- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.901
seni üşengeçççbende bugun bır unıte daha bıtırdım uff yaklastıkca daralıyorum
gördüm canım nasılsın iyimisinn :)
serooşşş o komutanlara bende kılım walaa bu sinirle gidip ümüğüne yapışasım war ben 12 ayda 2 3 sefer anca gördümmm ona ne demeli yaa 2 hafta bişi diillbizm çarşı olaymz yok hiiçç:26:
Off valla ya doğru diyosun napalım sabır sabır ya çok gıcık ya gece zaten iş başında bu çocuk uyumuyo hiç..Eskiden de böyle yapıyodu varya nöbet tutarken de nöbetlerini çarşı günü hep 4 e falan koyuyodu e mecburen yine 3 gibi gidiyodu nasıl sinirlenmiş bugün hiç bişey de diyemio ya patlıycak bomba gibiydi
Benimkisi de aramadı, bekliyorum telefonun başında Hilalcim
kızlar bu akşam herkes buraya ;
adını,yasadıgı ili,okuyorsa okudugunu yda calısıyorsa ıste ne yaptıgını falan yazdın.burdan facebook ınstıagram twtter vs.hesaplarını paylasmak ısteyen burdan yazsın ıstemeyen ozelden msj atsın .)) ama 8 den sonra yapalım bunu herkes okusun.aynı anda yazalım tek tek herkesın yazdııgn alt alta olsun okumamız kolay olur.tamam mı??
kızlar bu akşam herkes buraya ;
adını,yasadıgı ili,okuyorsa okudugunu yda calısıyorsa ıste ne yaptıgını falan yazdın.burdan facebook ınstıagram twtter vs.hesaplarını paylasmak ısteyen burdan yazsın ıstemeyen ozelden msj atsın .)) ama 8 den sonra yapalım bunu herkes okusun.aynı anda yazalım tek tek herkesın yazdııgn alt alta olsun okumamız kolay olur.tamam mı??
wala canımm aynen bizimki acemilikte dahil sayılıdr çarşımız çıksada ya tel bozuktr konuşamayz geri grer ya cafe kapalıdr ya salmazlar yada bir saat durmadan geri çagırırlar geçen hftaa onca ayydan sonraa ilk defa çıkmış tam şükür derken komutanı görmüş denetm war die çagırmışkafayı yedrtecekler bizeeee
yaa off 4 ekadar bnmkiyle konuşunca 7 de kalkması hayal oluyo zaten uyutmadı gıcıkk(şaka tabiki uyku tutmadı başımın etini yedi sabah kalkamican uyu die amaa)))yookk uyanamadm
okyy hiçbi sosyal paylaşım sitede adım geçmiyo bnm canımm
Fesat ınsan o kadar cok kı canım bır de askerlık yanı her turden ınsan var, Allahım ıyı ınsanlarla karsılastırsın. Anlıyorum canım benım oyle zor kı surda acemılıgı devırdık mıllet dıyor ıste sayılı zaman ne cabuk ustalıga gectı bılmem ne ben de dıyorum sız bı de bıze sorun nasıl gectı gunler aylar. Yasamayan anlayamaz dıyorum sadece sayılı gun canuk gecer dıyenlere artık dılımde tuy bıttı.Askerlık bıraz da oyle canım ya ıste komutanın etrafında olcaksın herkesle ıyı gecınceksın kendını sevdırceksın dıger turlu hep dert. Gecmıs olsun canım hayırdır ne hastanesı? Adım gulsah canım felsefe okuyorum vakıt buldukca yazmaya calısıyorum oyle ıyı gelıyor kı surda yazılanlar vakıt guzel gecıyor bu sıtede senin adın ne pekı canım öğrenci misin sen de :)
bursalı mısın sen de canım?bende heykeldeyim cnm seninkide kıbrısta sanırım
beni de eklersin canımAramıza yeni katılan kızçeler,
Dün aranızdan bazı arkadaşlardan tabloya eklenme talebi geldi. Ben notumu aldım, akşam şafak atımı yaparken kendilerini ekleyeceğim. Başka eklenmek isteyenler de varsa bu mesajıma alıntı yapmaları rica olunur.
Pazartesi başlayacak olan lanet vizelerim için buradan çıkma vaktim geldi artık. İnşallah akşama en kötü ihtimal gece 00.00 da görüşmek dileğiyle.
Öpüldünüüüz
o kadar geç yatınca uyku daha tatlı geliyo tabi sabah açılmıyo gözler
Allah bize sabır versin Ecrinimm:26:
pff şafağıma 7 gün ekledim dağıtım iznini inşallah artık doğru şafaktan gidiyorumdur
ayy sormaa gizemimm yaa akşam kızcak yat dedik yatmadn die :26:hiiç kaçırmak istemiodm kaçgündür buna hazırlanıodm öleee
amiinnn seroşumm amin walaa dogrudur yaayarın çarşımız war bakalımm çıkcakmı çıkarsa hangi aksilikler bzi beklio merakla bekliommm
izmirliyim ama işim dolasıyla bursada yaşıyom canmbursalı mısın sen de canım?
beni de eklersin canım
şafak 163
eşim erzincan merkezde, kısa dönem er
Kızçeler, sevgili kader ortaklarım, benim sevdicek de sabah ancak arayabildi.
Çarşamba günü arayabilmişti ya en son, perşembe günü ( kısa dönem askerler geldiği için ) bunlara yatacak yer kalmamış ne saçma mantıksa sonradan gelen adamları mı yerlerine yatırdılar ne anlamadım, kazancı da olacaklar diye kazan dairelerine götürmüşler sözde işi öğrensinler diye ki sınavları daha pazartesi günü, o sınavın açıklanması da bir haftayı bulacaktı. Neyse gecenin bir yarısına kadar bakım zart zurt derken tutmuşlar perşembe akşamı yorgunluktan arayamamış. Geç yattıkları için bari Allah razı olsun (!) biraz fazla yat vermişler. Sonra da akşam 7 - 10 arası bir kazan dairesinde nöbet tutturmuşlar, sonra da ana binadakine geçirmişler gece 3 e kadar da orada nöbet tutturmuşlar arızaya karşı, evet yanlış duymadınız 5 te kaldırdıkları adamları 3 e kadar tutmuşlar. Sabah 3-6 arası ne yaptığını tam olarak anlayamadım ama daha hiç uyuyamadım, şimdi gitcem yatmaya bir seni arayayım dedim falan dedi. Bir ton da söylendi laf etti, bu yeni gelen askerlerden kaynaklı bir sıkıntı var sanırım, onu daha önce hiç böyle hiddetli görmemiştim
aa nedennn nolmus gecmıs olsun hayatımmm
Tekrardan meraba kızlarrr
Bugün sevgilimi görüntülü görcem diye normalde 30dk da geldigim eve koştura koştura 15dk da geldim rekora imza attm yani
5dk gec kalsam göremicektm napiyim
ahahahahsüpersin.aşk işte adama neler yaptırıo .p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?