93/3 asker yolu bekleyenler

geçmiş olsun mu diyim hayırlı olsun mu diyim bilemedim dediğin gibi hiperaktifsin anlaşılan

heheh evet bunlar gene iyi siz saygın dönünce buraya yazıcaklarımdan korkun çünkü sürekli başıma bişey geliyo allahtan şuan yok evde tekimde bu kadar sakin ve başıma bişey gelmeden yaşıyorum aşırı sakarım

Eveeetttt topigin Polyannası olarak herkesi selamlıyorum okumaktan bi türlü yazamadım yahu

Adım Ece.22 yaşındayım.
93/3 yareniyim.Askerim Bayburtta.Adı Koray 20 yaşında gencecik bn yaşlıyım
Matematik bölümü mezunuyum kursa gidiyorum iş için gerekli oldugundan snra iş aramaya başlicam.
Mersinliyim.
Takma adımdan anlaşılacagı üzere topicte en iyimser kişi bnm ondan Polyanna derler bna
Balık burcuyum aynı zamanda cok duygusalımdır

Benden bu kadar gençler sıra kimdeyse geçsin sahneye pls

topluca gözüksün dedim olmadımı ne

Son düzenleme:
Canlarr bende Hilal 20 yaşındayım sevgilim Kütahya da o da 21 yaşında safagimiz 159 .. basak burcuyum alakam yok yükselenim akrep tam anlamıyla akrep kızıyım :) gelinlikciyim mode evinde calisiyorum açıköğretimden okuyorum bu aradaa. Bendende bu kadaaar :)

[/QUOTE]

Çağla senmişsin gibi oluyor, en üstte benim yorum alıntısız kaldığından
Çağla benim gençler yanlış olmasın

hilall hangi bölümsün canımm??

var mı arttıran

Bu sıralar çok giremesemde bende tanıtayım kendimi kızlar :)

Ben Nurçin 27 yaşındayım. Boğa burcuyum Kırıkkalede yaşıyorum
önlisans bilgisayar bölümü mezunuyum. 1 aydır işsizim ve vakit hiç geçmiyor sıkılmaya başladım artık evde oturmaktan.Bu arada çeyiz hazırlığımı yapmaya çalışıyorum
31 Mart 2013 te Askerim+ Sevdiğim+Herşeyim ile nişanlandım Askerim 93/3 te gitti. Acemiliğini İzmir/seferihisarda yaptı şimdi Giresunda şükürler olsun.
Herkese hayırlı teskerler diliyorum
Öpüldünüz

aa senin adın nurçin miydi, ben de hep görüyodum ama ismini bilmiyodum.
memnun olduk nurçin
inşallah hemen iş bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…