynı anda yazalım tek tek herkesın yazdııgn alt alta olsun okumamız kolay olur.tamam mı??

wala canımm aynen bizimki acemilikte dahil sayılıdr çarşımız çıksada ya tel bozuktr konuşamayz geri grer ya cafe kapalıdr ya salmazlar yada bir saat durmadan geri çagırırlar geçen hftaa onca ayydan sonraa ilk defa çıkmış tam şükür derken komutanı görmüş denetm war die çagırmış kafayı yedrtecekler bizeeee

okyy hiçbi sosyal paylaşım sitede adım geçmiyo bnm canımm

ayneen yapalım bunu hem tanısmıs oluruz :)

Allah bize sabır versin Ecrinimm
:26:
pff şafağıma 7 gün ekledim dağıtım iznini inşallah artık doğru şafaktan gidiyorumdur

amaan etrafı sallla canımm bnmki sadece komutanlara sewdrdi kimsele muhattap dahi olmaz tüm bela olanlar bzm burda yaa yok esrarcısı yok alkoliği bilmem sapıgı ne ararsan war bi an önce pisliğin içinden bi çıkıp gelseydii aptallarn kafa güzel olunca ne halrt yedkleri belli olmuo korkuyoommbzm hastane olayı olayda yaralandı cnm ameliyat oldu 2 kere ama şüküürr ii şimdiiibende ecriin tatlllımm ögrenciyim bnde aöf de

bende heykeldeyim cnm seninkide kıbrısta sanırım
bursalı mısın sen de canım?
beni de eklersin canım
şafak 163
eşim erzincan merkezde, kısa dönem er

o kadar geç yatınca uyku daha tatlı geliyo tabi sabah açılmıyo gözler

ayy sormaa gizemimm yaa akşam kızcak yat dedik yatmadn die :26:hiiç kaçırmak istemiodm kaçgündür buna hazırlanıodm öleee

Allah bize sabır versin Ecrinimm
:26:
pff şafağıma 7 gün ekledim dağıtım iznini inşallah artık doğru şafaktan gidiyorumdur

amiinnn seroşumm amin walaa dogrudur yaa yarın çarşımız war bakalımm çıkcakmı çıkarsa hangi aksilikler bzi beklio merakla bekliommm

sıkma canını tatlım kısmet böleymiş

Ayyyy sorma yaaa Tugay komutanı konuşma yapmş yeni gelcek kısa dönem askerlere iyi davrancaksınz hiç bir iş yaptrmicaksnz fln filan demş haksızlıgın bu kadarı.Niye tüm çileyi bizimkiler cekiyo yani sonucta hepsi askerlik yapıyo aynı standartlar gecerli olmalı

aa nedennn nolmus gecmıs olsun hayatımmm

Ya yemeklerden 5 -6 kişidaha böyle olmş karın agrısı fln 2 serum takmşlar kolum delik deşik oldu revirci takmayı bi beceremedi bide soydular bni revir ztn buz gibi iyice üşüttüler karnım daha beter agrıdı diyo yaa Bugün iyiydi neyseki görüntülü konustuk azcık içim rahatladı brzda olsa görünce

Tekrardan meraba kızlarrr
Bugün sevgilimi görüntülü görcem diye normalde 30dk da geldigim eve koştura koştura 15dk da geldim rekora imza attm yani
5dk gec kalsam göremicektm napiyim

ahahahah süpersin.aşk işte adama neler yaptırıo .p

Napiyim görmem lazımdı içim rahat etmezdi hasta ya bide merak ettim daha cok :26:
Ama dedi bundan snra izin vermeseler bile haber vercem sna biliyodm ztn telaşlancagını ama bırakmadılar aramam için dedi
Dövcem o revircileri ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…