93/3 asker yolu bekleyenler

olsun ya sonuçta o da düşünerek konuşsun

hıı o da var doğru.. yarın falan şey yaparsın yaaa aynen bende öyle allahımm kendimi toplayamazdım :/

memnun oldum ezgicim bende deniz.uşakta yaşıyorum.yaş ise 24.eşimde aynı şeyleri söylüyor cnm ya sabahtan akşama kadar zaten bu ne yürüyüşü.demekki biri yanlış yürüyor al baştan off offf.

memnun oldum ezgicim bende deniz.uşakta yaşıyorum.yaş ise 24.eşimde aynı şeyleri söylüyor cnm ya sabahtan akşama kadar zaten bu ne yürüyüşü.demekki biri yanlış yürüyor al baştan off offf.

yaa herkes her şeyi aynı anda ve doğru yapana kadar tekrarlatıyorlar.
mesela içtima olacak ya 1 kişi geç kalsa bütün herkes o gelene kadar ayakta dikiliyormuş.
bir de acemi birlikleri kalabalık yerler, her gün ayrı sorun çıkaran biri oluyormuş.
kavga çıkıyor mesela arada.
ya da askerden kaçma teşebbüsünde bulunanlar.
öyle olunca hepsi ceza alıyorlar.

sağını sounu bilmeyenn çok oluyo falan allah sabır versin aa ankaraya giderken hep geçiyorum ordan

Kızlar başlıyorum ben tanışma faslına .)) sonradan gelenlerde böyle yazsın ben herkesi not alcam cunkii

Adım gizem nickden belli olacağı üzere.Bursa'da yaşıyorum.20 yaşındayım.yengeç burcuyumm .Üniversiteyi izmir'de okudum.Doğdugumdan beri de her yaz İzmir'deyim.Sevgilimlede yazlıkta tanıştık zaten .) 5 yıldır bırlıkteyız. Askerim Kıbrıs'ta.Tam bir yıl önce bu tarıhlerde gitmişti askere... Zaman geçiyormuş bunu anlıyorum artık daha yeni yanii .) 2 yıllık işletme okudum önlisans mezunuyum.şimdi açıköğretimden devam ediyorum işletme 3. sınıfım.İş arıyorum bulursam şayet gircem.Malum çağımızın sorunu işssizlik.izmir - istanbull - bursa arası gıdıp gelıyorum skıldıkca.Herkese de msj attım gibi eklemek isteyenler için adresimi verdim.Burdaki herkes çok sıcak çok samimi.o yüzden vakit geçiriyorum.gecen sene bu kadar takılmadım yani burda

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Yarışmacı arkadaslara basarılar dılıyorum

ne kadar saçma şeyler bunlar yaa.zaten askerlik mantığın olmadığı yer.ceza dediğin ne bu arada?

tanışma olayını çok sevdim

bende ezgi 20 yaşındayım izmirde oturuyorum yay burcuyum
hiperaktif yerinde durmayan biriyim ama malumunuz bir çoğunuzunda bildiği gibi saygın beni askerlik süresince ev ortamında tuttuğundan bu aralar eğlencelere ara verdim . Ankara Cumhurbaşkanlığı Köşkünde askerim . bende burayı ilk aylarımda keşfedemedim sonradan öğrendim ama genede iyi ki öğrenmişim sadece şafak askerlikte değil dostluk birbirini sadece buradan tanıyıpta en yakınlarımızdan bile daha çok destek bulmak falan çok hoşuma gidiyo hepiniz iyi ki varsınızzz ve bu şekilde senelerce kk ' da kalalımm

gizem çok tatlı anlatmışsın

ben de anlatayım bari bilmeyenler için.

İsmim hande. 23 yaşını bitirmek üzereyim. balıkesirde yaşıyorum ama manisalıyım aslen. milli eğitimde ingilizce öğretmeniydim, şu anda üniversitede asistanım. yüksek lisansa devam ediyorum. iş yaşamımda 3. seneme girdim (yaşlanıyorum )
eşim 28 yaşında, onunla 8 senedir beraberiz, aynı memleketteniz. 2 senedir de evliyiz o benim ilk sevdiceğim 15 yaşından beri beraber büyüdük resmen
eşim denizlide, candarma
12 ağustosta gitti. acemiliği hatayda yaptı. yemin törenine gidemedim içimde kaldı. inşallah gelecek ay eşimin doğumgününde onu ziyarete gidicem.
neredeyse bu konu açıldığından beri buralarda takılıyorum.
inşallah askerlerimizi burada beraber karşılayacağız

Aynen oyle.iyi olsun rahat olsun bisey olmasn gormesemde olr diorm.aksam sosyal medya tanisma shbetine gelll burda:))

Buradaym bu akşam ztn tanıtırım bidaha kendimi

yaani yaa geçn biri diyo neymişş üni okumuş askerlermzn yeri ayrı bzde die tv de konuşma yapıyo onlara bi yaptırım yapamıyolar adamların işleri güçleri haksızlık yaa

Ya ztn unv okumasının yararı olarak 6 ay yapıyo askerligi daha ne olsun.Ama askeriyenin belli kuralları olur herkes o kurala göre hareket eder.Çifte standartta neyin nesi anlamıyorm

Aynen ztn hep derler ya uzun dönemler kısa dönemleri sevmez diye demekki en büyük sebebi eşit şartların olmamasıymş :26:

Ayyyyyy ne kötü haberler aldık bugün yahu :26:
Eşinden haber almşsn sevindim ona en azından
Eşin askerden önce polis miydi sanki o görüntüyü görünce psikolojisinin bozulması cok cok normal :26:
Kimi insan kan görmeye bile dayanamazken senin eşin cineyete tanık olmş :26:
Umarım daha fazla öyle işlerin içine girmez:26:

kendini tanıtan ikinci kişide ben olayım o zaman.adım deniz uşakta yaşıyorum.eşim uşaklı ben mersinliyim.24 yaşındayım.
fen edebiyat kimya mezunuyum.şuan bi tekstil fabrikasında kalite kontrol sorumlusu olarak çalışıyorum.eşim kayseri 1.komando tugayında.kısa dönem olarak gitti.usta birliğide orası allahtan.çünkü ordaki arkadaşlarının çoğu doğuya gidecek.benden de şimdilik bu kadar.sormak istediğiniz bişey olursa cvplarım.

aa bu izmir olayı süpermiş gelince haber verirsinn bende izmirde yaşıyorum çünküüüü hihi

ne kadar saçma şeyler bunlar yaa.zaten askerlik mantığın olmadığı yer.ceza dediğin ne bu arada?

mesela bütün gece uyumalarına izin vermeme,
çök kalk cezası verme (defalarca çöktürüp kaldırıyomuş komutanlar)
işte çarşı iznini kaldırma gibi deli deli cezalar var.

özellikle kavgaya hiç tolerans yok sanırım.
eşim kavga görünce hemen kaçıyodum diyor.
çünkü diyelim 1. bölükten ahmet 2. bölükten hüseyinle kavga etti ya, 1. ve 2. bölük de kavga var diye karışıyolarmış. hatta eşimin bölükten kavga eden 15 kişiye tutanak falan tutulmuştu. ve iki bölük de gece dışarda beklemişlerdi.

inşallah ececim.
eşim kan aldırırken çaktırmadan gözlerini kapatıp elimi tutan bi insan bi de

sağol canım sende cok guzel yazmıssın.ay cok şeker listemi aldım elime yazıom tek tek ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…