93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlar benimkisi aramadı neden acaba

arzucum her türlü sebep olabilir.
mesela benimkinin aramamasının nedeni cinayetlerle uğraşmasıymış.
askerlik gerçekten acayip bişey.
umarım sadece yoğunluktan arayamamıştır

Mesela benimkini de gece 3 e kadar kazanın başında nöbet tutturmuşlar, ne kadar hoş değil mi
Arayamıyorsa vardır kesinlikle saçma sapan bir sebebi :26:

Bende başlıyorum o zaman:)Adım kübra.25 yaşindayim 17kasimda 26 ya giriyorum.Akrep burcuyum.doğduğumdan beri istanbul anadolu yakasında ayni evde oturuyorum.üniversiteyi istanbulda okudum halkla iliskiler ve reklamcilik mezunuyum.turizm firmasında sistem yöneticiligi yapıyorum.emreyle 2009 ocaktan beri birlikteyiz.2014 ocak ayında 5.yılımıza giricez.emrede kastamonu universitesi insaat teknikrrligi mezunu.2 yıllık okudugu icin uzun donem askerlik ypiyo.acik öğretimden 4 e tamamlamasi icin cok ugrastim ama tamamlamadan tecili bozup askere gtti.acemiligi bilecikte yapti.suan ustasi tuncelide.2014 temmuz sonu gibi Allah izin verirse gelecek sevgilim.ceyiz hazirligindayim kismetse 2015 te evlenmek istiyoruz.burayida tuncelide askerlik sartlari nasil vs.diye google'da araştırırken buldum.ve iyikide bulmusum cok sevdim sizleri ve burayi.zaman gecirme ve kndimi yanlız hissetmeme konusunda cok iyi geliyo.en azndan cevremdekileri askerlik konusuyla boğmayı biraz kestim:))msj atan arkadaslarin msjlarina bakip ekliycem ve msj aticam ozelden:)face twitter ve intagramı olan arkadaslarda isterse eklemek isterim.en azından bağlantıyı kesmemiş oluruz birbirimizi görür knşmaya devam ederiz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Benimkisi acemilikte daha bebeğim Ve aramadı bugün İnş. Handecim, bekliyorum bakalım Bu arada cinayet miii ???

aa senin adın nurçin miydi, ben de hep görüyodum ama ismini bilmiyodum.
memnun olduk nurçin
inşallah hemen iş bulursun

evet canım adım nurçin bende memnun olduk pek giremiyorum sohbetlerinizi okuyorum ama sürekli yazamıyordum . İnşallah canım yaa sürekli çalışan biri için evde oturmak gerçekten zormuş.

Arkadaşlar memnun oldum hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız kendinizi tanıtmak adına.
Bu arada ece mersinin neresindensin?

huhuu ne kalabalık olmuş buralaaar herkes tanışmış henüz hepsini okuma fırsatım olmadıı ama okuyacağıımm

Bende tanıtayımm hemeen adım Serap 21 yaşındayım zonguldakta yaşıyorum memleket Kırklareli üniversite dolayısı ile burdayımm lisans öğrencisiyim ve sosyal bilgiler öğretmenliği okuyorum..Sevdiğimin adı da Güray o da 21 yaşında ve 5 yıldır birlikteyiz tickerlardan da anlamışsınızdır :) neyse geçmişimiz çook eskiye dayanıyor ta ki 5 yaşına :) Evlerimiz de yanyana zaten hergün gördüğüm birinden askerlik dolayısı ile ayrılmak en çok bana koydu gerçi askerlikten öncede benm okulum için ayrılmıştık ama o zaman böyle telefon falan sıkıntısı yok en azından neyse çok uzatıım :)
Acemilğimiz Bilecikti şimdi ustada Tokattayız çok şükür 6 ayı devirdik ha gayret deyip 160ı da yiyeceğizz hepinize hayırlı teskereler diliyoruumm :)

sendemi çeyiz hazırlıgındasın.ne guzel bsy ya bu hazırlıklar .)) ınsallah burdan nişan söz düğün hamilelik boyle guzel haberleride alırızz.bende 2014 eylüle kadar evlenmek ıstıyorum bakalım kısmet olcakmı.ıstemekle olsa

kimler çeyiz hazırlığındaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…