93/3 asker yolu bekleyenler

ezgii sevndm canımm gözün aydn demiştk büyütcek bişi yok sonuçta kawga diil bişi diil birbirinize sitem etmişinz olcak o kadar ii olmuuşş

ezgii sevndm canımm gözün aydn demiştk büyütcek bişi yok sonuçta kawga diil bişi diil birbirinize sitem etmişinz olcak o kadar ii olmuuşş

evet sonra dedım kı senı eve kapatıcam gelınce hahahaha kılıtlıcem kalsın 12 gun cok konustu

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttt aşkişşşşş napıyonnnnn sen nerelerdesinnnn yaşıyon mu şafak kaç olduuu enee senin az kalmıştır

Özledim seni bi türlü denk gelemiyoruz..

Ne yapayım be kuzum bildiğin gibi..

Evet az kaldı,az kaldığı için artık saymıyorum bile..

Çokken saydık , az ken sayasım gelmiyor çünkü çabuk geçiyor..

Ben nerelerdeyim, ımmmmm güzel bi soru..

Geziyorum =) Şu aralar fazlasıyla bunalmış bir haldeyim bu yüzden kafamı toparlamak için dinleniyorum..

Sen nasılsın saygın nasıl var mı bi sıkıntı ?

amaan yaa ece hiç anlamıyom bu dewleti ben walaa senle konuşamadk hiç dün çok kalabalıktı herkes yakınmaktan bişi yapamadknasılsn askerinle konuştun mu??

Kızlar tanıtırken kendimizi tüm tanıtımları alıntılaya alıntılaya gidersek tüm hepsi göz önünde olur aslında

Ben de tanıtayım ufaktan kendimi.
Adım Çağla, 19 yaşındayım.
Doğma büyüme İzmirliyim ve çok şükür ki hala memlektedimdeyim.
Burada üniversite okuyorum. Normalde üniversitede ikinci senem fakat geçen sene hazırlık sınıfında olduğum için bu sene bölümün birinci sınıfındayım. Bölümüm de İngilizce Ekonomi.
Topiğin şafakmatiği oluyorum, bir kere daha buradan belirteyim tabloya ekleme yapılır, cilalama parlatma hepsi için de
Uzun dönem, 93/3 asker yareniyim. Askerim de şuanda Ankara - Polatlı'da usta birliğinde.
Yeni arkadaşlara merhabalar tekrardan

kendini tanıtan bir diğer kişide ben olayım o zmn
adım gizem bursalıyım ve bursada yaşıyorum 23 yaşındayım balık burcuyum ve fizik bölüm mezunuyum.okulum bitti ve iş arıyorum bir yandan da ing kursuna gidiyorum.sevgilimın adı tolga şu an istanbul kartalda askerliğini yapıyor bir seneyi geçik süredir ilişkimiz var tolga aslen sinoplu ama o da bursada yaşıyo gözüm yollarda bir an önce onun gelmesini bekliyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

alt ön dişim artık var huhuuuuuuwwwww kızlar siz siz olun sevgilinizi ısırayım derken dişinizi kırmayın

hepiciği şurada dursun da yeni gelenler de görsün eklesinler

Banada geliyolar aradaaa öyle işte .. ama yapcak bişey yok aman iyiyiz ben gene küçük şeyleri bazen kafamda bütüyüp sonra ayrılcaz diye bile düşünüp içip ağlamazsam bı sorun yok yanına gidip geliyorum klasik ezgi yani az kalmış bak ne güzelll işte ohh gelince alır bunaltını enişteciğim hohoho dinlen değişik şeyler yap kafan dağılır zaten ama ara ara bunalmalar doğal boru değil ulen asker bekliyooooz

Eki Görüntüle 855052

alt ön dişim artık var huhuuuuuuwwwww kızlar siz siz olun sevgilinizi ısırayım derken dişinizi kırmayın

hımmm ayırt edemedim ben. maşallah inci gibiler.
kenarı mı kırılmıştı? orada dişin yok muydu?
nasıl yaptılar? porselen falan mı?
benim üst ön dişim de kırıldı da senin gibi yaramazlık yaparken :26:

benim işte alt ön iki tane varya onun biri kırıldı baya yarısı gitti çekti onu porselen yapıştırdı oraya
haha sende mii allaam ya nolcaz böyle bilmiyom ki

bende yazıyım yavaştan kaçabilirim heran çünküü öhüümm öhümmm

adım ecrin istanbulda yaşıyorum ,21 yaşındaymm aöf adalet okuyorummm (derslere çalışamama problemim war şu sıralarr)
yariimm denizlide cendermeee 5.5 yıllık bi ilşkimz war sonsuza dek sürmesini temenni ettimiz aynı yaştayızz sevdicegimle

geçen sene bu zamanlar gönderdm 12.ayın içindeyz vee 92/4 tertibiz yanii burdaki en üss devreyiizzzaklıma gelen bunlarr şimdilik biz zaten öncekilerle tanışmıştk yenilerlede tanışmış olcazzbu ardaa koçç burcuyumm burcumun tüm pis sevmediiim taraflarını taşıommhayırlısı ne diyelimmm

Merhaba kızlar,

Adım Arzu, 21 yaşındayım. Samsun - Bafralıyım, İstanbul da yaşıyorum. Üniversite okuyorum. Sevgilimi çocukluktan tanıyordum. Ama platonik takılıyordum. Yıllar sonra (2009) bir davette karşılaştık bu sefer o beni beğendi peşimde koştu sonra sevgili olduk. O sırada liseye gidiyordum, O da üniversiteyi Ktü' de okuyordu. Mesafeler yüzünden 2 kere ayrıldık. Her seferinde hayat bizi tekrar bir araya getirdi. Sizleri tanımaktan mutluluk duyuyorum.İyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…