93/3 asker yolu bekleyenler

Perşemb günü 5 defa aradı. kötü bişey de yoktu. Yarın ararım diye kapattı. Sabah nöbetim var dedi. Bu gece de bekliycem. Yarın artık harekete geçerim...

Ezmeye kalkmayın, gerginlik falan yaratmayın dese anlarım da iş yaptırmayın demek ne öyle ya. Ana kucağı değil canım orası asker ocağı, paşa paşa herkes işini yapacak, bilmiyorum da yoksa kavga gürültü eksik olmaz gibime geliyor

Kızlar aradı eşim. Dün devriyeye çıkmışlar.
Sonra haber gelmiş.
Cinayet haberi.
bizimki tesadüfen devriyedeymiş cesedi bulmuşlar ceset torbasına koymuşlar
83 yaşındaymış kadın. Kocası cumadan gelince kanlar içinde bulmuş düştü sanmış. Sonra bi bakmışlar baltayla öldürülmüş. 2 Bileziği alınmış
her yer kandı çok fena oldum dedi eşim.
Gitmişler hstaneye ifadeler falan filan.
Dede yazık çok kötü durumdaymış

Eşim de oradan gelmiş nöbete gitmiş. Şimdi de nöbeti yoksa uyumaya gidecek.
gündüz düşündüğüm gibi olmuş ya hep benim kocamı bulur bunlar zaten.
Sesi çok kötü geliyordu. Psikolojis bozulmuş resmen o halde görünce kadını.

Haber alabilmene çok sevindim Hande'cim, mekanı cennet olsun teyzenin de. Eşinin de psikolojisini etkilemiştir tabi durum haklısın

ay kıyamam yaa uff harbıden sabah dedıgın gıbı olmus.ne zor bır durum.Allah uzak tutsun kötu ınsaları bızden.ıyı barı aradı en azından

kocacık az önce aradı ama çok sıra varmış fazla konuşamadık 2dk anca sonra tekrar ararım dedi.sürekli yürüyorlarmış yemin törenine hazırlık galiba

2 Bilezik için insanların hayatlarını alıyolar ya bu nasıl bi canilik????!!!
off off benim de moralim bozuldu
Sağol çağlacım keşke böyle bi olay olmasaymış da keyfinden haber vermiyor olsaymış eşim.

Cokk sukurrr haber alabilmene sevindimmm.

evet canım yemın torenıne yaklasırken paso egıtım yapıyorlar.o yuruyus okdar karısık ki.herkesin tam anlamıyla guzel yapması lazım.bır kısı yapamasa bıle bozuluyor baştan alıyorlar

kocacık az önce aradı ama çok sıra varmış fazla konuşamadık 2dk anca sonra tekrar ararım dedi.sürekli yürüyorlarmış yemin törenine hazırlık galiba

ezgii bence aranızda abrtacak bişi yook yaa arar merak etme fırsatı olmamıştr yoksa uzatması gereken bi durumm yook:26:

aradı konuştukk bende sana kızgındım zaten bı de o sekılde konusunca hanı aılemle goruscem sonucta onlarda var plan yaparken ondan dedım ama kucucuk bıseyı bu kadar tartısma boyutuna tasımanı anlamıyorum yanı hemen pes etmeye basladın kucucuk seylerden falan dıyooo bugunde yenı gelenlere spor yaptırmıs ondan arayamamıs

ayy inanmıyorum bozulmaz mı yahu bilezik için insan öldürüyolar duyunca bile tüylerim ürperdi baltayla kanlar içinde falan bi de o onu görüyo falan allahım.. neden böyle şeyler yaptırıyolar yaaa sen moralini düzeltseydin canım kafasını dağıtıp sana ihtiyacı vardır şimdi desteğine falan..

ay o hazırlıklar cok zooorr cook
mesela senınkı duzgun yuruyo sonra bırı bozuyo bastan tekrar alıyolar bırbırlerını öldürcek boyuta geliyolar o yüzden çok kötü ve sinir yapıyo insanda millet yüzünden ceza almak falan tabi ondan allah şu dönem kolaylık versin canım tanışamadık bu arada ezgi ben izmriden 20 yaşındayımm

çok sevindim cnm senin adına.bundan geçmiş olsun psikolojisi tabikide biraz etkilenmiştir.

canım cok sevındım ne zamandır kotuydun ıyıkı aramıs.bak senın dedıgın gıbı değılmıs ne guzel.arayınca bırden tum dertler bıtıyor dmı .))

ay evet ya .. ve şuan farkettim kendi kendimede büyütmüşüm biraz gene tabiki o tepkisi yanlıştıda ben onu öyle kötü bişey düşünerek demedim falan dedi bişeyler dedi işte ama o konuşmadan sonra büyüttüğümü anladım

aman napıyım birazda o çeksin alla alla

yaa öyle bişeyi ben görsem bi daha kendime gelemezdim.
konuşmak istedim ama oradan gelmiş nöbete gitmiş bütün gün.
karakoldan terhis olanlar olmuş, bütün yük bunların üstüne binmiş.
daha hiç uyuyamadım dedi, git dedim yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…