- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.001
aradı konuştukk bende sana kızgındım zaten bı de o sekılde konusunca hanı aılemle goruscem sonucta onlarda var plan yaparken ondan dedım ama kucucuk bıseyı bu kadar tartısma boyutuna tasımanı anlamıyorum yanı hemen pes etmeye basladın kucucuk seylerden falan dıyooo bugunde yenı gelenlere spor yaptırmıs ondan arayamamıs
ezgii sevndm canımm gözün aydn demiştk büyütcek bişi yok sonuçta kawga diil bişi diil birbirinize sitem etmişinz olcak o kadar ii olmuuşş
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttt aşkişşşşş napıyonnnnn sen nerelerdesinnnn yaşıyon mu şafak kaç olduuu enee senin az kalmıştır
Buradaym bu akşam ztn tanıtırım bidaha kendimi
Ya ztn unv okumasının yararı olarak 6 ay yapıyo askerligi daha ne olsun.Ama askeriyenin belli kuralları olur herkes o kurala göre hareket eder.Çifte standartta neyin nesi anlamıyorm
Aynen ztn hep derler ya uzun dönemler kısa dönemleri sevmez diye demekki en büyük sebebi eşit şartların olmamasıymş :26:
Ayyyyyy ne kötü haberler aldık bugün yahu :26:
Eşinden haber almşsn sevindim ona en azından
Eşin askerden önce polis miydi sanki o görüntüyü görünce psikolojisinin bozulması cok cok normal :26:
Kimi insan kan görmeye bile dayanamazken senin eşin cineyete tanık olmş :26:
Umarım daha fazla öyle işlerin içine girmez:26:
Kızlar başlıyorum ben tanışma faslına .)) sonradan gelenlerde böyle yazsın ben herkesi not alcam cunkii
Adım gizem nickden belli olacağı üzere.Bursa'da yaşıyorum.20 yaşındayım.yengeç burcuyumm .Üniversiteyi izmir'de okudum.Doğdugumdan beri de her yaz İzmir'deyim.Sevgilimlede yazlıkta tanıştık zaten .) 5 yıldır bırlıkteyız. Askerim Kıbrıs'ta.Tam bir yıl önce bu tarıhlerde gitmişti askere... Zaman geçiyormuş bunu anlıyorum artık daha yeni yanii .) 2 yıllık işletme okudum önlisans mezunuyum.şimdi açıköğretimden devam ediyorum işletme 3. sınıfım.İş arıyorum bulursam şayet gircem.Malum çağımızın sorunu işssizlik.izmir - istanbull - bursa arası gıdıp gelıyorum skıldıkca.Herkese de msj attım gibi eklemek isteyenler için adresimi verdim.Burdaki herkes çok sıcak çok samimi.o yüzden vakit geçiriyorum.gecen sene bu kadar takılmadım yani burda
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Yarışmacı arkadaslara basarılar dılıyorum
tanışma olayını çok sevdim
bende ezgi 20 yaşındayım izmirde oturuyorum yay burcuyum
hiperaktif yerinde durmayan biriyim ama malumunuz bir çoğunuzunda bildiği gibi saygın beni askerlik süresince ev ortamında tuttuğundan bu aralar eğlencelere ara verdim . Ankara Cumhurbaşkanlığı Köşkünde askerim . bende burayı ilk aylarımda keşfedemedim sonradan öğrendim ama genede iyi ki öğrenmişim sadece şafak askerlikte değil dostluk birbirini sadece buradan tanıyıpta en yakınlarımızdan bile daha çok destek bulmak falan çok hoşuma gidiyo hepiniz iyi ki varsınızzz ve bu şekilde senelerce kk ' da kalalımm
gizem çok tatlı anlatmışsın
ben de anlatayım bari bilmeyenler için.
İsmim hande. 23 yaşını bitirmek üzereyim. balıkesirde yaşıyorum ama manisalıyım aslen. milli eğitimde ingilizce öğretmeniydim, şu anda üniversitede asistanım. yüksek lisansa devam ediyorum. iş yaşamımda 3. seneme girdim (yaşlanıyorum)
eşim 28 yaşında, onunla 8 senedir beraberiz, aynı memleketteniz. 2 senedir de evliyizo benim ilk sevdiceğim 15 yaşından beri beraber büyüdük resmen
eşim denizlide, candarma
12 ağustosta gitti. acemiliği hatayda yaptı. yemin törenine gidemedimiçimde kaldı. inşallah gelecek ay eşimin doğumgününde onu ziyarete gidicem.
neredeyse bu konu açıldığından beri buralarda takılıyorum.
inşallah askerlerimizi burada beraber karşılayacağız
kendini tanıtan ikinci kişide ben olayım o zaman.adım deniz uşakta yaşıyorum.eşim uşaklı ben mersinliyim.24 yaşındayım.
fen edebiyat kimya mezunuyum.şuan bi tekstil fabrikasında kalite kontrol sorumlusu olarak çalışıyorum.eşim kayseri 1.komando tugayında.kısa dönem olarak gitti.usta birliğide orası allahtan.çünkü ordaki arkadaşlarının çoğu doğuya gidecek.benden de şimdilik bu kadar.sormak istediğiniz bişey olursa cvplarım.
evet sonra dedım kı senı eve kapatıcam gelınce hahahahakılıtlıcem kalsın 12 gun cok konustu
hehe evettt arabayla gelırsem bır gun tabıkıde ugrarım otobusle olunca bırazcık zor gıbı cunku bende ızmıre beklerım heppp ayrıcaa
Kızlar başlıyorum ben tanışma faslına .)) sonradan gelenlerde böyle yazsın ben herkesi not alcam cunkii
Adım gizem nickden belli olacağı üzere.Bursa'da yaşıyorum.20 yaşındayım.yengeç burcuyumm .Üniversiteyi izmir'de okudum.Doğdugumdan beri de her yaz İzmir'deyim.Sevgilimlede yazlıkta tanıştık zaten .) 5 yıldır bırlıkteyız. Askerim Kıbrıs'ta.Tam bir yıl önce bu tarıhlerde gitmişti askere... Zaman geçiyormuş bunu anlıyorum artık daha yeni yanii .) 2 yıllık işletme okudum önlisans mezunuyum.şimdi açıköğretimden devam ediyorum işletme 3. sınıfım.İş arıyorum bulursam şayet gircem.Malum çağımızın sorunu işssizlik.izmir - istanbull - bursa arası gıdıp gelıyorum skıldıkca.Herkese de msj attım gibi eklemek isteyenler için adresimi verdim.Burdaki herkes çok sıcak çok samimi.o yüzden vakit geçiriyorum.gecen sene bu kadar takılmadım yani burda
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Yarışmacı arkadaslara basarılar dılıyorum
tanışma olayını çok sevdim
bende ezgi 20 yaşındayım izmirde oturuyorum yay burcuyum
hiperaktif yerinde durmayan biriyim ama malumunuz bir çoğunuzunda bildiği gibi saygın beni askerlik süresince ev ortamında tuttuğundan bu aralar eğlencelere ara verdim . Ankara Cumhurbaşkanlığı Köşkünde askerim . bende burayı ilk aylarımda keşfedemedim sonradan öğrendim ama genede iyi ki öğrenmişim sadece şafak askerlikte değil dostluk birbirini sadece buradan tanıyıpta en yakınlarımızdan bile daha çok destek bulmak falan çok hoşuma gidiyo hepiniz iyi ki varsınızzz ve bu şekilde senelerce kk ' da kalalımm
gizem çok tatlı anlatmışsın
ben de anlatayım bari bilmeyenler için.
İsmim hande. 23 yaşını bitirmek üzereyim. balıkesirde yaşıyorum ama manisalıyım aslen. milli eğitimde ingilizce öğretmeniydim, şu anda üniversitede asistanım. yüksek lisansa devam ediyorum. iş yaşamımda 3. seneme girdim (yaşlanıyorum)
eşim 28 yaşında, onunla 8 senedir beraberiz, aynı memleketteniz. 2 senedir de evliyizo benim ilk sevdiceğim 15 yaşından beri beraber büyüdük resmen
eşim denizlide, candarma
12 ağustosta gitti. acemiliği hatayda yaptı. yemin törenine gidemedimiçimde kaldı. inşallah gelecek ay eşimin doğumgününde onu ziyarete gidicem.
neredeyse bu konu açıldığından beri buralarda takılıyorum.
inşallah askerlerimizi burada beraber karşılayacağız
kendini tanıtan ikinci kişide ben olayım o zaman.adım deniz uşakta yaşıyorum.eşim uşaklı ben mersinliyim.24 yaşındayım.
fen edebiyat kimya mezunuyum.şuan bi tekstil fabrikasında kalite kontrol sorumlusu olarak çalışıyorum.eşim kayseri 1.komando tugayında.kısa dönem olarak gitti.usta birliğide orası allahtan.çünkü ordaki arkadaşlarının çoğu doğuya gidecek.benden de şimdilik bu kadar.sormak istediğiniz bişey olursa cvplarım.
Kızlar tanıtırken kendimizi tüm tanıtımları alıntılaya alıntılaya gidersek tüm hepsi göz önünde olur aslında
Ben de tanıtayım ufaktan kendimi.
Adım Çağla, 19 yaşındayım.
Doğma büyüme İzmirliyim ve çok şükür ki hala memlektedimdeyim.
Burada üniversite okuyorum. Normalde üniversitede ikinci senem fakat geçen sene hazırlık sınıfında olduğum için bu sene bölümün birinci sınıfındayım. Bölümüm de İngilizce Ekonomi.
Topiğin şafakmatiği oluyorum, bir kere daha buradan belirteyim tabloya ekleme yapılır, cilalama parlatma hepsi için de
Uzun dönem, 93/3 asker yareniyim. Askerim de şuanda Ankara - Polatlı'da usta birliğinde.
Yeni arkadaşlara merhabalar tekrardan
kendini tanıtan bir diğer kişide ben olayım o zmn
adım gizem bursalıyım ve bursada yaşıyorum 23 yaşındayım balık burcuyum ve fizik bölüm mezunuyum.okulum bitti ve iş arıyorum bir yandan da ing kursuna gidiyorum.sevgilimın adı tolga şu an istanbul kartalda askerliğini yapıyor bir seneyi geçik süredir ilişkimiz var tolga aslen sinoplu ama o da bursada yaşıyo gözüm yollarda bir an önce onun gelmesini bekliyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Özledim seni bi türlü denk gelemiyoruz..
Ne yapayım be kuzum bildiğin gibi..
Evet az kaldı,az kaldığı için artık saymıyorum bile..
Çokken saydık , az ken sayasım gelmiyor çünkü çabuk geçiyor..
Ben nerelerdeyim, ımmmmm güzel bi soru..
Geziyorum =) Şu aralar fazlasıyla bunalmış bir haldeyim bu yüzden kafamı toparlamak için dinleniyorum..
Sen nasılsın saygın nasıl var mı bi sıkıntı ?
Eki Görüntüle 855052
alt ön dişim artık var huhuuuuuuwwwww kızlar siz siz olun sevgilinizi ısırayım derken dişinizi kırmayın
Eki Görüntüle 855052
alt ön dişim artık var huhuuuuuuwwwww kızlar siz siz olun sevgilinizi ısırayım derken dişinizi kırmayın
en güzeli aklı başına gelir hiç yoktaannn
hımmm ayırt edemedim ben. maşallah inci gibiler.
kenarı mı kırılmıştı? orada dişin yok muydu?
nasıl yaptılar? porselen falan mı?
benim üst ön dişim de kırıldı da senin gibi yaramazlık yaparken:26:
benim işte alt ön iki tane varya onun biri kırıldı baya yarısı gitti çekti onu porselen yapıştırdı oraya
haha sende mii allaam ya nolcaz böyle bilmiyom ki
Kızlar tanıtırken kendimizi tüm tanıtımları alıntılaya alıntılaya gidersek tüm hepsi göz önünde olur aslında
Ben de tanıtayım ufaktan kendimi.
Adım Çağla, 19 yaşındayım.
Doğma büyüme İzmirliyim ve çok şükür ki hala memlektedimdeyim.
Burada üniversite okuyorum. Normalde üniversitede ikinci senem fakat geçen sene hazırlık sınıfında olduğum için bu sene bölümün birinci sınıfındayım. Bölümüm de İngilizce Ekonomi.
Topiğin şafakmatiği oluyorum, bir kere daha buradan belirteyim tabloya ekleme yapılır, cilalama parlatma hepsi için de
Uzun dönem, 93/3 asker yareniyim. Askerim de şuanda Ankara - Polatlı'da usta birliğinde.
Yeni arkadaşlara merhabalar tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?