- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.921
Ayyyy sorma yaaa Tugay komutanı konuşma yapmş yeni gelcek kısa dönem askerlere iyi davrancaksınz hiç bir iş yaptrmicaksnz fln filan demş haksızlıgın bu kadarı.Niye tüm çileyi bizimkiler cekiyo yani sonucta hepsi askerlik yapıyo aynı standartlar gecerli olmalı
Ya yemeklerden 5 -6 kişidaha böyle olmş karın agrısı fln 2 serum takmşlar kolum delik deşik oldu revirci takmayı bi beceremedi bide soydular bni revir ztn buz gibi iyice üşüttüler karnım daha beter agrıdı diyo yaaBugün iyiydi neyseki görüntülü konustuk azcık içim rahatladı brzda olsa görünce
Napiyim görmem lazımdı içim rahat etmezdi hasta ya bide merak ettim daha cok :26:
Ama dedi bundan snra izin vermeseler bile haber vercem sna biliyodm ztn telaşlancagını ama bırakmadılar aramam için dedi
Dövcem o revircileri ya
sözüm meclisten dışarı (kısa dönem yarenleri sizler alınmayınız lütfeenn)burdakiler için geçerli bişi diil :26kısa dönemler neymiş ölee yaa heryerde aynı halt yaa kısa dönem rahat edecekmiş bu ne arkadaş bizimkiler uzun die okumadı yada okuyamadı şartlardan dolayı die eşşek muamelesi görmek zorunda mı yaa öle ayrımcılık yapanlarda suç asıl bizimkler el üstünde tutulacak asıl kahrı bizim askerler çekioo ne ii yaa oohh kimi yataklarını zabtdetti kimi yerlerini bzmde yenilerin elini sogk suya degdirmicekler çavuşluktan alcklardı neymişş rahat etcekmişş çıldrtr bu dewleettt adamı yaaaa
o revırde duranların cogu ısı bılmıyor zaten.normal hayatında cocuk iğnenin i sini bilmiyor gelmıs oraya ıgne yapmaya.bsy deıl sakat bırakcaklar.revırde en fazla agrı kesıcı olur baska bsy yok bombos sacma sapan bır yer.arasın arasın aferın ona .))
evet bizimkiler kısa dönemlere poşet diyorlar.
kısa dönemler birbiriyle arkadaş olurlarmış zaten genelde.
kötü davrandıklarını sanmıyorum.
sadece bunlar gidici gözüyle bakıyorlar.
isteyenlere facebook adresimi gönderebilirim. diğer arkadaşlarla biz facebooktan arkadaşız.
ezgicim ya üzme kendini.
Kızlar moralim sıfırın altında.
Yok, eşim hala aramadı
Sevgilim iki gündür revirde yatıyomş
Serum yemş yaa biliyodm ztn off off
Ayyyy sorma yaaa Tugay komutanı konuşma yapmş yeni gelcek kısa dönem askerlere iyi davrancaksınz hiç bir iş yaptrmicaksnz fln filan demş haksızlıgın bu kadarı.Niye tüm çileyi bizimkiler cekiyo yani sonucta hepsi askerlik yapıyo aynı standartlar gecerli olmalı
Ya yemeklerden 5 -6 kişidaha böyle olmş karın agrısı fln 2 serum takmşlar kolum delik deşik oldu revirci takmayı bi beceremedi bide soydular bni revir ztn buz gibi iyice üşüttüler karnım daha beter agrıdı diyo yaaBugün iyiydi neyseki görüntülü konustuk azcık içim rahatladı brzda olsa görünce
Aaaa ck gcmis olsun nolmus neyi varmis
ay hey alah yaaa ıyı barı gecmısler olsun bı daha olmaz bısey umarım hayatımm..
Olur mu bebeğim, belki bir nedeni vardır arayamıyordur, aklına kötü şeyler getirmebenimkisi de aramadı bugün, bekliyorum telefonun başında :26: Dün akşam aramıştı :26:
yok bugun carsısı kıtlıydı dınlencektı falan aramak ıstese sabah cok rahat arardı neyse ya ben elımden gelenı yapıyorum zaten ..
cnm ben seni instagramdan takıp etmeye basladım habern olsun :)
Ezgimm nooldu ya pek okyamadım ama tartışmışsınız sanırımm sorun neee
Daha barışamadınız mı tatlım yaa :26: eninde sonunda aricak ztn de etekleri daha tutşmadı sanırım ama seni bu kadar üzüyo ne gerek vardı böyle bi durum yaratmaya işte :26:
Saol canım..
Yemeklerden karnı bozulmş sanırım ya serum yemş 2 tane
Tekrardan meraba kızlarrr
Bugün sevgilimi görüntülü görcem diye normalde 30dk da geldigim eve koştura koştura 15dk da geldim rekora imza attm yani
5dk gec kalsam göremicektm napiyim
kızlar bu akşam herkes buraya ;
adını,yasadıgı ili,okuyorsa okudugunu yda calısıyorsa ıste ne yaptıgını falan yazdın.burdan facebook ınstıagram twtter vs.hesaplarını paylasmak ısteyen burdan yazsın ıstemeyen ozelden msj atsın .)) ama 8 den sonra yapalım bunu herkes okusun.aynı anda yazalım tek tek herkesın yazdııgn alt alta olsun okumamız kolay olur.tamam mı??
Ne guzellll keske bnde gorsem ck ozledm.brsuru resm atma sansi oldu onlarla idare ediyorm sadece
yok bugun carsısı kıtlıydı dınlencektı falan aramak ıstese sabah cok rahat arardı neyse ya ben elımden gelenı yapıyorum zaten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?