- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.941
kızlar bu akşam herkes buraya ;
adını,yasadıgı ili,okuyorsa okudugunu yda calısıyorsa ıste ne yaptıgını falan yazdın.burdan facebook ınstıagram twtter vs.hesaplarını paylasmak ısteyen burdan yazsın ıstemeyen ozelden msj atsın .)) ama 8 den sonra yapalım bunu herkes okusun.aynı anda yazalım tek tek herkesın yazdııgn alt alta olsun okumamız kolay olur.tamam mı??
5dk bile yetiyo ya ama özlemi dindirmiyo ne yazıkki
Yeter 5dk bile yetmezmi.bende istiyorum gormek ama carsi izni yk.gunu nobet uyku ve yemekle geciyo vakit bile yk yani.telefonu cikarinca resim atarak gorebilcem insallah
yok bugun carsısı kıtlıydı dınlencektı falan aramak ıstese sabah cok rahat arardı neyse ya ben elımden gelenı yapıyorum zaten ..
Bizim sözümüz askerlere degl ki uzun kısa fark etmiyo çifte standart uygulamalarına kızıyorz biz yani bunu yapanlar suçlu.Hepsi asker sonucta bi tek süreçleri farklı.Hepsi vatanın evladı ama gel görki eşit şartlara sahip olmuyolar
Onada şükür canım yaaa bunu bulamayanlar var en iyisi kavuşmak ama
sorun deıl .)) ben bugun herkesın burdakı ısımlerıyle gercek ısımlerını kagıda yazcamlıste yapcam karısıyor yaa
ya izne geliyo ya ben dedim ay oley 11 gün benlesin falan yok ailemle görüşmücekmiyim bilmemne bi ton salak saçma yerlere çekti konuyu aman naparsa yapsın gelince ne diyim .. ben bi ton plan program yapıyorum ki zaten ailesiyle tbikide görüşcek yani kalkıp bana konuşuyo saçma sapan.. maaaan neyse yaaa artık aramadıda hala konusmadık dun oglenden sonra bı daha bende aramadım bakalım nolcak
Ben geldimm:)tamam yapalim aksam
inanırmısın ben word dosyasına bazı arkadaşların bilgileri okuduğum kadarıyla kendimce yazdım
hosgeldınnn .) tamam 8 de yazmaya baslarız.bn ozelden herkese bılgılerımı atcam ekleyen eklesın .)
ahahahhen ıyısı ya.cok kısı olunca aklım karısıyor valla boyle bılerk konusmak en ıyısı
Biz face te bulamadik birbirimizi tabi:)bn telden giriyorum olmadi aksam pc den girerim
aynen .) ben smdı hepınıze msj atmaya basladım.ısteyen ordan eklesın .) 5 dkka da bır, bır kısıye atıcam ondan bıraz gec bıtıcek
cnm msjını aldım tşkler.ama ben face twit bunları kullanmıyorum.aynen .) ben smdı hepınıze msj atmaya basladım.ısteyen ordan eklesın .) 5 dkka da bır, bır kısıye atıcam ondan bıraz gec bıtıcek
cnm msjını aldım tşkler.ama ben face twit bunları kullanmıyorum.
Selam isteyene facebook adresimi atarım kızlar mesaj atın
Eşim hala aramadı ya ne oldu diye meraktan öleceğim
Neredeyse 48 saat oldu. O beni böyle habersiz bırakmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?