93/3 asker yolu bekleyenler

sözüm meclisten dışarı (kısa dönem yarenleri sizler alınmayınız lütfeenn)burdakiler için geçerli bişi diil :26 kısa dönemler neymiş ölee yaa heryerde aynı halt yaa kısa dönem rahat edecekmiş bu ne arkadaş bizimkiler uzun die okumadı yada okuyamadı şartlardan dolayı die eşşek muamelesi görmek zorunda mı yaa öle ayrımcılık yapanlarda suç asıl bizimkler el üstünde tutulacak asıl kahrı bizim askerler çekioo ne ii yaa oohh kimi yataklarını zabtdetti kimi yerlerini bzmde yenilerin elini sogk suya degdirmicekler çavuşluktan alcklardı neymişş rahat etcekmişş çıldrtr bu dewleettt adamı yaaaa

o revırde duranların cogu ısı bılmıyor zaten.normal hayatında cocuk iğnenin i sini bilmiyor gelmıs oraya ıgne yapmaya.bsy deıl sakat bırakcaklar.revırde en fazla agrı kesıcı olur baska bsy yok bombos sacma sapan bır yer.arasın arasın aferın ona .))

Bizim sözümüz askerlere degl ki uzun kısa fark etmiyo çifte standart uygulamalarına kızıyorz biz yani bunu yapanlar suçlu.Hepsi asker sonucta bi tek süreçleri farklı.Hepsi vatanın evladı ama gel görki eşit şartlara sahip olmuyolar

Ayy walla allah korusun ters bşy yapıcaklar snra durup durrken sakat makat kalcak yanlş iğne yapımından felç olanlar oluyo :26:
Aynen arasın merk ettirmesin ama oda hastaymş işte kızamadm ki nasıl kalksn yatagından izin vermeseler bile haklılar yani :26:

O zaman arkadas olalim bizde face ten

ay hey alah yaaa ıyı barı gecmısler olsun bı daha olmaz bısey umarım hayatımm..

ay hey alah yaaa ıyı barı gecmısler olsun bı daha olmaz bısey umarım hayatımm..

Benmkine kalsa hep hasta olası var ne güzel yatıyorm bi iş yapmıyorm diyo ama kendinden önce bnm için iyi olcaksn sen bn sna güvencem sna dedim kızdım bi ton tmm merak etme bşy olmicak bundan snra dedi

Olur mu bebeğim, belki bir nedeni vardır arayamıyordur, aklına kötü şeyler getirme benimkisi de aramadı bugün, bekliyorum telefonun başında :26: Dün akşam aramıştı :26:

yok bugun carsısı kıtlıydı dınlencektı falan aramak ıstese sabah cok rahat arardı neyse ya ben elımden gelenı yapıyorum zaten ..

yok bugun carsısı kıtlıydı dınlencektı falan aramak ıstese sabah cok rahat arardı neyse ya ben elımden gelenı yapıyorum zaten ..

Daha barışamadınız mı tatlım yaa :26: eninde sonunda aricak ztn de etekleri daha tutşmadı sanırım ama seni bu kadar üzüyo ne gerek vardı böyle bi durum yaratmaya işte :26:

Ezgimm nooldu ya pek okyamadım ama tartışmışsınız sanırımm sorun neee

ya izne geliyo ya ben dedim ay oley 11 gün benlesin falan yok ailemle görüşmücekmiyim bilmemne bi ton salak saçma yerlere çekti konuyu aman naparsa yapsın gelince ne diyim .. ben bi ton plan program yapıyorum ki zaten ailesiyle tbikide görüşcek yani kalkıp bana konuşuyo saçma sapan.. maaaan neyse yaaa artık aramadıda hala konusmadık dun oglenden sonra bı daha bende aramadım bakalım nolcak

Kizlaaarrr dun aksam twitter instagram face i olan yazsin brbrimizi bulup ekleyelim dmstm.ama gec saat olmustu gizeemmle birbirmizi bulup ekledk.katilmak eklemek isteyenler olrsa yazalim brbrimize.yenidn duyuralim yapalim diyorum.
Bu aradaaa ezgiiiiiii dunn gece yzdgini okudum icmissinnn neyinn var iyimisn

Tekrardan meraba kızlarrr
Bugün sevgilimi görüntülü görcem diye normalde 30dk da geldigim eve koştura koştura 15dk da geldim rekora imza attm yani
5dk gec kalsam göremicektm napiyim

Ne guzellll keske bnde gorsem ck ozledm.brsuru resm atma sansi oldu onlarla idare ediyorm sadece

Ben geldimm:)tamam yapalim aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…